VERBIND JE MET DE ENGELEN

VERBIND JE MET DE ENGELEN

CHANNELLING VAN HET AARTSENGELEN RIJK

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 18 November 2021

Dierbaren, het Aartsengelen rijk is samengekomen als Eén om jullie allemaal aan te moedigen en te helpen om de LIEFDE in jezelf te vinden en voor jullie allemaal om Superbewust te worden van binnen om meer in staat te zijn om die verbazingwekkende NIEUWE WERELD van je dromen te creëren.

Als een Liefdevolle ziel die klaar is om deze Nieuwe Wereld binnen te gaan, moet je eerst leren het oude los te laten om het Nieuwe in je leven te manifesteren. Veel zielen zijn geprogrammeerd om de Aarde als een leerplaneet te zien en hebben als zodanig vele pijnlijke levens en ervaringen gehad voor hun innerlijke groei. Zielen zijn in en uit incarnatie gekomen en de Aarde is deze plaats van leren geweest voor eonen van jullie tijd. Maar die tijd van leren is nu voorbij en de tijd van manifesteren is aangebroken.

Veel zielen zijn nu echter in een staat van verandering, om zo te zeggen, en hun emoties laten hen niet vooruit gaan. Veel van hun leven is in een staat van vechten en vluchten geweest en hun ervaringen weerspiegelen dit en zij vinden het moeilijk om hun eigen boosheid naar anderen los te laten. Dit is de reden waarom jullie vandaag zoveel verdeeldheid in de wereld vinden. De duistere entiteiten hebben goed werk verricht door te verdelen en te overwinnen, om zo te zeggen. Liefste, jouw uitdaging is nu om hier bovenuit te stijgen en een NIEUWE WERELD van LIEFDE, VREDE en HARMONIE te manifesteren. In werkelijke termen betekent dit te zijn zoals wij Engelen zijn en voorbij de angst van anderen te zien en hen als een ziel lief te hebben.

Er zijn geen toevalligheden en deze uitdagende tijd heeft inderdaad vele zielen wakker geschud voor wat er al eeuwen aan de hand is. Het feit dat jullie een Soevereine ziel zijn en alles kunnen manifesteren voor jullie hoogste goed, is millennia lang voor jullie verborgen geweest. Sommige dappere zielen hebben in het verleden geprobeerd deze wereld te veranderen, maar het is NU TIJD voor JULLIE om dit voor jezelf te doen. We zetten dit in de enkelvoudige vorm want geen Verlosser zal dit werk voor je doen.

JIJ bent de enige persoon die je eigen leven van binnenuit kan veranderen en daardoor ZAL je je wereld van buitenaf veranderen. Er is veel gesproken over het leren liefhebben van jezelf en velen van jullie zijn in staat geweest dit te bereiken, maar het is NU TIJD om te leren elke ziel op deze planeet lief te hebben, zelfs de zogenaamde Duisteren, want zonder hen zoude  jullie misschien niet zijn ontwaakt !!!!!.

Dit kan een zeer uitdagende tijd voor jullie allen zijn en jullie willen misschien terugdeinzen voor anderen die anders denken dan jullie. We moeten jullie vertellen dat als een ziel in jullie aura is gekomen, hoe onsmakelijk ze ook mogen zijn, en niet zo liefdevol als jullie zouden willen dat ze waren, er een deel van jullie is dat ze met een doel heeft aangetrokken. Het kan zijn dat JIJ de enige persoon bent die hen kan helpen om vooruit te komen en hun woede tegenover anderen los te laten. Zegen hen, geliefden, hoe moeilijk dat ook is, want JIJ bent misschien hun enige redder als je dit kunt doen. Hun fysieke aanwezigheid zal je misschien niet bedanken, maar hun ziel wel, geliefden.

Het is nu TIJD voor alle zielen om samen te komen in LIEFDE en niet in woede en haat in jullie verschillen. In werkelijkheid kwamen alle zielen op dit moment naar de Aarde met een missie om deze nieuwe prachtige wereld van LIEFDE voor iedereen op te bouwen. Velen zijn nu ontwaakt voor deze missie, maar anderen zijn misschien nog in slaap, zoals jullie ooit waren.

Velen van jullie bevinden zich in families en vriendenkring die nog slapen, om het zo maar te zeggen, maar vrees niet dat deze zielen voor altijd zullen blijven slapen. De energieën zijn van dien aard dat er elke dag meer en meer zielen ontwaken en als ze eenmaal ontwaakt zijn, zullen ze niet meer teruggaan naar hun slaap. Als ziel heb je heel goed werk verricht door hen te helpen, hoe moeilijk het voor jou ook mag lijken.

Geef jullie vrienden en families niet op. Jullie zullen misschien een tijdje fysiek van hen gescheiden moeten zijn en zij zullen jullie misschien niet bedanken voor het werk dat jullie gedaan hebben, maar weet gewoon dat als zij in jullie aanwezigheid zijn, hun ziel heel veel van jullie geleerd zal hebben.

Zoals we al eerder hebben gezegd, zie de Aarde als een podium en jullie zijn slechts de spelers, zoals Shakespeare zo beroemd zei. De duistere entiteiten hebben hun werk goed gedaan en zullen het podium verlaten om de vooruitgang van hun ziel voort te zetten op een andere plaats van leren. Zij hebben geen rol te spelen in de NIEUWE WERELD en het podium dat er zal komen. Jullie weten dat wat zij anderen hebben aangedaan, onder de aandacht van hun ziel zal worden gebracht. Er is hier geen oordeel, hoe moeilijk dit ook voor jullie allen te begrijpen lijkt.

En dus, Dierbaren, zijn wij hier om jullie te helpen deze laatste jaren van onrust die jullie allemaal hebben doorgemaakt te boven te komen. Het is nu TIJD om vooruit te kijken naar een nieuwe manier van zijn, een die jullie nog nooit gekend hebben.

Leer van jezelf te houden voor alles wat je hebt doorgemaakt, leer van anderen te houden voor wat zij hebben doorgemaakt en jullie zullen allemaal samenkomen als een gemeenschap van zielen om de NIEUWE WERELD voor iedereen te creëren. Kom nu samen in jullie groepen van gelijkgestemde zielen en andere zielen zullen aangetrokken worden tot jullie energieën.

In Waarheid, zodra de zogenaamde kwade wezens de planeet hebben verlaten en het vertrek is begonnen, zal er alleen nog LIEFDE zijn. Alle zonden van de wereld zullen wegvallen als bij toverslag.

JULLIE, Dierbaren, zijn de MAGIE. JULLIE zijn de ENEN om de wereld te redden, dus begin nu en leer ALLEN LIEFDE te hebben, wat er ook gebeurt. De tijd van praten is voorbij en de tijd van MAGIE is begonnen. Leer te verbinden en te spreken met jullie families en vrienden in jullie dromen en meditaties. Stuur hen jullie LIEFDE om hen te helpen het LICHT in zichzelf te zien. Dit is de werkelijk Magische manier om de wereld om je heen te veranderen.

Wij zijn hier om jullie te helpen deze Magische Nieuwe Wereld te bereiken, Dierbaren. Praat altijd met ons en vraag ons hoe jullie je leven kunnen leiden. Wanneer je in pijn, verdriet of nood verkeert praat met ons en wij zullen je begeleiden om de hulp te vinden die je nodig hebt.

Dierbaren, wij juichen jullie allen toe voor het geweldige werk dat jullie hebben gedaan op jullie missie om de wereld te veranderen, geef niet op Dierbaren, want het einde is in zicht.

Praat elke dag met ons en wees de Aartsengel waarvan wij weten dat jullie het allemaal zijn. We hebben vele technieken om jullie op deze nieuwe reis te helpen. Tot welke Aartsengel je je ook aangetrokken voelt, hij zal je een bepaald gekleurd Licht, een klank of een techniek aanraden om je te helpen en te beschermen tegen elke vorm van negativiteit die je kan overkomen.

Hieronder staan een paar suggesties om je op je reis te helpen:

Praat met Aartsengel Zadkiël en St. Germaine en gebruik de Violette Vlam om over je heen te spoelen.

Praat met Aartsengel Metatron en omring jezelf in het Diamanten Witte Vuur. Metatron gebruikt ook vele andere kleuren waaronder een diep magenta rood.

Praat met Aartsengel Michaël en hij zal je omringen met zijn Blauwe mantel van bescherming en Zwaard der Waarheid.

Praat met Aartsengel Raphaël en bedek jezelf met zijn helende Groene Licht.

Praat met Aartsengel Uriël en loop over zijn Regenboog Brug om je voorwaarts te leiden.

Praat met Aartsengel Gabriël en vraag hem om je de Witte Vlam van Geluid en Waarheid te tonen.

Praat met Aartsengel Sandalphon en gebruik zijn Turquoise Aardings Geluid en Licht.

Praat met Aartsengel Chamuël en omring jezelf in haar prachtige vlam van Liefdevolle Roze en vreugdevolle muziek.

In Waarheid zijn er vele andere Aartsengelen waar je mee kunt praten en vele kleuren, klanken en technieken waartoe je je ook aangetrokken kunt voelen, om te leren en te gebruiken. Het is aan jou om je te verbinden met de Engelen en te gebruiken wat voor jou goed voelt.

En dus mijn dierbaren, is de toekomst aan JULLIE.

Jullie zijn de Magie.

JULLIE zijn de nieuwe Engelen die vandaag de Aarde bewandelen.

Welkom in het Engelen Rijk.

Zoals altijd sturen wij JULLIE veel Liefde en zegeningen.

Het Aartsengelen Rijk.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Deel dit op jullie Website’s, Blogs, Telegram en andere Social media

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org