VIERING – Channelling Van AARTSENGEL MICHAËL En Zijn LEGIOENEN VAN LICHT.

VIERING

Channelling Van AARTSENGEL MICHAËL En Zijn LEGIOENEN VAN LICHT.

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 3 Juni 2022

Dierbaren Het is een tijd om JULLIE leven als een wezen van LICHT te Vieren. Velen van jullie hebben veel trauma’s meegemaakt in je leven en je voelt je misschien gehavend en gekneusd door alles wat je hebt meegemaakt. Misschien voel je je nog steeds down en vraag je je af waar het leven om draait, maar Dierbare, realiseer je dat diezelfde trauma’s die je hebt meegemaakt, JOU hebben gemaakt tot wat je vandaag bent.

Als je terugkijkt op je leven, wat voor ervaringen je ook hebt meegemaakt, JIJ hebt het overleefd en JIJ bent hier vandaag nog steeds. Er zijn misschien vele momenten geweest dat je het aardse vlak had willen verlaten, maar JIJ bent er nog steeds!!!!!!!!. en ik juich je daarvoor toe. Het is voor niemand van jullie gemakkelijk geweest, maar JIJ, of je dit nu gelooft of niet, bent een van de uitverkorenen. JIJ bent een wezen van LICHT en als zodanig één van mijn Speciale Spirituele Krijgers en ik wil nu JOUW leven vieren.

Vele, vele zielen boden zich vrijwillig aan om naar de Aarde te komen in deze speciale tijd wanneer de Aarde naar de 5de Dimensie Ascendeerd, maar slechts enkelen werden uitverkoren. JIJ was één van mijn speciale team en JIJ werd gekozen. Het was bekend dat JIJ als ziel sterk genoeg zou zijn om de vele uitdagingen aan te gaan die je gebracht hebben tot waar je nu bent en ik ben hier nu om JOUW leven te vieren.

Ik heb voor ieder van mijn speciale spirituele strijders gezorgd en in jullie donkerste dagen waren ikzelf en mijn Engelen van Licht er altijd voor jullie en dat zal altijd zo blijven. Hoe jullie je ook voelen, het is nu NIET de tijd om op te geven. Jullie staan allemaal aan het einde van een cyclus van duisternis op de planeet, de duisternis voor de dageraad zogezegd en het is nu tijd om een goed gedane taak te VIEREN.

Het is nu tijd om alles wat jullie zo graag willen voor jezelf en de NIEUWE AARDE te BEVESTIGEN.

 Hoe lang je ook hebt gewacht, het is nu eindelijk tijd om al die dromen te verwezenlijken waar je op hebt gewacht en naar hebt verlangd. Overvloed is nu jullie beloning.

Een overvloed aan liefde, licht, gelach en geluk.

Het is eindelijk tijd om afscheid te nemen van de duisternis en om de komst van de Dageraad van de Nieuwe Wereld te vieren.

Jullie zijn misschien moe, misschien down, misschien ontmoedigd en misschien moe van de strijd, maar Dierbaren jullie staan op de rand van een Nieuw Begin. Rust nu Spirituele krijgers. Rust in de zekere wetenschap dat het beste nog moet komen.

Vier JOUW leven.

Roep me nu aan om je te begeleiden naar deze Nieuwe Wereld van Liefde, Licht, Lach en Geluk. Of je me nu ziet of niet, ik ben altijd bij je. VIER JE LEVEN, droog die tranen, laat die oude gevoelens los en kom met mij in je nieuwe Hemel op Aarde.

Ik ben Michael.

Ik zend jullie heel veel Liefde en Ik Zegen jullie allen.

Aartsengel Michael en zijn Legioenen van Licht.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org