Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon: Een Lied van Dankbaarheid aan de Aarde

Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:

Een Lied van Dankbaarheid aan de Aarde

https://tomkenyon.com

Terwijl de Aarde door een ongekend portaal van snelle transformatie gaat, is dit lied een energiek offer aan Gaia en aan al zijn bewuste wezens. Het is ook een offer aan de talloze niet-stoffelijke wezens die staan ter ondersteuning van deze aarde en voor al diegenen die zich inspannen om het opwaartse pad te leven dat al het leven omhelst met mededogend begrip.

In deze tijd van grote planetaire onzekerheid en ‘distress’ (dit woord omvat alles dat heeft te doen met leed, nood, gevaar, ramp, uitputting en ook het ontwikkelen ervan) zijn het niet alleen de mensen die lijden, maar alle wezens zowel lichamelijk als niet-stoffelijk, gezien en ongezien.

Dit lied is een geschenk van onze spirituele leraren die we gezamenlijk The Aethos noemen en die in de 10e tot 12e dimensie van onze realiteit verblijven.

Het is een middel voor jullie om jullie te verbinden met het opgaande pad in julliezelf en om via de taal van jullie hart te communiceren met de Aarde en met alle wezens die verblijven op en binnenin de Aarde, jullie mededogende begrip en jullie dankbaarheid voor het delen van het enorme mysterie dat jullie leven noemen.

Vanuit het perspectief van de Aethos is jullie biologische leven maar één uitdrukking van jullie grotere leven. En het is nuttig voor diegenen van jullie die ernaar streven om naar boven, naar omhoog toe te leven om te beseffen dat jullie tegelijkertijd in meerdere dimensies van bewustzijn en licht verblijven. Dit begrip zal het leed dat jullie zouden kunnen ervaren aanzienlijk verminderen, terwijl jullie Aarde door de planetaire veranderingen gaat die al goed op weg zijn.

Een Lied van Dankbaarheid voor de Aarde heeft twee doelen.

De eerste is om jullie troost te bieden als jullie het harmonische veld van het wezen betreden dat dit lied heeft voortgebracht.

En het tweede doel is om jullie een manier te bieden om deze troost uit te breiden naar andere wezens sinds lang.

Telkens wanneer jullie authentieke, hartelijke dankbaarheid communiceren met een ander wezen, of zelfs met een planetair bewustzijn zoals de Aarde, beïnvloedt het de structuur van het bestaan door de gratie en kracht van alomvattende liefde die de verschillen tussen alle dingen overstijgt en ziet.

Dit soort liefde is raadselachtig en wordt niet beïnvloed door sympathieën of antipathieën, maar vergeeft en bedenkt nieuwe hogere uitdrukkingen van het leven, zelfs in het midden van de schijnbare ontbinding van het leven.

Wanneer jullie elke daad van alomvattende liefde in de wereld loslaten, verheffen jullie al het leven. Dit nummer is eenvoudigweg een middel om dit te doen.

Om deel te nemen met en via het nummer, eenvoudigweg ga het gevoel van waardering of dankbaarheid binnen terwijl jullie naar de geluidscodes luisteren. Leid dan deze gevoelens van dankbaarheid vanuit jullie hart de wereld in op wat voor een manier dan ook die voor jullie natuurlijk aanvoelt in jullie verbeelding. Sommigen van jullie kunnen deze gevoelens van allesomvattende liefde in alle richtingen uit jullie hart zien stromen en/ of aanvoelen. Sommigen van jullie kunnen julliezelf in gedachten zien zweven in de ruimte en deze gevoelens naar Gaia sturen en naar al diegenen die op en in haar verblijven.

Als jullie ervoor kiezen om regelmatig met dit nummer te werken, zullen jullie merken dat dit onverklaarbare troost oplevert, en jullie zullen gaan voelen hoe deze troost door jullie heen naar anderen stroomt.

De Hathors

20 Maart 2019

Tom’s Gedachten en Observaties

Ik denk dat deze boodschap mooi is in zijn eenvoud en zeker op de juiste tijd.

Tom refereert nogmaals naar:

Als jullie niet bekend zijn met het creëren van samenhangende emoties zoals waardering of dankbaarheid, stel ik voor dat jullie een kort artikel lezen dat ik over dit onderwerp heb geschreven. Het binnengaan van deze samenhangende emotionele toestanden is een vitale noodzaak voor deze geluidmeditatie om te werken zoals het bedoeld is. Jullie vinden het artikel in de sectie Artikelen van de website (www.tomkenyon.com) door in de rij met titels te scrollen totdat jullie Appreciation and Gratitude: A Basic Primer vinden of jullie kunnen hier klikken. https://tomkenyon.com/appreciation-and-gratitude-a-basic-primer

https://tomkenyon.com/listening

De link voor het luisteren of downloaden van dit lied.

Nadat jullie op de link hebben geklikt, worden jullie doorgestuurd naar de luisterpagina. Wanneer jullie eenmaal de voorwaarden overeenkomen, hebben jullie rechtsreeks toegang tot deze Multiversum Geluidmediatie evenals een grote collectie van geluidmeditaties, lezingen en interviews.

Al van deze inhoud wordt jullie gratis aangeboden enkel voor persoonlijk gebruik. Het kan worden beluisterd of worden gedownload.

© 2019 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.

Jullie mogen mijn muziek niet gebruiken bij video’s, afbeeldingen, meditatie of in gedeelte kopiëren of kopiëren (erover plaatsen) op wat voor manier dan ook. Jullie mogen het niet posten op You Tube e.d. Dit bericht op zich mag worden gekopieerd en gedeeld, maar niet mijn muziek.

Ik bezit de auteursrechten op al mijn muziek en het mag niet worden gebruikt, gedistribueerd of gekopieerd op welke manier op welk medium dan ook.

https://tomkenyon.com/store/

Vertaald door Anja.

Lieve lezers, dit is een serie geworden,

Nummer 1 is: Ruimtelijke Kennis, (Spacial Cognizance) november 2017

Nummer 2 is: De Multiversum Geluidmeditatie april 2018

Nummer 3 is: Waardering en Dankbaarheid: Basisbeginsel, na april 2018

Nummer 4 is: TRILLIUMS, 21 september 2018

Nummer 5 is: Een lied van dankbaarheid aan de Aarde, 20 maart 2019.