De Meest Recente Boodschap van Apollo

 

De Meest Recente Boodschap van Apollo

Gechanneld door: Valerie Donner – Recht uit het hart – 4 januari 2023

Dierbare Grondbemanning:

Hier is de laatste boodschap van Apollo:

“Jullie staan aan het begin van een nieuw Gregoriaans kalenderjaar, een door de mens gecreëerde out-of-sync-kalender. Jullie zijn ook steeds meer betrokken bij de energieën van de nieuwe schepping, die sommigen de Nieuwe Aarde noemen.

“Als jullie terugblikken op een jaar geleden beseffen jullie dat de energieën aanzienlijk zijn veranderd. Jullie zijn niet meer dezelfde personen die jullie waren en jullie planeet is niet meer dezelfde planeet die het was. Jullie hebben het gevoel van onbekendheid. In sommige opzichten is er een vertrouwd gevoel van diepe liefde en licht dat jullie omgeving is binnengekomen. Jullie weten dat jullie ascenderen. Jullie voelen de symptomen in jullie lichaam en je beseft dat alles energetisch vloeibaar en onvoorspelbaar is.

“Voor sommigen kan dit opwindend zijn en voor anderen juist ontmoedigend, maar zeker is dat het anders is. Wij houden jullie verantwoordelijk voor jullie eigen bewustzijn, zodat jullie beraadslagingen jullie naar het hoogst mogelijke bewustzijn brengen. Als jullie in de angst energieën stappen, komen jullie terug in de derde dimensionale sleur.

“De liefdesenergieën zijn veel hoger en accepteren geen angst. Dit is mijn aanbeveling aan jullie, dat jullie je hart volgen en luisteren naar de liefde binnenin. Vertrouw op wat je voelt en laat je niet omhullen door de buitenwereld waar anderen je in willen trekken.”

Het merendeel van het grondpersoneel heeft vragen over dit jaar; wat zal 2023 brengen? Velen op de planeet hebben zich talloze vragen gesteld:

Krijgen we NESARA of GESARA? Wanneer zal het gebeuren? Komt er een financiële reset?
Wanneer zullen we ascenderen?
Hoe lang zal de deep state nog doen wat ze doen?
Wat zal de prijs van goud of zilver zijn?
Wat gaat er gebeuren met de banken of onroerend goed?
Ben ik veilig waar ik woon of zullen hier aardveranderingen plaatsvinden? Wanneer zullen de galactica zich laten zien?
Zal ik nog steeds mijn baan hebben of doen wat ik altijd heb gedaan?
Zal het goed gaan met mijn familie?
Hoe zit het met mijn huisdieren?

De lijst is eindeloos.

We kunnen blijven nadenken over deze mogelijkheden en vragen, maar waar komt het op neer? Waar hebben we enige controle over? Wat is de meest krachtige richting voor ons om onze energie op te richten?

En het antwoord is binnenin. Als we naar binnen gaan en ons richten op onze IK BEN AANWEZIGHEID, of GOD ZELF, hoe je het ook wilt noemen, krijgen we de richting. Door ons te richten op liefde en God te vertrouwen, houden we ons bewustzijn in de vijfde dimensie en zelfs hoger.

Als we terugvallen op angst, vinden we onszelf terug in de derde dimensie. In deze cruciale tijd kunnen we ons geen negatieve gedachten veroorloven. We moeten leren leven met onzekerheid en ons hart volgen.

De meesten van ons weten dat we in een soort film leven die bijna voorbij is. Het lijkt erop dat een van de hoofdthema’s van de film is dat we ons moeten herinneren wie we zijn als goddelijke wezens.

Ons werd geleerd te denken dat we niets waren, waardeloos, dat we een puinhoop van ons leven hebben gemaakt, of dat ons lichaam niet weet hoe het zichzelf moet genezen, en te vertrouwen op de externe wereld die macht heeft over anderen en macht heeft gehad over ons. Nu we ontwaken hebben we genoeg informatie om af te stappen van de afhankelijkheid van de oude materiële wereld. We zijn er klaar mee!

Zal het geen opluchting zijn wanneer we de oude programma’s kunnen weggooien en opnieuw kunnen beginnen! We zullen in staat zijn magie, wonderen en perfecte levens voor onszelf te creëren. We zullen machtig zijn, verbaasd en verbijsterd over de mogelijkheden die we hebben. We hebben dit alles moeten vergeten om naar de derde-dimensionale aarde te komen en deel te nemen aan deze film.

Sommige van de dingen die we zullen doen zijn vliegen, dingen manifesteren uit het niets, door muren lopen, over water lopen, tijdreizen, teleporteren, telepathie, nieuwe technologieën creëren, ruimtereizen, onze galactische vrienden en families ontmoeten, terraforming, de elementalen, deva’s, feeën en natuurgeesten zien, in spirituele gemeenschappen leven, multidimensionale kunst en muziek creëren, open communicatie hebben met dieren en planten, veroudering omkeren en praten met familie en vrienden aan de andere kant.

We zullen ontdekken dat we vrijwel alles kunnen wat onze geest kan creëren. We zullen leven in harmonie, vriendelijkheid, samenwerking, liefde, overvloed, vreugde, schoonheid en grootsheid. Hoe is dat voor een begin in 2023? We zullen vrij zijn!

De Aarde wordt onze speeltuin, een laboratorium voor ons leven. We zullen energie krijgen van onze creativiteit en onze relaties met onze spirituele familie en vrienden. Eenzaamheid zal tot het verleden behoren, evenals zelftwijfel en schuld. Er zal geen behoefte meer zijn aan antidepressiva of de oude invasieve geneeswijzen. We zullen onstuitbaar zijn als torpedo’s van licht die door de hele schepping schieten.

Apollo

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: wakkeremensen.org