Wij willen het vandaag met jullie hebben over HELING van Lichaam, Geest en Spirit.

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met de Engelen van Sirius

Wij willen het vandaag met jullie hebben over HELING van Lichaam, Geest en Spirit.

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 19 April 2021

Wij komen vandaag naar jullie om jullie te informeren dat ALLES GOED IS en ALLES ZAL GOED ZIJN. Er wordt veel gepraat in jullie alternatieve media over de nieuwe technologieën die vele jaren voor jullie verborgen zijn geweest. Deze zogenaamde “nieuwe” technologieën zoals Vrije energie, Med Beds, en andere genezende modaliteiten zijn zo oud als de tijd, om het zo maar te zeggen. Wij hebben jullie gezegd om naar ons toe te komen voor hulp, want wij hebben al deze geavanceerde technologieën al eonen in onze beschaving.

Het is nu echter tijd voor jullie om binnen in jezelf, als voelende wezens, te leren hoe machtig JULLIE allemaal zijn. De duistere elementen op jullie planeet hebben inderdaad hard gewerkt om deze technologieën voor jullie te verbergen, maar nu, nu deze duistere elementen uit het zicht verdwijnen, is het de juiste tijd voor jullie om deze nieuwe technologieën voor jezelf te leren en te Ascenderen naar een nieuwe manier van zijn. Deze nieuwe manier van zijn houdt zelfmeesterschap in. Velen van jullie zullen zich aangetrokken voelen tot het zelf heruitvinden van deze technologieën.

Wij willen het vandaag met jullie hebben over HELING van Lichaam, Geest en Spirit. Degenen onder jullie die zich met ons verbonden hebben en onze meditaties op jezelf gebruikt hebben, zullen zich inderdaad meer bewust zijn van hoe je het lichaam van binnenuit kunt helen. GELOOF is de sleutel. GELOOF dat jullie jezelf kunnen helen en dat kunnen jullie. Veel van wat jullie geleerd hebben in onze meditaties in ” DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS ” zal jullie nu gebracht hebben tot een stadium van dit Geloof in jezelf.

We willen jullie een techniek geven die, als je hem volgt, jullie perceptie van genezing zal uitdagen. Zoals altijd raden we jullie aan een gekwalificeerde arts te raadplegen om een diagnose te stellen, maar aangezien jullie lichamen veranderen van koolstofhoudend naar kristallijn, zullen jullie artsen vaak niet in staat zijn diegenen van jullie te helpen die in dit hogere stadium van Ascensie verkeren. Het zou verstandig zijn om op kleine problemen te oefenen in dit stadium, maar wees ervan verzekerd dat jullie in de toekomst in staat zullen zijn om alles voor jezelf en voor anderen te genezen, als jullie deze praktijken voortzetten, zonder de noodzaak van MED BEDDEN.

MEDITATIE VOOR REINIGING EN GENEZING

Zoals altijd, zit of lig in rust en stilte. Doe een progressieve ontspanning door elke cel en spier in je lichaam te vertellen zich te ontspannen. Stel je voor dat je inderdaad op een van deze nieuwe “med bedden” ligt. Stel je voor dat, terwijl je op dit bed ligt, een zilverblauw licht uit het Universum neerdaalt om elke cel in je lichaam volledig te reinigen. Als je een bepaalde plek op je lichaam hebt die genezing nodig heeft, kun je daar inderdaad met je wijsvinger naar wijzen of je handen op dat deel van je lichaam leggen. Je kunt je vinger gebruiken alsof het een laserlicht is dat de cellen in dat gebied geneest. Terwijl je dit doet, zeg je deze woorden tegen dat deel van je lichaam dat genezing nodig heeft of zelfs je hele lichaam.

” Ik vraag elke cel in mijn lichaam om zich te vernieuwen, om mijn perfecte zelf weer op één lijn en in balans te brengen. Ik vraag dit onder Goddelijke Genade”

Wanneer je deze woorden voor een bepaalde tijd tegen je lichaam hebt herhaald ( je weet wanneer je moet stoppen) ontspan dan op het bed voor zolang als je wilt. Stel je de genezende Engelen van Sirius bij je voor terwijl ze je eigen genezing verfijnen en je begeleiden naar alles wat je lichamelijk moet doen om het genezingsproces te helpen. Wanneer je er klaar voor bent, open je ogen en kom je terug tot volledig waakbewustzijn, waarbij je jezelf aardt met wortels die van je voetzolen naar het centrum van de Aarde gaan.

Om te beginnen kun je deze sessie 21 dagen lang elke dag herhalen en als je geloof sterk genoeg is, zal je probleem opgelost zijn. Wees je ervan bewust dat je veel meditatie en werk aan jezelf gedaan moet hebben om tot dit stadium van genezing te kunnen komen en dat het alleen binnen je eigen geloofssysteem zal werken. Verwijt jezelf niet als deze modaliteit de eerste keer niet bij je werkt.

Zoals ze zeggen oefening baart kunst. Een geloof in jezelf is een krachtig geloof en het kost tijd om het te perfectioneren, maar dat is waarom jullie hier zijn, lieverds. Jeshua als de wonderdoener kwam deze overtuigingen in het zelf meer dan 2000 jaar geleden onderwijzen en het Christusbewustzijn is nu terug op Aarde voor jullie allen om helers te worden in je eigen recht en om in staat te zijn wonderen te verrichten op jezelf en na verloop van tijd ook op anderen.

Zoals altijd kunnen jullie ons om hulp vragen in dit proces en wij kunnen in een oogwenk bij jullie zijn. Wij zenden jullie veel zegeningen en veel liefde en licht.

De Engelen van Sirius

Door Thea Grace Sirius

Bron

Vertaling: Martien