ZIELEN FAMILIE’S – CHANNELLING VAN DE GODIN ISIS

ZIELEN FAMILIE’S

CHANNELLING VAN DE GODIN ISIS

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 29 Oktober2021

Mijn lieve zielenfamilie velen van jullie beginnen moe te worden van wat er op het wereldtoneel gebeurt in deze grote tijd van ontwaken en vragen zich af wanneer al dit duistere bedrog voorbij zal zijn. Ik wil jullie allemaal wat hoop geven. Er gebeurt zoveel achter de schermen, dat zelfs de meest geëvolueerde mens op deze planeet het niet eens kan beginnen te begrijpen. Zoals velen van jullie weten, proberen veel van de zogenaamde hoofdmedia van de wereld de waarheid van wat er gebeurt te verbergen. Maar veel van de alternatieve media worden nu wakker en schijnen een Licht op de duisternis die al eonen van jullie tijd aan de gang is.

Er zijn nu zoveel meer mensen die tot hun eigen spiritualiteit ontwaken dat het als een kaartenhuis aan het worden is. Zodra de eerste kaart valt zal de rest volgen en de echte Waarheid van het Grote Ontwaken kan nu niet meer gestopt worden. Het Goddelijke wezen dat velen van jullie God noemen heeft de leiding over alles wat er op Aarde gebeurt gedurende Godin Gaia’s overgang naar de 5de Dimensie. Iedereen van jullie is persoonlijk gekend door deze grote wezens.

Alles is gepland tot de negende graad en hoewel sommigen van jullie misschien anders denken, Alles is Goed en er is geen reden tot bezorgdheid. Ja, het is heel moeilijk voor jullie allemaal om zoveel zielen de planeet te zien verlaten, maar geliefden, weet dat ze allemaal deze tijd gekozen hebben om te vertrekken en dat ze nog steeds zullen helpen, maar vanuit een ander bestaansniveau. Ze zullen nog steeds bij jullie zijn in de geest, bij wijze van spreken. Gaia heeft nu geen behoefte meer aan de donkere zielen die geprobeerd hebben om alles wat Goed is op de planeet te vernietigen en ook zij zullen vertrekken om hun lessen elders voort te zetten.

Stel je je leven op Aarde voor alsof het een toneelstuk is. Als je terugkijkt op je leven alsof je een acteur bent, zul je misschien zien waarom alles wat er met je gebeurd is, gebeurd is om de allerbeste redenen. Het is zo belangrijk voor je om te weten dat je een Goddelijke ziel bent die een aardse reis maakt en dat je bij elke ervaring leert en groeit.

Als ziel zat je samen met het Goddelijke en je gidsen om je aardse reis te bespreken voordat je op de planeet incarneerde. In deze huidige incarnatie moesten jullie je lessen versnellen om een niveau te bereiken waarop jullie konden helpen met Gaia’s Ascensie naar de 5de Dimensie. Sommige van jullie lessen kunnen zeer uitdagend geweest zijn maar vele van de Sterrenzaden hebben nu hun werk voltooid en blijven op Aarde om zich te concentreren op het helpen Van Gaia’s Ascensie.

Als je dit bericht leest ben je hoogstwaarschijnlijk een Sterrenzaad. Het kan moeilijk voor je zijn als je eigen familie zich op dit moment niet bewust is van hun oorsprong, maar ik verzeker je dat ze op tijd zullen ontwaken en zich bij je zullen voegen om de Nieuwe Wereld in te luiden.

Het is mogelijk dat veel langdurige huwelijken en relaties in deze tijd uiteenvallen, omdat zielsfamilies weer bij elkaar komen om het werk voort te zetten dat zij in andere levens zijn begonnen. Dit kan voor velen een uitdaging zijn, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn, maar hoe moeilijk het ook is, weet dat alle zielen deze ervaring hebben gekozen om er zelf van te leren. Het is zo belangrijk om de woede die jullie jegens elkaar voelen los te laten en het kan heel heilzaam zijn om een vorm van relatietherapie te volgen en zo nodig te leren om op een liefdevolle manier uit elkaar te gaan.

Velen van jullie zijn al lange tijd alleen en jullie wens voor een partner is niet uitgekomen. Nogmaals, als je terugkijkt op je tijd, zul je zien dat het voor je zielsgroei noodzakelijk is geweest om alleen te zijn en een relatie met jezelf te hebben, voordat je aan een nieuw partnerschap begint. Maar ik ben hier om jullie te vertellen dat velen van jullie je lessen hebben voltooid en dat het nu tijd is om die zielspartner van je te ontmoeten.

Velen van jullie kunnen zich erg alleen voelen in deze uitdagende tijden omdat degenen om jullie heen een ander geloofssysteem hebben dan jullie. Wees niet bezorgd, geliefden, het is tijd voor zielenfamilie’s om weer samen te komen. Jullie laten misschien oude vrienden achter maar er zullen nieuwe voor in de plaats komen.

Zoals ik al eerder heb gezegd, komt de Waarheid nu aan het Licht en dit zal meer zielen op hun reis wakker maken. Degenen onder jullie die de wegbereiders zijn, zullen dit ontwaken om zich heen beginnen te zien. Jullie hoeven niets anders te doen dan gewoon je liefdevolle zelf te zijn. Je liefdevolle aura gaat je voor en je zult merken dat mensen naar je toe zullen komen voor hulp en begeleiding, soms vanuit het niets, om het zo maar te zeggen. Alles is in synchroniciteit en er zijn geen ongelukken. Ontspan je en weet dat je altijd zult ontmoeten wie je geacht wordt te ontmoeten.

Velen van jullie voelen misschien de drang om van baan te veranderen of naar een ander gebied te verhuizen. Neem nota van deze drang want deze komt van je ziel en je zult altijd geholpen worden om op het juiste moment naar de juiste baan of plaats te gaan. Naarmate je zielsgroei zich uitbreidt, zul je beginnen te weten wat goed voor je is.

Dierbaren, het is nu tijd om verliefd te zijn op het heden, om de beproevingen van het verleden te vergeten en om vooruit te kijken naar een heel nieuwe liefdevolle manier van zijn op de planeet die jullie Aarde noemen. Heb Gaia lief en zorg voor haar terwijl ze de overgang maakt naar de 5de Dimensie en zij zal jullie helpen op je reis. .

Dierbaren, verbind je met ons allen in je gedachten en meditaties. Wij zijn hier om jullie te helpen deze tijd te doorkruisen. Laat al jullie angsten los. Wees medelevend met degenen om jullie heen die nog slapen. Blijf uit de buurt van negatieve mensen en kom samen in jullie zielengroepen om de prachtige Nieuwe Aarde te manifesteren die jullie allen wensen.

Heb deze tijd lief, heb de Aarde lief, heb de zielen om je heen lief maar heb vooral jezelf lief want je bent een prachtige unieke ziel in God’s familie van zielen.

Weet dat u zeer geliefd bent door diegenen van ons in de hogere dimensies.

Ik zend mijn Liefde naar jullie allen.

Ik ben de Godin Isis in dienst van de Ene ware God.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org