VERDRIET – CHANNELLING VAN AARTSENGEL MICHAEL

VERDRIET

 Gechanneld door Thea Grace Sirius -12 september 2022

CHANNELLING VAN AARTSENGEL MICHAEL .12.9.2022

Dierbaren velen van jullie gaan door een periode van rouw en verdriet op dit moment. Wanneer een beroemd iemand sterft, zoals de koningin van Engeland, is het heel gebruikelijk dat dit herinneringen oproept aan jullie eigen verliezen. Misschien heb je een goede vriend, een familielid of anderen die je in het verleden hebt gekend verloren. Het kan ook zijn dat je rouwt om het verlies van de laatste paar jaar van een pandemie, toen je vrijheden blijkbaar verloren gingen. Rouw kan vele donkere gevoelens van droefheid, depressie en woede in jullie allen naar boven brengen. Dierbaren, wanneer deze donkere momenten over jullie komen, onthoud dan wie jullie werkelijk zijn.

Jij, Dierbare, bent één van mijn Spirituele Krijgers en als zodanig ben je STERK en KAN je deze donkere dagen aan. Onthoud dat het altijd het donkerst is voor de dageraad en dat de dageraad zeer spoedig zal komen. JIJ bent een Schijnend Licht en nu is niet de tijd om je ZWAARD van LICHT neer te leggen.

In deze donkere momenten wanneer je midden in de nacht wakker wordt, roep Mij aan en laat Mij je door de storm heen helpen.

Stel je voor dat je mijn ZWAARD van LICHT in je hand hebt en dat je opkijkt naar de grijze hemel boven je. Wanneer je die donkere wolken van gedachten boven je hoofd ziet, stel je dan voor dat mijn zwaard die donkere wolken doet uiteenspatten alsof het bellen zijn en uiteindelijk zul je de zon erdoorheen zien schijnen. De sterksten van jullie hebben allemaal deze donkere dagen meegemaakt en jullie weten dat je er aan de andere kant weer uit kunt komen. Het gaat niet altijd om LIEFDE en LICHT want je moet het duister KENNEN om het LICHT te kunnen waarderen.

Er wordt veel gesproken over het kwaad dat is aangericht door hen die zijn heengegaan. Blijf niet stilstaan bij dit zogenaamde kwaad. Het maakt niet uit of een ziel in dit leven slecht was of niet, want elke ziel gaat terug naar God. Het is jullie taak om het licht op hen te laten schijnen en hen te zegenen, wat zij ook gedaan hebben of niet gedaan hebben. JULLIE zijn veel meer waard dan een ziel te beschuldigen die is heengegaan. Zegen hen, geliefden, want zij weten niet wat zij doen en zij zijn nu in Gods handen.

Elke ziel, of het nu wezens van LICHT zijn of de zogenaamde Duistere, zijn allemaal KINDEREN van GOD. Als ziel hebben jullie beide kanten ervaren. JULLIE als LICHTSTRIJDERS mogen dan nu hier zijn om meer LICHT op Aarde te brengen, maar ook jullie hebben deel uitgemaakt van het Duister en jullie zijn geëvolueerd, net als deze andere wezens van het zogenaamde Duister.

Als jullie denken aan de slechte wezens die jullie om je heen zien, denk dan aan wat Jezus zei: “Laat hij die zonder zonde is onder u de eerste steen werpen”.

En dus, geliefden, wees niet boos over wat er in het verleden gebeurd is en nu in het Licht naar buiten komt. Laat God afrekenen met de Donkeren en blijf jullie Licht schijnen. Jullie zijn degenen die de duisternis in het LICHT zullen veranderen, dus blijf dat LICHT schijnen op iedereen om je heen.

Zet jullie media uit, luister niet naar het nieuws, wees jullie eigen nieuwslezer en maak er goed nieuws van. Ga de natuur in en praat met de bomen. Kijk naar de dieren en vogels. Help Moeder Aarde om te evolueren en te groeien.

Jullie Licht schijnt voor jullie en JULLIE zullen elke ziel in LICHT veranderen terwijl jullie je dagelijkse bezigheden doen, ziel voor ziel en in stilte, zoals in de woorden van de beroemde hymne “Ik zweer je mijn land” .

En dus, Dierbaren, zie het LICHT achter al deze duisternis die op dit moment op de Aarde is neergedaald en breng jullie eigen LICHT om erop te schijnen. JULLIE zijn degenen die de wereld redden waarvoor jullie hier allemaal kwamen om die te veranderen. JULLIE zijn de brengers van de nieuwe dageraad.

JULLIE ZIJN HET LICHT.

IK BEN MICHAEL de brenger van Vrede en LICHT.

Woorden door Aartsengel Michael,

Gechanneld door Thea Grace – Sirius 12.9.2022

Vertaling: wakkeremensen.org