REFLECTIES

REFLECTIES

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 13 December 2021

Geliefden Nu is het tijd om achterover te leunen en na te denken over alles wat er in jullie eigen leven is gebeurd in de afgelopen maanden van deze zogenaamde pandemie. Velen van jullie hebben als spirituele strijders gevochten tegen de tirannie die gaande is en het is nu tijd voor jullie allemaal om een stapje terug te doen en te REFLECTEREN over alles wat jullie op die manier in jullie eigen persoonlijke leven hebben bereikt.

We horen jullie kreten van uitputting en frustratie en willen dat de strijd voorbij is. Velen van jullie denken misschien dat er niets veranderd is en het lijkt misschien alsof de meerderheid van de mensen om jullie heen nog steeds slaapt, bij wijze van spreken

Wij zijn hier om jullie te vertellen dat ook al denken veel vrienden en familie om jullie heen nog steeds anders dan jullie, nadat jullie geprobeerd hebben hen van het tegendeel te overtuigen, ALLES GOED IS. Het is nu tijd om te REFLECTEREN over wat ZIJ hebben gevoeld en te proberen hen te begrijpen en niet meer tegen hen te vechten. Geloof niet, dat als mensen om je heen anders denken dan jij, dat zij de vijand zijn. De echte vijand is angst.

Het is nu tijd om de mensen om je heen alleen LIEFDE te tonen en geen Woede. Het is nu tijd om te stoppen met ruziën en discussiëren en alleen LIEFDE te tonen. Luister naar hun zorgen, angsten en verdriet, maar ga er niet op in, REFLECTEER de LIEFDE door je ogen, accepteer dat jullie het oneens zijn, beëindig de discussies en loop gewoon weg als dat nodig is.

Jullie hebben allemaal zo’n geweldig werk verricht om mensen wakker te schudden, en dat doen ze ook, maar het is nu tijd om samen te komen met jullie vrienden en families en je niet van hen te distantiëren. Hun persoonlijkheden hebben jullie misschien niet gehoord, maar hun ziel wel. Het kan zijn dat jullie hen niet hebben wakker gemaakt, maar anderen zullen dat in de toekomst misschien wel doen.

Er zijn er misschien die erg boos op je zijn door jou weigering om aan de beperkingen te voldoen. Sla geen acht op deze mensen want zij zijn bang en kunnen jouw Liefde voor Vrijheid niet begrijpen. Ga niet met deze mensen om want zij zullen jouw vibratie verlagen. Zij zullen mettertijd ontwaken.

De vijand liefhebben is het pad van de ware Spirituele strijder aan het werk. Het is een moeilijk pad om te nemen en velen vallen aan de kant. Als jullie je blijven focussen op LIEFDE zullen jullie meer dan in staat zijn om de nieuwe vibraties aan te nemen die op dit moment op Aarde worden gestraald.

Stel jullie deze nieuwe trillingen voor als pure LIEFDE en jullie zullen veel veranderingen beginnen te zien in de mensen om jullie heen. Jullie hebben allemaal jullie eigen persoonlijke reis van Ascensie-upgrades doorgemaakt en in het proces zijn jullie door vele uitdagingen gegaan, maar het is nu tijd om achterover te leunen en van de show te genieten, bij wijze van spreken.

Alles is een illusie en velen van jullie doorzien de illusie dat anderen de controle hebben over jullie eigen lot. Het is nu tijd om na te denken over jullie leven en te beseffen dat nu jullie op dit scharnierpunt in jullie eigen leven zijn gekomen, JULLIE alles gemanifesteerd hebben voor jullie eigen zielenreis om NU te ASCENDEREN naar de 5de Dimensie van LIEFDE, VREDE en HARMONIE op Aarde.

JIJ bent een verbazingwekkende ziel die naar de Aarde kwam om Gaia en haar inwoners te helpen te Ascenderen naar de 5de Dimensie op dit moment. Velen werden geroepen maar weinigen werden uitverkoren en JIJ bent één van de uitverkoren sterken. Geloof dit Geliefden en ga verder op je eigen zielenreis of anderen nu bij je zijn of niet. Jullie kunnen je heel alleen voelen, maar geliefden jullie zijn nooit alleen. Wij zijn constant bij jullie en wij zijn hier om jullie te steunen. Doe dag en nacht een beroep op ons en wij zullen jullie helpen om de missie te voltooien die jullie allen hier kwamen volbrengen.

De strijd is voorbij, geliefden, ALLES IS GOED, ook al zien jullie misschien het tegendeel. Wanneer jullie je zwak voelen, roep ons dan aan en wij zullen in een oogwenk bij jullie zijn om jullie vibratie te verlichten. Blijf uit de buurt van degenen die jullie LICHT willen verduisteren en ga om met degenen die jullie willen helpen om jullie LICHT te laten schijnen.

Er zijn geen ongelukken, je bent waar je bent met een reden. Misschien ben je de enige die het LICHT om je heen laat schijnen, maar geef nooit op, want het LICHT overwint altijd het donker. Als je de enige bent die het LICHT om jou heen laat schijnen, betekent dat alleen maar dat jij de sterke bent die hen de weg wijst.

Wees niet bang voor wat diegenen in hun zogenaamde macht ook maar naar je gooien. Diegenen aan de donkere kant proberen alleen maar hun laatste restjes controle te gebruiken terwijl ze hun eigen toekomst in duigen zien vallen. Wij hebben jullie vele malen verteld dat JULLIE elke duistere kracht kunnen neutraliseren die op enigerlei wijze probeert jullie over te nemen.

Er is veel gesproken over de duistere kant die gebruik maakt van voedsel, water, weerpatronen, chemicaliën, zogenaamde virussen en nu oplossingen die in jullie worden geïnjecteerd om jullie schade te berokkenen en jullie LICHT te verbergen. Geliefden, wij zijn hier om jullie nogmaals te vertellen dat jullie geen enkele angst hoeven te hebben voor alles wat deze zogenaamde duistere krachten jullie voor de voeten proberen te werpen. Hun macht is niet meer. JULLIE zijn NU de sterksten en JULLIE kunnen alles neutraliseren waarmee jullie in contact komen en het in LICHT veranderen. JIJ kunt dat LICHT weerkaatsen in de duisternis en zo de wereld VERANDEREN.

WEES HET STRALENDE LICHT EN WEERKAATS DAT LICHT NAAR IEDEREEN DIE JE ONTMOET. HEB GEEN ANGST EN JE ZULT ALLES OVERWINNEN.

ONTHOUD DAT JULLIE DE MACHTIGEN ZIJN, JULLIE ZIJN HET LICHT.

Wij zijn SIRIUS en wij zijn altijd bij jullie.

Wij applaudisseren voor jullie allen en sturen jullie veel Liefde, Licht en Zegeningen.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org