SCHEIDINGEN EN VERBINDINGEN

SCHEIDINGEN EN VERBINDINGEN

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 27 September 2021

Dierbaren, wij zijn hier om jullie te steunen en te begeleiden op jullie eigen innerlijke reis in deze tijd. Het is nu tijd om de verbindingen te vinden binnen jullie eigen menselijke vrienden en families op Aarde. Velen van jullie kunnen zich geïsoleerd voelen door wat er aan de hand is. Jullie kunnen verdeeldheid voelen binnen jullie eigen families en vrienden die er voorheen niet was. Er is veel angst in overvloed op de planeet op dit moment die wordt aangewakkerd door een duistere agenda. Jullie kunnen het gevoel hebben dat jullie de enigen zijn die zich zo voelen en dat jullie roep om hulp gehoord is.

Dierbaren, wij zeggen jullie dat wij hier zijn om jullie te helpen. Het is nu tijd om sympathie te tonen voor degenen die het niet met jullie eens zijn en de verbindingen tussen jullie te vinden, in plaats van de verdeeldheid. De Donkere Kant weet alles over hoe de bevolking in angst te houden en hoeveel mensen erdoor beïnvloed kunnen worden. Zij handelen op vele manieren in deze angst. Angst om niet geliefd te zijn, angst om niet genoeg geld te hebben, angst voor ziekte, angst voor de planeet, enz enz. Deze angst is verergerd door de duistere agenda, maar de tijd komt snel voor de mensen om wakker te worden voor wat er in feite al eonen van jullie tijd aan de hand is. Het is tijd voor hen om zich te realiseren wat er is gebeurd met hun eigen overvloed en hoe ze ervan zijn bedrogen. Het is nu tijd om je weer te verbinden met de Bron van je eigen overvloed en je Soevereiniteit op te eisen.

Dit is een overvloedig Universum en als zodanig zou er geen angst of gebrek moeten zijn. Gebrek is een illusie. Er is genoeg overvloed op Aarde voor ieder mens om alles te hebben wat hij of zij nodig heeft. Veel mensen hebben hun verbinding met de Ene verloren en als gevolg daarvan zijn hun levens minder dan overvloedig geweest. Het is nu tijd om je weer met de Ene te verbinden en te weten dat alles wat je zo verlangt van jou zal zijn. Alles wat je tegenhoudt om te hebben wat je wilt of nodig hebt, zijn je eigen gedachten van gebrek.

Van jezelf houden en weten dat je een deel bent van de Ene is alles wat je nodig hebt om je erfenis van overvloed in Liefde, Geluk, Gezondheid en Financiën op te eisen. Verbind je met andere gelijkgestemde zielen en de wereld kan in een oogwenk veranderen. Verandering begint binnenin jou als een krachtig Soeverein wezen. Kijk niet naar anderen om jezelf of de planeet te redden. Zonder twijfel weten dat je een deel bent van het Ene wezen genaamd God, is alles wat nodig is om verandering te laten plaatsvinden.

Wat je ook wenst, het zal van jou zijn, leer lief te hebben alles wat je ziet als een deel van jou. Verwijt het jezelf niet als anderen de Liefde niet zien zoals jij dat doet, stuur ze toch jouw Liefde. Zij kunnen nog veel te leren hebben en jij zult ze op hun weg geholpen hebben.

Er is niets anders te doen dan JIJ te zijn en het Liefdevolle wezen te zijn dat je bent en door dit te doen zal er verandering in de wereld plaatsvinden. Je bent een machtig Soeverein wezen dat hier kwam om de Wereld te veranderen en dat zul je.

De Aarde heeft jullie Liefde nodig op dit moment, dus ga de Natuur in en bedank haar voor alles wat ze voor jullie heeft gedaan. Ze zal op vele manieren op jullie Liefde reageren en jullie helpen om die Nieuwe Aarde te brengen waar jullie allemaal zo naar verlangen. Heb de flora en fauna lief en bedank hen ook voor de vreugde die ze brengen. Bedank de dieren en planten voor hun leven om jullie levensonderhoud te geven. Bedank de lucht, de wind, de lucht, het water, het vuur en de aarde.

Bedank alles dat je in leven houdt als geest in een menselijk lichaam. Houd van je lichaam, ook al lijkt het niet perfect voor je. Bedank elke cel in je lichaam voor het in leven houden van je en het zal je uiteindelijk belonen met een perfecte gezondheid.

De natuur houdt vandaag de dag alles op Aarde in balans, dus bedank haar dat zij jou hier houdt.

De Nieuwe Aarde ligt in jullie handen en het zal een Liefdevolle Aarde zijn voor allen om één te zijn met zichzelf en God.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen en te begeleiden. Roep onze hulp in en wij zullen in een oogwenk bij jullie zijn.

Wij sturen jullie veel liefde en zegeningen.

Wij zijn Sirius.

Gechanneld door: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org