Boodschap van Mira van de Pleiadian High Council / via Valerie Donner / 4 september 2019

Boodschap van Mira van de Pleiadian High Council

via Valerie Donner /  4 september 2019

Groeten, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. De meesten van jullie weten dat mijn primaire focus van de afgelopen zes jaar is geweest om de Aarde te helpen met het Ascensieproces.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat dit proces goed op weg is. Sommigen van jullie weten misschien dat de Aarde niet meer voelt zoals ze zich vroeger voelde, en omdat je een microkosmos van de macrokosmos bent, is dit waar voor jou.

Je voelt je anders in je lichaam en je manoeuvreert ook anders. Je versnelde bewustzijn heeft aanzienlijk bijgedragen aan deze sensaties, want wat zou je zijn en waar zou je zijn als je op dit moment niet op Aarde was?

Ja, je bent precies waar je hoort te zijn in dit nu-moment op geliefde Moeder Aarde. Ze apprecieert en waardeert je energie en de energie in je hart, onmetelijk. Ze kent en eert je aanwezigheid hier op Aarde op dit moment. Je bent haar geliefde kinderen. Je bent geschapen uit haar energie. Je toewijding en toewijding aan je grondpersoneel-werk maken dit Ascentie-proces mogelijk.

Je realiseert je hoe snel de tijd is versneld en hoeveel je realiteit is veranderd in de afgelopen maanden. Ik wou dat je kon zien hoe productief je bent geweest en hoe succesvol onze samenwerking is geworden. Met uw hulp kunnen we ons werk effectief en efficiënt realiseren.

In het geval dat u het niet had gemerkt, verschijnen we ook vaak in de lucht in veel van uw omgevingen. In feite hebben we een van onze schepen dicht bij het huis van dit kanaal terwijl ze vandaag aan het schrijven is. We helpen haar steeds meer met onze Galactische energie met haar geschriften. We willen dat je in staat bent om te voelen he we onze energie naar jou overbrengen door haar woorden. Daar zijn we allemaal blij mee.

Naarmate we nog meer routes openen voor ons contact, zul je nog meer gaan waarderen en houden van wat we moeten delen. We zijn hier. We zijn dichterbij dan ooit. We zijn ons bewust van en observeren wat dan ook wat er op uw planeet gebeurt. Als er hulp nodig is, zijn we er.

Deze tijden zijn cruciaal voor het goddelijke plan. We raden je aan aandachtig naar de Aarde te luisteren en tussen de regels door te lezen over wat er wordt gecommuniceerd, omdat het voor jou bedoeld is.

Er zullen veel lessen te leren zijn als je doorgaat met je Ascentie. We zullen elkaar leren kennen. Je zult de waarheid leren kennen. Volgend jaar deze tijd, 2020, ziet je planeet er heel anders uit en zijn je levens veranderd. Je volgt de regenboog van licht en schoonheid. Je lichamen worden lichter en helderder, samen met je glimlach. (Nee, je hebt hiervoor geen tandenbleekmiddel nodig!)

We houden je niet veel langer in spanning. Blijf je werk doen, volg je harten en liefde onmetelijk.

Met veel liefde ben ik Mira

http://goldenageofgaia.com/

Vertaald door Agnes