The Gateway To Sirius: CHANNELLING VAN JESHUA EN MARIA MAGDALENA Zielsverwanten

CHANNELLING VAN JESHUA EN MARIA MAGDALENA

Zielsverwanten

Gehanneld door: Thea Grace Sirius 14 Oktober 2021

Dierbaren, wij komen nu tot jullie om al jullie angsten op dit moment weg te nemen. De mensen beginnen te beseffen dat de duistere kant hen al millennia lang in twee kampen probeert te verdelen. Joden tegen Christenen, Zwart tegen Wit, Man tegen Vrouw en in jullie huidige tijd, zij die het huidige verhaal geloven dat bang is voor deze “nieuwe” ziekte en zij die dat niet doen, en nu zij die gevaccineerd zijn tegen zij die dat niet zijn. De duistere kant voedt zich met jullie zogenaamde angsten voor de andere kant en zijn doodsbang voor mensen die in Liefde samenkomen. Hun tijd op Aarde is nu tot een einde gekomen en het is nu tijd om alle verdeeldheid binnen de mensheid te stoppen en als een collectief samen te komen in Vrede en Liefde. Jullie zijn allemaal zielen die in een menselijk lichaam leven en jullie kwamen allemaal naar hier om Gaia te helpen om naar de 5de Dimensie te bewegen en haar te bevrijden van deze duistere zielen. Samenkomen in een Collectief Bewustzijn van een op Liefde gebaseerde Aarde is de enige weg voorwaarts, Dierbaren.

Vele Lichtwerkers vorderen snel met hun eigen reis van de 3de Dimensie naar de 5de Dimensie en hoger en vinden moeilijkheden en verdeeldheid binnen hun eigen families en vrienden die hen zogezegd niet bijhouden. Besteed binnen families geen aandacht aan de verdeeldheid in de huidige zogenaamde crisis want er staat veel informatie op het punt aan het Licht te komen die alles zal veranderen. Wat jullie hebben gedacht en aan anderen hebben proberen te zeggen zal spoedig door ALLE media worden bekrachtigd aangezien de Waarheid niet langer verborgen kan worden gehouden en langzaam aan de algemene bevolking bekend zal worden gemaakt. Velen van jullie hebben hier lang op gewacht en wij zijn hier om tegen jullie te zeggen, geef de hoop op het laatste moment niet op. Wanneer deze Waarheid naar buiten komt, zullen jullie in staat zijn om anderen te vertellen wat jullie weten en zal er eindelijk naar jullie geluisterd worden, in plaats van om  geminacht of uitgelachen te worden.

Wat jullie vrienden betreft, kunnen jullie nu al merken dat de gedachten en overtuigingen die jullie aan het begin van de pandemie verdeelden, zullen verdwijnen en jullie vriendschap weer zal toe-nemen. Sommige vrienden zullen jullie echter verlaten, maar nieuwe zullen hun plaats innemen.

Wat degenen betreft die in een huwelijk of een verbonden liefdesrelatie zitten en die niet naar elkaar toegroeien, kunnen wel eens tot de ontdekking komen dat het onmogelijk wordt om samen te leven. Er kan wel eens een breuk ontstaan omdat het Karma dat jullie hier allemaal kwamen voltooien is afgelopen. Het is heel belangrijk dat je weet dat jullie in deze tijd niet bij elkaar hoeven te blijven uit plichtsgevoel of uit angst voor een God die jullie straft. Jullie partner kan jullie in feite tegenhouden en het is nu tijd dat jullie de kogel door de kerk jagen, zo te zeggen, en elkaar verlaten om verder te gaan met jullie spirituele werk.

Natuurlijk is dit jullie keuze, maar dierbaren, als het jullie beslissing is om de relatie of het huwelijk te verlaten, de hogere sferen zullen jullie altijd helpen met jullie angsten om alleen te zijn, zowel financieel als emotioneel. Het is aan jullie om deze breuk op een liefdevolle manier te verwerken en de waarheid over hoe jullie je voelen niet voor je partner te verbergen. Wij kunnen jullie helpen om deze breuk te doorstaan en jullie helpen om vrienden te blijven als jullie dat willen.

Velen van jullie zijn alleen geweest op deze spirituele reis en voelen zich nu erg alleen. Jullie zijn misschien al vele, vele jaren alleen en soms vanaf het moment dat jullie ontwaakten, om het zo maar eens te zeggen. Het is goed mogelijk dat jullie de hoop aan het verliezen zijn dat jullie ooit jullie eigen ware zielsverwant zullen vinden. Dierbaren, geef de hoop niet op. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat het de bedoeling was dat jullie alleen waren om het innerlijke werk te voltooien dat jullie hier kwamen doen, maar het meeste van dat werk is nu voltooid en voor velen van jullie is het tijd om eindelijk die zielsverwant te ontmoeten waarnaar jullie zo verlangen.

Zielsverwanten komen nu massaal samen om het werk af te maken dat zij in vorige levens op Aarde en in de Sterrenrijken zijn begonnen. Het is onvermijdelijk dat jullie elkaar ontmoeten en het is nu tijd om hem of haar in je meditaties aan te roepen en te laten weten dat je er klaar voor bent. Verbreek de banden met al je oude partners en kijk naar de nieuwe. Geen angst meer nu om voor altijd alleen te zijn, want deze nieuwe relaties zullen heel hard nodig zijn op de Nieuwe Aarde. Jullie zullen als bij toverslag samenkomen en dit zijn de relaties die jullie door de 5de Dimensie zullen loodsen.

Als Jeshua en Maria Magdalena kennen wij de magie van een echte zielsverwant-relatie en wij wensen dat voor ieder van jullie die dat voor zichzelf wenst. Jullie eigen innerlijke verlangens naar een zielsverwantschap zijn van God, net als deze nieuwe relaties. Dit is de ware liefde waar velen van jullie naar hebben gezocht. Het maakt God niet uit of deze nieuwe relaties man/vrouw zijn of niet. Wat telt is de ware Onvoorwaardelijke Liefde tussen jullie.

En dus, Dierbaren, is het tijd om je te ontdoen van de angst om alleen te zijn. Geniet van elk moment dat je alleen bent, houd van je eigen dierbaren, maar weet dat als je een liefdevolle relatie wenst, deze de jouwe zal zijn en het spoedig zal zijn.

Geloof het, dierbaren, en het zal van jou zijn.

Roep ons aan om jullie te helpen en wij zullen jullie tweeën samenbrengen om met ons te leven en te werken in het Christusbewustzijn van de Nieuwe Liefdevolle, Vreedzame Aarde.

Wij zenden jullie al onze Liefde en Zegeningen.

Maria Magdalena en Jeshua.

Gechanneld door Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org