St. George’s boodschap van Aartsengel Michael: DE WAARHEID

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Het Channelen van de Engelen van Sirius.

DE WAARHEID

ST GEORGE’S DAY BOODSCHAP VAN AARTSENGEL MICHAEL.

Gechanneld door Thea Grace Sirius 23.4.2021

Dierbaren, het is nu tijd voor jullie allemaal om in jullie eigen WAARHEID te kijken. Veel van jullie eigen geschiedenis is voor jullie verborgen gehouden door een duister element van de mensheid dat zijn eigen agenda had om de wereld te beheersen en de bevolking in angst en onwetendheid te houden. Een kleine minderheid van mensen heeft dit kunnen bereiken voor hun eigen snode daden en zelfzuchtige bezigheden.

Hoe zeg je, kan dit bereikt zijn ? Waarom wisten wij niets van deze duistere geschiedenis die nu in het LICHT wordt gebracht. Als wij door weinigen zijn bedrogen, waarom heeft God dit dan laten gebeuren? Mijn geliefden, verwijt jezelf niet als je niet op de hoogte bent van deze duistere kant van de mensheid, die geprobeerd heeft totale macht en controle over JOU te krijgen. Jullie zijn allemaal gehersenspoeld, om het zo maar te zeggen, en het is pas NU dat velen wakker worden uit hun slaap en zo proberen anderen in hun midden wakker te schudden.

De Aarde is maar een klein stipje in het enorme Universum van Leven dat bestaat in vele vormen op vele verschillende planeten, Sterren en andere Universa. Het leven op Aarde is altijd een experiment geweest, om zo te zeggen. Een vonk van de Natuur werd eonen geleden op Aarde geïncarneerd, om de Lichte en Donkere kant van haar eigen wezen te ervaren. Dat experiment loopt nu ten einde, nu de hele Natuur terugkeert naar haar eigen wezen, dat LIEFDE is. De hele Natuur en de mensen zijn een deel van dit Aardse experiment. Dit experiment komt nu tot een kantelpunt wanneer GAIA en haar zielen van een 3de Dimensionaal bestaan naar de 5de Dimensie en hoger gaan.

Geliefden, het is NU DE TIJD om in jullie eigen KRACHT te staan als Soevereine Wezens en die moedige NIEUWE WERELD te BEVESTIGEN waarvoor jullie allen hier kwamen om ervan te GENIETEN. Jullie als zielen kwamen naar de Aarde om in staat te zijn je uit te breiden en in GELUK te leven, in de HEMEL op AARDE die zal ZIJN. GOD is LIEFDE en als zodanig is het NU onvermijdelijk dat de gehele Natuur en de mens, als deel van de Natuur, terugkeert naar deze LIEFDE.

Zoals ik al eerder heb gezegd, is er veel informatie voor jullie verborgen. Technologieën die jullie “geavanceerd” zouden kunnen noemen, zijn uitgevonden, maar werden genegeerd of verborgen om deze duistere agenda te dienen. Jullie vragen waarom dit is gebeurd, Dierbaren. God gaf iedere ziel VRIJE WIL om deze agenda’s op Aarde uit te voeren. VRIJE WIL om deze agenda’s uit te voeren, maar niet om een Planeet te vernietigen. In feite zijn er altijd wezens van de Hogere rijken en andere Sterrenstelsels geweest om hierbij te helpen. Er zijn tijden geweest waarin het Hogere wezens en Engelen werd toegestaan om “in te grijpen” in een tijdlijn toen men zag dat de Aarde vernietigd had kunnen worden, zoals in de recente Cubaanse raketcrisis.

Dit experiment loopt NU ten einde en die duistere zielen met een controlerende agenda zullen naar het Licht terugkeren of hun eigen reis op een andere planeet voortzetten. Jullie als ziel kwamen hier naar de Aarde om anderen te helpen en te begeleiden hoe te LEVEN op deze NIEUWE AARDE.

“Nieuwe technologieën zullen worden gevonden om jullie trieste planeet op te ruimen. Nieuwe duurzame energieën die de planeet niet schaden zullen op de voorgrond treden. Nieuwe genezingstechnologieën worden reeds gefaseerd op de Aarde gebracht en zielen zullen niet langer hoeven te lijden zoals zij in het verleden hebben gedaan. De financiën zullen veranderen omdat het geld dat de “weinigen” jullie hebben afgenomen terug zal komen en overvloed zal van jullie zijn om ermee te doen wat jullie willen. Jullie zullen in staat zijn om jezelf te organiseren in kleinere gemeenschappen omdat LIEFDE op de voorgrond treedt in plaats van hebzucht. Jullie zullen niet worden gecontroleerd door grote conglomeraten en een wereldregering!!!.

Ik hoor sommigen van jullie zeggen, “dit is maar een utopie” maar diegenen onder jullie die “het weten” als LICHTwerkers beginnen de WAARHEID van dit alles te begrijpen. Meer en meer zielen ontwaken inderdaad NU terwijl meer en meer LICHT de planeet overspoelt. Jullie lichamen veranderen van Koolstofhoudend naar Kristallijn en kunnen als zodanig niet veranderd worden door welke duistere techniek dan ook.

HEB GEEN ANGST voor alles waarvan jullie wordt verteld dat het jullie zou kunnen doden, inclusief bacteriën, virussen, gifstoffen, 5G of zelfs vaccins. Veel van deze angst wordt georkestreerd door de duistere agenda omdat ze zien dat hun controle afneemt. Het is alsof ze kleine kinderen zijn die een woedeaanval hebben wanneer ze hun zin niet kunnen krijgen en ze naar jullie uithalen. Stuur veel LIEFDE naar alles wat in jullie lichaam wordt opgenomen en transformeer het in LICHT.

Sommigen van jullie zullen deze brief inderdaad afdoen als zijnde niet Waar en dat is allemaal prima en goed. Als een engelenwezen in dienst van GOD zal ik nog steeds bestaan en jullie liefhebben of jullie nu in mij geloven of niet. Elke ziel moet vragen stellen en onderscheiden wat iemand tegen hen zegt, zelfs mijn woord als een Engelenwezen. Jullie hebben allemaal de Vrije Wil om te geloven wat je gelooft, maar leer om alles in vraag te stellen wat je ooit verteld werd. Geliefden, de onwaarheid die aan ieder van jullie werd verteld, komt nu aan de oppervlakte en er wordt veel meer WAARHEID verteld. Blijf openstaan in deze verwarrende tijden.

Geliefden, ik zou jullie willen zeggen dat het nu tijd voor jullie is om naar binnen te gaan en de WAARHEID van je eigen wezen te vinden. Zit in de stilte en rust en mediteer op deze woorden om je eigen WAARHEID te zoeken. In het afgelopen jaar hebben jullie allemaal de tijd gehad om naar binnen te gaan en velen van jullie zijn inderdaad “wakker geworden voor een nieuwe realiteit. Ja, het leven is veranderd, maar ten goede, geliefden. Velen van jullie beginnen een nieuwe liefde voor de natuur te vinden en nieuwe gezondere manieren om van het land te leven. Jullie zullen nooit meer teruggaan naar de oude manieren maar dat is een positieve gedachte en geen negatieve.

Neem jullie eigen controle terug als SOEVEREINE wezens. Niemand kan jullie controleren tenzij jullie dat toelaten!!! JIJ als een vonk van het grotere wezen genaamd GOD kunt je eigen toekomst BEWIJZEN. Je kunt hebben wat je wilt, als het voor het hoogste goed van allen is. Maak er een GLORIEUZE van, geliefden. Geen zorgen meer over je gezondheid, geen zorgen meer over financiën, geen zorgen meer over de planeet.

JULLIE en HET LICHT hebben deze schijnbaar eindeloze strijd tegen het Duister gewonnen en de toekomst is verzekerd, dierbaren.

Zoals altijd, doe een beroep op je eigen Hogere Zelf, Opgestegen Meesters, Gidsen, Engelen en andere hogere wezens om je te helpen Transformeren in deze Nieuwe Wereld.

Veel LIEFDE, LICHT en ZEGENINGEN voor jullie allen, nu jullie een van mijn aspecten vieren op ST GEORGE’S DAG.

AARTSENGEL MICHAEL.

Vertaling: Martien