Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon: De Multiversum Geluidsmeditatie

Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:
De Multiversum Geluidsmeditatie

https://tomkenyon.com

De doelen van deze geluidsmeditatie zijn tweeledig:

1) om jullie ervaring te verdiepen en uit te breiden met een vorige geluidsmeditatie die wij in het Engels Spatial Cognizance hebben genoemd en

2) om jullie een sonische bondgenoot te geven om het Multiversum te verkennen, dat niet alleen jullie eigen universum omvat, maar ook andere ontelbare universums die bestaan in parallelle dimensies van bewustzijn.

Vanuit ons perspectief is jullie universum in wezen een complexe weergave van holografisch licht, waarvan de bron puur bewustzijn zelf is. Vanuit deze visie zijn jullie ervaringen van julliezelf en jullie wereld fundamenteel onechte en dromerige verschijningen die de meeste wezens bewust ten onrechte beschouwen als de ultieme realiteit.

De Multiversum Geluidmeditatie is een echo van de vorige geluidsmeditatie (Spatial Cognizance). En door met de meditatie te werken op de manier die hieronder wordt beschreven, kunnen jullie een uitgebreide staat van zijn en diep inzicht in de aard van jullie eigen aangeboren bewustzijn verkennen terwijl het tegelijkertijd in meerdere dimensies van bewustzijn verblijft.

Dit vermogen om jullie bewust te zijn van julliezelf, verblijvend in meerdere dimensies daarbuiten, maar inclusief jullie huidig belichaamde realiteit, zal een vindingrijk goed zijn, terwijl jullie wereld in spiralen gaat naar een versneld tempo van verandering en het ontstaan van steeds krachtigere Chaotische Knopen.

De Geluidsmeditatie

Deze basisgeluidmeditatie duurt 11:26 minuten.

Bij de eerste slag op de klankschaal, herroep het gevoel van waardering of dankbaarheid. Het maakt niet uit wat de bron van dit gevoel is zolang het de werkelijke emotie van waardering of dankbaarheid is. Deze samenhangende emotie van waardering of dankbaarheid is een belangrijk anker dat garandeert dat jullie de hogere niveaus van het Multiversum zullen betreden.

Ga niet verder met de geluidsmeditatie tot jullie met succes een van deze coherente emoties hebben bereikt (d.w.z. waardering of dankbaarheid). (Opmerking: als jullie niet weten hoe jullie een van deze samenhangende emotionele toestanden moeten invoeren, wordt in het gedeelte van Tom aan het einde van dit bericht een link weergegeven naar een kort artikel over het uitvoeren van deze taak.)

Nadat jullie het gevoel van waardering of dankbaarheid zijn aangegaan, stel julliezelf dan voor en voel jullie omringd door een grote open ruimte.

Het is belangrijk om de betekenis van deze ingebeelde ruimte te voelen in plaats van er alleen maar over te denken of het te visualiseren, omdat deze geen gevoelde bedoeling van de ruimte zullen genereren. Het is jullie kinesthetisch gevoelde gevoel van ruimte dat de mogelijkheden van deze meditatie volledig zal activeren.

Nadat jullie je hebt aangesloten bij een coherente emotie zoals waardering of dankbaarheid en het kinesthetische gevoelde gevoel van een grote open ruimte, sta jullie je gevoelde bedoeling van ruimheid toe om uit te breiden naar jullie hele universum en alle andere ontelbare universums in het uitgestrekte en oneindige Multiversum. Stel jullie deze uitbreiding voor op welke manier dan ook die voor jullie natuurlijk aanvoelt.

Laat julliezelf volledig rusten in de samenhangende emotie van waardering of dankbaarheid terwijl jullie Geest verblijft in het Multiversum en sta julliezelf toe om de vele zegeningen en energieën te ontvangen die jullie worden geboden van hoog verheven en verlichte wezens wanneer jullie bewust het Multiversum binnengaan van hoge samenhang (dat wil zeggen waardering of dankbaarheid).

Jullie kunt je luistersessies verlengen als jullie dat wensen, door simpelweg de geluiden van de meditatie te herhalen zo vaak als jullie wensen. Stereo-hoofdtelefoons of oordopjes worden sterk aanbevolen, zodat de geluiden van de meditatie jullie primaire auditieve input zijn. Gebruik deze meditatie niet in situaties die alertheid vereisen, omdat jullie aandacht naar binnen gericht moet zijn om de meditatie succesvol te laten zijn. En over het algemeen is psycho-navigeren van het Multiversum niet mogelijk als jullie aandacht wordt verdeeld tussen innerlijke en uiterlijke op waarneming gebaseerde werkelijkheden.

De Hathors

3 April 2018.

Tom’s Gedachten en Observaties

Ik denk dat de instructies van Hathors voor deze geluidsmeditatie vrij eenvoudig zijn, dus ik heb niets toe te voegen aan hun instructies.

Voor degenen onder jullie die niet bekend zijn met het creëren van een samenhangende emotionele toestand zoals waardering of dankbaarheid, heb ik een kort artikel geschreven waarin een fundamentele methode voor het bereiken van een van deze staten wordt beschreven. Om dit basisbeginsel te lezen, ga naar de sectie Artikelen van de website en scrol omlaag naar de titel Appreciation and Gratitude: A Basic Primer of klik hier.

https://tomkenyon.com/appreciation-and-gratitude-a-basic-primer  (Nederlandse vertaling komt in het volgende artikel op 3 april 219)

Hoewel mijn laatste opmerkingen niet direct te maken hebben met de juiste meditatie, beschouw ik deze informatie als essentieel en tijdsgevoelig en wil ik deze nu met jullie delen.

Begrijp alsjeblieft dat ik deze verklaring niet lichtvaardig uitspreek. Maar na herhaaldelijk overleg met mijn Hathor-mentoren, is het duidelijk dat zij deze gebeurtenis beschouwen als de belangrijkste bijeenkomst die zij ooit hebben gehouden. De redenen hiervoor zijn veelvoudig.

Voor de een heeft het te maken met de timing van de bestemming van de mensheid terwijl het zich ontvouwt te midden van wat lijkt op  het -Zesde Massale Het Doen Uitsterven Van-,  en ten tweede, het is het gevoel van de Hathors dat de informatie, evenals de methoden, onthuld moeten worden tijdens dit Intensieve van enorm profijt zal zijn voor degenen onder ons navigerend de moeilijke passages die de mensheid nu in het aangezicht ziet – en in het aangezicht zal zien in de zeer nabije toekomst.

Moge de zegeningen en het essentiële van dit Werk zich uitstrekken tot jullie, tot al jullie relaties en tot alle bewuste wezens door alle dimensies van het bestaan.

De Multiversum Geluidmeditatie

https://tomkenyon.com/listening

Nadat jullie op de link hebben geklikt, worden jullie doorgestuurd naar de luisterpagina. Wanneer jullie eenmaal de voorwaarden overeenkomen, hebben jullie rechtsreeks toegang tot deze Multiversum Geluidmediatie evenals een grote collectie van geluidmeditaties, lezingen en interviews.

Al van deze inhoud wordt jullie gratis aangeboden enkel voor persoonlijk gebruik. Het kan worden beluisterd of worden gedownload.

© 2019 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.

Jullie mogen mijn muziek niet gebruiken bij video’s, afbeeldingen, meditatie of in gedeelte kopiëren of kopiëren (erover plaatsen) op wat voor manier dan ook. Jullie mogen het niet posten op You Tube e.d. Dit bericht op zich mag worden gekopieerd en gedeeld, maar niet mijn muziek.

Ik bezit de auteursrechten op al mijn muziek en het mag niet worden gebruikt, gedistribueerd of gekopieerd op welke manier op welk medium dan ook.

https://tomkenyon.com/store/

Vertaald door Anja.

Lieve lezers, dit is een serie geworden,

Nummer 1 is: Ruimtelijke Kennis, (Spacial Cognizance) november 2017

Nummer 2 is: De Multiversum Geluidmeditatie april 2018

Nummer 3 is: Waardering en Dankbaarheid: Basisbeginsel, na april 2018

Nummer 4 is: TRILLIUMS, 21 september 2018

Nummer 5 is: Een lied van dankbaarheid aan de Aarde, 20 maart 2019.