TIJD VOOR GENEZING.

TIJD VOOR GENEZING.

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 13 Juni 2022.

Dierbaren, het is nu tijd voor jullie allemaal om naar binnen te gaan en te begrijpen waarom jullie hier op dit specifieke moment zijn. Jullie hebben allemaal meer dan 2 jaar van een uitdagende tijd doorgemaakt die nog nooit eerder op Planeet Aarde heeft plaatsgevonden. Hoewel jullie het misschien niet voelen, is deze tijd een “speciale” tijd geweest waarin veel meer zielen zijn ontwaakt voor hun missie op Aarde.

Het kan zijn dat jullie je in feite niet zo speciaal voelen. Er kan verdriet zijn om een verloren 2 jaar, je kan vrienden en familieleden verloren hebben in deze tijd. Je kunt je vervreemd voelen van je familie. Je kunt zogenaamde vrienden verloren hebben die anders dachten dan jij over wat er de laatste 2 jaar gebeurd is. Misschien voel je je heel alleen in deze tijd, maar wees gerust, deze tijd zal niet eeuwig duren en mettertijd zul je de reden zien achter de zogenaamde “waanzin” van de afgelopen twee jaar of zo.

Of je dit nu mentaal weet of niet, je ziel werd uitverkoren om hier op dit moment te zijn en hoe je je ook voelt, het is een voorrecht en je bent in Waarheid een heel speciale ziel. Wij begrijpen dat velen van jullie je op dit moment niet bijzonder “speciaal” voelen. Jullie kunnen vele, vele verschillende gevoelens hebben terwijl jullie door deze tijd van Opstanding gaan. Boosheid, depressie, schuldgevoelens en verdriet, intense hoogtepunten en intense dieptepunten kunnen allemaal gevoeld worden, zelfs op één dag. Dit is allemaal de manier van jullie ziel om jullie aandacht naar binnen te trekken en de laatste overblijfselen van negatieve emoties die jullie zogezegd tegenhielden, op te ruimen.

Jullie lichamen veranderen van op koolstof gebaseerd en deze oude emoties moeten worden opgeruimd zodat jullie die glanzende diamant kunnen worden die iedereen kan zien. Wees niet bang om deze oude gevoelens naar boven te laten komen want dat is een deel van jullie missie op dit moment. Het gaat er niet alleen maar om Liefde en Licht te zijn en anderen te genezen. Jullie zijn hier om jezelf te helen voordat je ooit anderen kunt helen. Jullie zijn hier om de laatste overblijfselen van emoties uit jullie lichaam te verwijderen na een zeer lange en intense tijd op Aarde. Sommige van deze gevoelens kunnen al heel lang in jullie lichaam en ziel aanwezig zijn, maar jullie hebben nu allemaal de gelegenheid om deze oude emoties los te laten en naar een rustigere en vrediger manier van zijn te gaan.

Het onderdrukken van negatieve gevoelens in je lichaam kan veel lichamelijke kwalen veroorzaken omdat je lichaam je probeert te laten weten dat je moet veranderen. Er zijn veel boeken over dit onderwerp geschreven en anderen zullen je helpen, maar jullie, Geliefden, zijn nu betrokken genoeg om naar binnen te gaan en je eigen lichaam te “vragen” wat het nodig heeft om te evolueren.

Neem elke dag de tijd om naar binnen te gaan en communiceer met de cellen in je eigen lichaam. Vraag je lichaam hoe het zich vandaag voelt, misschien heeft het rust nodig, misschien heeft het beweging nodig of ander voedsel om te eten. Neem de tijd om te leren wat je lichaam nodig heeft en praat met het alsof het je eigen beste vriend is. Praat met de cellen in je lichaam en vraag ze om zich elke dag te vernieuwen en te regenereren. Velen van jullie hebben misschien gehoord van de Med Beds die in opkomst zijn en waarvan jullie verteld is dat ze verbazingwekkende dingen voor je lichaam zullen doen. Welnu, geliefden, jullie hebben NU de kans om je eigen persoonlijke Med Bed te hebben. Jullie zijn je eigen beste genezer, dus neem de tijd om naar binnen te gaan en je eigen lichaam te geven wat het nodig heeft om zich te ontwikkelen en te groeien.

Ieder van jullie is een SPECIALE ZIEL en je zult je eigen manier hebben om dit te doen. Ieder van jullie is een deel van GOD, dus in plaats van nu naar anderen te luisteren, is het tijd om naar je eigen GROTE SPIRIT binnenin je te “luisteren”. Ga naar binnen en je zult al het advies krijgen dat je ooit nodig zult hebben.

Vele zielen vroegen erom op dit moment hier op AARDE te zijn terwijl MOEDER GAIA door haar eigen Ascensie gaat van de 3de Dimensie naar de 5de Dimensie en daarboven maar jij, Lieverd, was één van de zielen die gekozen werd voor je veerkracht, vasthoudendheid en kracht. Je bent een oude ziel en je hebt vele levens doorgemaakt, zowel op Aarde als in andere delen van de Melkweg en daarbuiten. Je hebt het allemaal meegemaakt, om zo te zeggen, en je hebt veel innerlijke ervaring voor de toekomstige wereld die een heel andere wereld zal zijn dan voordat je de zogenaamde “pandemie” binnenging.

Meer en meer zielen ontwaken nu tot hun ware doel in het leven. Wie of wat je ook bent of bent geweest, ieder mens zal zijn eigen speciale vaardigheden hebben om deze Nieuwe Wereld binnen te gaan.

Het is nu heel belangrijk om naar binnen te gaan om je eigen informatie over de Nieuwe Wereld te vinden. Er wordt veel gedaan om jullie Licht te verwarren en te dimmen, maar geliefden, wees niet bang voor de toekomst. De toekomst is verzekerd, jullie zullen allemaal deze Nieuwe Wereld van LICHT binnengaan en de duisternis zal niet meer zijn.

De duistere entiteiten die eeuwenlang hebben geprobeerd de planeet te beheersen hebben de planeet verlaten en alles wat zij hebben achtergelaten zijn hun zogenaamde volgelingen die ofwel zullen moeten evolueren en groeien of de planeet zelf zullen moeten verlaten. Er is hier geen oordeel want elke ziel is geliefd, elke ziel is altijd al een deel van GOD geweest, zelfs de zogenaamde Duistere die de planeet voor eonen hebben willen controleren en hebben geprobeerd hun eigen LICHT te verbergen. Zij zullen evolueren in de tijd maar niet op de planeet AARDE als zij opsteekt naar een nieuwe Lichtere manier van zijn.

De 5de Dimensie wereld is niet in een verre toekomst, de 5de Dimensie kan nu hier zijn in ieder van jullie. Wanneer jullie je neerslachtig voelen, ga naar buiten in de natuur en verhef jezelf door naar de natuur te kijken in plaats van naar jullie televisies en sociale media. Er is zoveel meer te zien en te leren in de Natuur. Neem de tijd om al je zintuigen te gebruiken.

PROEF alles wat de natuur te bieden heeft in haar voedsel. SPREEK met de bomen en luister naar hun eeuwenoude advies. LUISTER naar de vogels die zingen, de dieren die praten, de geluiden van de natuur en de hartslag van de aarde. KIJK naar de dieren tijdens hun dagelijkse jacht op voedsel, de vlinders die vliegen, de vissen die zwemmen en de insecten die rondkruipen. Voel de aarde in je handen, de aarde onder je voeten en de zon, wind en regen op je gezicht.

Kijk naar het weer en voel jouw emoties. Verheug je in de zon, huil in de regen, voel je boosheid in de wind. Leer te LEVEN in het moment en gewoon te ZIJN.

We weten dat sommigen van jullie misschien een of meer van jullie aardse zintuigen missen, maar het belangrijkste zintuig dat jullie allemaal kunnen gebruiken is jullie 6e zintuig, INTUITIE, dat jullie allemaal in jullie meditaties kunnen gebruiken om te begrijpen wat het wonder van de Natuur jullie probeert te leren.

Terwijl jullie jezelf helen, helen jullie ook anderen terwijl jullie bezig zijn met je dagelijkse bezigheden. Een glimlach, een aanraking of een vriendelijk woord is alles wat nodig is om een andere ziel op te beuren. En dus, geliefden, wees vriendelijk voor jezelf en anderen terwijl je door deze tijd gaat en jullie zullen allen samen zijn in een Nieuwe Wereld van Liefde, Harmonie en Vrede voor allen.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie door deze uitdagende tijden heen te helpen.

Doe een beroep op ons in jullie meditaties want wij waken over jullie terwijl jullie deze komende maanden en jaren doorkruisen. Wij zullen jullie niet in de steek laten, wij zijn altijd dichtbij, of jullie ons nu zien of niet, wij zijn er altijd voor jullie in jullie donkerste dagen en verheugen ons met jullie in jullie vreugdevolle tijden. We eren jullie allemaal en alles wat jullie doormaken.

Wij zenden jullie veel liefde en zegeningen.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien