Restauratie / 24 Februari, 2017 / door Paul Backes / geplaatst 17 mei 2017

Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:
Restauratie
24 Februari, 2017 door Paul Backes / geplaatst 17 mei 2017

 

 In februari vorig jaar hadden we een bericht getiteld Destabilisatie. Als u in 2017 binnenkomt, versnelt de globale destabilisatie die we in die communicatie hebben besproken, veel sneller.

 

De focus van dit bericht ligt echter niet op het destabiliseringsproces, maar eerder op een nieuwe geluidsmeditatie die we u willen overdragen. Het is een energetisch tegenmiddel dat u kan helpen om de negatieve gevolgen van destabilisatie op uw lichaam en geest te bestrijden.

 

Deze nieuwe sound meditatie heet ‘restauratie’. Het is in feite een hemels refrein uit de hogere rijken van licht, dat u diepgaande voedende en herstellende energie kan geven.

 

Om u het grootste voordeel te kunnen laten halen uit restauratie, willen we kort de holografische aard van uw universum, met inbegrip van uw fysieke lichaam, bespreken.

 

Vanuit ons perspectief is het hele fysieke universum illusoir van aard, een holografische lichtprojectie.

 

Je fysieke lichaam is ook een holografische projectie en is onderdeel van een groter hologram dat je de kosmos noemt. Er zijn dus strengen van energie die u verbinden met het universum en tot de hoogste rijken van het licht. Deze verbindingen tussen u, de kosmos en de rijken van het licht maken deel uit van uw aangeboren natuur.

 

Wanneer u hogere bewustzijnstoestanden bereikt, wordt de illusoire aard van het fysieke bestaan ​​en uw realiteit als een wezen van licht duidelijker. Maar als een belichaamd zijn wordt je bewustzijn verankerd in zintuiglijke waarneming. Zo leeft u tegelijkertijd in twee werelden – een wereld van voortreffelijke vrijheid, onbeperkt door tijd of ruimte en uw belichaamde bestaan ​​dat u bindt aan de Aarde.

 

Aangezien jouw aarde in nieuwe realiteiten komt en meer chaotische staten binnenkomt, wordt je lichaam / geest complex enorm uitgedaagd.

 

Zelfs degenen onder u die duidelijk op het opwaartse pad naar hogere bewustzijnsstaten zijn, kunnen soms de uitdagingen van de wereldwijde destabilisatie moeilijk vinden.

 

De restauratie-geluid-meditatie kan u helpen u te herstellen in het licht van persoonlijke en mondiale uitdagingen. Maar voor u dieper van deze gezonde meditatie profiteert, willen we ingaan op wat er gebeurt als u luistert.

 

De geluiden die deze meditatie bevatten zijn codes. Ze pulseren met vitaliteit uit de hogere rijken van het licht. En als je goed luistert naar de geluidssmeditatie, wordt de vitaliteit van deze geluidscodes in je fysieke lichaam overgedragen – in de zelfde cellulaire matrix.

 

Wij raden drie verschillende manieren van luisteren aan. Elk volgend luisterniveau zal u de diepe magie en kracht van deze geluidsmeditatie onthullen. Begin met het niveau dat u het meest comfortabel vindt en als u verder gaat, kunt u experimenteren met het volgende niveau.

 

Klik hier om te luisteren naar en / of de Restoration Sound Meditation te downloaden.
http://tomkenyon.com/listening

 

Het basisniveau

 

We raden u sterk aan dit te luisteren met stereo koptelefoon of oordopjes, zodat de geluidscodes de primaire auditieve ingang zijn. We raden u ook aan dit te beluisteren met uw ogen gesloten zodat de muziek uw primaire zintuiglijke ervaring wordt.

 

Met een ontspannen focus van aandacht, ga de architectuur van de geluiden in. Volg de voortgang van de trillingsenergieën en voel hoe ze je beïnvloeden. Bij deze methode is je hele focus van aandacht op th esoundscape (misschien geluidsopbouw. Geen vertaling). Als je aandacht verslapt, breng het gewoon terug naar de geluiden.

 

Het intermediair niveau

 

Op deze manier van luisteren ligt je focus nog steeds op het soundscape, maar je focus houdt ook je fysieke lichaam in. Het is alsof je hele lichaam luistert naar de geluidscodes en het hemelse koor. Als u op deze manier luistert naar de geluidsmeditatie, gaat de overdracht van vitaliteit en restauratie verder in uw lichaam.

 

Degenen die een ontwikkeld kinesthetisch gevoel hebben, zullen intuïtief weten hoe dit te doen. Voor degene die minder bekend zijn met lichamelijk bewustzijn, hebben we een paar suggesties.

 

Doe alsof je fysieke lichaam eigenlijk de geluiden hoort. Hoewel je weet dat de geluiden worden ontvangen door je oren en de auditieve wegen van je hersenen, stel je voor en voel dat je lichaam ook de geluiden hoort.

 

Voel hoe de geluidscodes trillen en resoneren in verschillende gebieden van je lichaam. Voor sommigen van jullie zullen deze geluidscodes ook energievelden laten vibreren, wat de aura wordt genoemd.

 

Het geavanceerde niveau

 

Op deze manier van luisteren voel je je lichaam als een sterrenstelsel.

 

Elke cel van je lichaam is een ster die licht uitstraalt. Dit type biologisch gebaseerd licht is geïdentificeerd als Biophotons in de nieuwe wetenschap Biophotonics. Dit is geen metafoor. Het is een fysieke realiteit van je lichamelijke natuur.

 

Net als bij de vorige manieren om te luisteren, richt je je op de soundscape en je fysieke lichaam. U voegt gewoon nog één element toe – de duidelijke indruk dat uw lichaam een ​​sterrenstelsel is.

 

Terwijl je dit lichaamsgevoel bereikt als een lichtstraal, ontvangt elke ster of cel van je lichaam de pulserende vitaliteit van de geluidscodes op een veel dieper niveau.

 

Begrijp duidelijk dat deze gezonde meditatie een cadeau is van de hemelse werelden. Het hemelse koor en alle stemmen combineren elkaar om pulserende wortels van energie te creëren.

 

De geluiden die u hoort zijn analogen aan trillingsverschuivingen in de lichtrijken.

 

Wanneer u naar de geluidsmeditatie luistert op de manier die zojuist is beschreven, komt de cellulaire matrix van uw lichaam in een hoge staat van trillingsontvankelijkheid.

 

Voor zover u in staat bent om deze toestand van mentaal en lichamelijk bewustzijn te betreden, kan de geluidsmeditatie u buitengewone herstellende energieën geven.

 

De meditatie is ongeveer negen minuten in lengte. Hopelijk zal dit u (met een zeer druk agenda) toestaan ​​om deze korte periode voor persoonlijk herstel te nemen.

 

Als u er extra plezier in hebt, raden wij u aan om meerdere keren in één luistersessie te experimenteren met het luisteren naar de geluidmeditatie. Dit zal u  het dieper voedingsniveaus en restauratie die in de geluidscodes verblijven onthullen.

 

Naarmate de wereld verdere destabilisatie en chaotische staten binnenkomt, is het onze hoop dat deze gezonde meditatie een middel zal zijn om u door de verraderlijke wateren van de wereldwijde verandering te navigeren.

 

Wij sturen u vanuit de diepste plaats binnen ons Collectief Hart de impuls voor nieuwe creatie in het midden van de vernietiging.

 

De Hathors
18 februari 2017

 

Tom’s gedachten en waarnemingen

 

Er is ware transformatiemagie in deze sonische meditatie, maar het zal waarschijnlijk alleen voor u openbaren als u het uitsluitend uw mentale aandachtgeeft. Met andere woorden, doe niet meer taken.

 

De Hathors creëerden deze geluidsmeditatie voor het enige doel om herstellende energieën in je lichaam / geest te brengen.

 

Ik voel me gedwongen om in het kader van deze meditatie te zeggen dat het woord ‘geest’ geen religieuze connotatie heeft. Het is eerder gerelateerd aan zijn Latijnse oorsprong, zoals in het woord spiritus. Zoals veel woorden uit oude talen heeft het woord spiritus meerdere betekenissen, waaronder in dit geval adem, moed en kracht. Wanneer we door iets geïnspireerd zijn, halen we vaak spontaan diep adem – een fysiologische uitdrukking van de relatie tussen onze adem en krachtige emoties.

 

De Hathors noemden een zeer interessante en diepgaande relatie tussen deze geluidsmeditatie en het lichaams Biophotonic lichtnetwerk. Voor degene die onbekend zijn met de wetenschap van Biophotonics, verwijs ik u naar het werk van Alfred Popp. U kunt ook meer informatie over Biophotonics vinden, inclusief links naar andere bronmaterialen door naar de sectie Artikelen van onze website te gaan (www.tomkenyon.com) en op Biophotonics-Class Handout te klikken.

 

http://tomkenyon.com/biophotonics-class-handout

 

Onlangs stapte ik door Runyan Canyon in Los Angeles en knipte deze foto. Gezien de grafische toestand van de wereldzaken, denk ik dat deze foto het meest welsprekend spreekt over hoe ik me voel over deze laatste Hathor geluidsbemiddeling en onze menselijke familie.

 

 

(C) 2016 Tom Kenyon Alle rechten voorbehouden

 

De uitbarsting van zonlicht door de boom is als de herstellende energieën die vanuit de hemelse werelden verkrijgbaar zijn – maar alleen als we ervoor kiezen om deel te nemen aan hen.

 

Op de heuvel naar het licht van de restauratie is een handvol mensen. Een eenzame figuur naar de rechterkant kijkt uit op de vergezichten die duidelijk zijn geopenbaard voor hem of haar, psycho-geestelijk vernieuwd door de genade van de restauratie.

 

Toen ik besloot om deze foto in mijn opmerkingen te plaatsen, dacht ik eraan om het hek aan de linkerkant van de boom te verwijderen voor de esthetiek. Maar toen besefte ik dat het een perfecte metafoor was voor onze problemen.

 

Er zijn veel hekken die ons zouden scheiden van de genade van herstel. Sommigen zijn sociale conventies en overtuigingen, sommige zijn het gevolg van de sociale stress die wordt gecreëerd door de huidige opkomst van politieke polarisatie, sommige zijn verborgen in de mantel van religieus of geestelijk dogma en sommige van hen zijn interne remmers die ons weghouden van het ontvangen van de genade van herstel die voortvloeit uit onze eigen innerlijke natuur.

 

Een deel van de taak om waar herstel te ontvangen is om onze weg te vinden die is opgericht om ons te scheiden van de gratie van vernieuwing.

 

Er zijn inderdaad veel manieren om ware restauratie te vinden. Deze laatste Hathor sound meditatie is er maar één van. Als het resoneert met jou, denk ik dat je door zijn effectiviteit zal worden gezegend.

 

En als je een andere manier kiest, doet het er niet toe zolang je een aantal middelen vindt om jezelf psycho-geestelijk te herstellen in deze steeds uitdagender tijden.

 

Welke weg naar de restauratie u neemt, mag het snel zijn en het kan een zegen zijn voor u, uw geliefden en voor alle wezen.

 

Tom Kenyon

 

Opmerking: Deze restauratie geluidsmeditatie is eigenlijk een bewerkt uittreksel uit een Star Song dat de Hathors tijdens een Hathor Intensive in 2015 zong, genaamd The Sprial of Ascension. (http://tomkenyon.com/store/the-spiral-of-ascension/)

De basis opname voor die Hathor sound meditatie was een eerder liedje dat ik opnam, genaamd The Voices of Iona, die verschijnt in een cd genaamd Voices from Other Worlds. . (http://tomkenyon.com/store/voices-from-other-worlds/

 

De restauratie geluid meditatie

 

Nadat u op onderstaande link hebt geklikt, komt u onder de voorwaarden en overeenkomsten van de Luister sectie. Nadat u akkoord bent gegaan met de luistervoorwaarden, krijgt u gratis toegang tot een groot aantal geluidsmeditaties, lezingen en video’s. Houd er rekening mee dat deze audio- en videobestanden alleen voor uw persoonlijk gebruik zijn. Ze zijn auteursrechtelijk beschermd intellectueel eigendom en mogen niet worden geplaatst of gemengd in andere creaties.

 

Kopieer de link om te luisteren naar en / of de Restoration Sound Meditation te downloaden
http://tomkenyon.com/listening.

 

© 2017 Tom Kenyon Alle rechten voorbehouden www.tomkenyon.com

 

U kunt kopieën van dit bericht delen, zolang u het op geen enkele wijze wijzigt, niet op video-sites plaatst, zoals You Tube, niet opladen en deze volledige auteursrechtelijke kennisgeving opnemen. Houd er rekening mee dat deze toestemming niet van toepassing is op de geluid meditatie, restauratie of een van de inhoud op onze website