PROGRAMMEREN.

PROGRAMMEREN.

Channeling van SIRIUS. 26.8.2022

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 26 augustus 2022

Geliefden, wij zijn hier om jullie te vertellen dat jullie in de laatste stadia zijn van jullie strijd/verandering van duisternis naar LICHT. Het is alsof de duistere elementen eindelijk in het nauw gedreven worden en de strijd niet opgeven totdat iedere ziel in het LICHT is en jullie allemaal samen die HEMEL op AARDE kunnen binnengaan.

Hun laatste bolwerk is zogezegd hun controle over het NIEUWS (Noorden, Oosten, Westen en Zuiden) en zelfs die controle brokkelt nu af. Ze proberen zelfs de Waarheidsbezweerders op Sociale Media te infiltreren en proberen de Lichtwerkers te controleren door jullie te verdelen. Maar zelfs dat werkt nu niet aangezien de meesten van jullie hun spelletjes doorzien hebben.

Terwijl zij probeerden het Licht binnen te dringen, zijn zij zelf in het Licht opgeslokt, om zo te zeggen, en het Donker is in Licht aan het veranderen. !!!. HEB GEEN ENKELE GRENS want als LICHTWERKERS zijn JULLIE veel krachtiger dan welke duistere entiteit dan ook. Lach om hun CAPRIOLEN want dat is precies wat ze zijn, Dierbaren. VERGEET NIET dat zelfs de Duisteren een spelletje spelen.

BEPERK HET TELEVISIE KIJKEN.

(Zij vertellen jullie een visioen van een duistere wereld)

STOP met kijken naar PROGRAMMA’S. (Jullie worden geprogrammeerd)

BEPERK HET GEBRUIK VAN SOCIALE MEDIA.

De duistere elementen proberen jullie gedachten te vullen met Onzin (KLETSPRAAT) op Sociale media. Het is niet sociaal. Ja het is Praten, maar niet erg sociaal omdat je niet echt met elkaar SPREEKT in levende lijve. Woorden op Social media kunnen soms negatief geïnterpreteerd worden.

Spreek anderen persoonlijk aan, spreek met ze af en kijk ze in de ogen. Je zult gewoon WETEN wie ze werkelijk zijn. Als ze genezing nodig hebben zul je in staat zijn om ze te genezen met een aanraking, een glimlach, een blik of gewoon een vriendelijk woord. Het duistere element weet dit en daarom proberen ze je binnen te houden door naar hun programma’s op televisie of sociale media te kijken.

LUISTER NIET NAAR ANDEREN TENZIJ ZE POSITIEVE WOORDEN SPREKEN.

WEES JE EIGEN GOEROE.

LET OP WAT JE TEGEN JEZELF ZEGT,

WOORDEN ZIJN KRACHTIG EN HEBBEN EEN BETEKENIS.

Laat de woorden IK BEN altijd volgen door een positieve intentie, zoals:

IK BEN WAAR.

IK BEN GELIEFD.

IK BEN OVERVLOEDIG IN ALLE OPZICHTEN.

MIJN LICHAAM IS HEEL EN GEZOND.

Jouw onderbewustzijn is ook als jouw eigen innerlijke kind. Praat met hem/haar alsof hij/zij bij je in de kamer is. Maak vrienden met je innerlijke kind, LUISTER en SPREEK met hem/haar. Wees vriendelijk, berisp hem/haar niet zoals je soms bij jezelf zou doen.

LUISTER en SPREEK nu ook met je eigen lichaam. Wanneer ziektes zich voordoen is er altijd een reden. Je lichaam probeert je te laten veranderen. Elke ziekte kan genezen worden, maar je moet naar je lichaam LUISTEREN om te begrijpen wat het tegen je zegt, om het te HALEN en je moet GELOVEN in je eigen KRACHT om te genezen. Anderen kunnen helpen maar JIJ bent je eigen beste genezer.

Wees dankbaar voor iets, ook al is het maar iets kleins. Wij begrijpen dat na de laatste jaren van duisternis velen van jullie nog steeds in een staat van droefheid en depressie kunnen verkeren, maar wij willen jullie adviseren elke dag te nemen zoals hij komt en om hulp te blijven vragen en WETEN dat er altijd hulp voorhanden is. ZIT in de STILTE en ZIJN.

KIJK naar de LUCHT want als je omhoog kijkt, recht je je ruggengraat en kan de energie gemakkelijker naar je hersenen stromen.

Wanneer deze tijden van overweldiging je overvallen, reik je uit en VRAAG je om hulp en die zal er komen. Jullie zijn allemaal de laatste overblijfselen van duisternis in jullie zielen aan het opruimen zodat jullie de NIEUWE WERELD kunnen binnengaan en het begint bij JOU.

Ga NAAR DE NATUUR EN LUISTER NAAR WAT GAIA tegen jullie zegt. Kijk naar de bloemen en de dieren. Er zijn daar grote boodschappen voor jullie. Zij die in de Natuur leven en niet naar de Media luisteren kunnen gelukkig zijn in hun eigen zelf. Zij zullen geen idee hebben wat er in de buitenwereld gebeurt en zullen zich totaal niet bewust zijn van het doemdenken dat door de media in stand wordt gehouden.

JIJ bent een deel van GOD en ervaart alles zelf, zodat je in staat zult zijn om anderen te helpen wanneer zij door hun eigen Ascensie gaan, want dat is wat jullie allemaal aan het doen zijn. JIJ bent aan het Opstijgen naar de 5de Dimensie op Aarde en om op te stijgen moet je alle laatste overblijfselen van duisternis in je ziel opruimen.

JIJ bent je eigen grootste genezer en de grootste genezers zijn zij die empathisch kunnen zijn omdat ze hun eigen tijden van Trauma, Depressie en Verdriet hebben doorgemaakt.

LIEVERDS HET IS NU TIJD OM JEZELF TE HELEN.

NEEM DE TIJD OM NAAR BINNEN TE GAAN EN JEZELF TE PROGRAMMEREN.

ACCENTUEER HET POSITIEVE EN ELIMINEER HET NEGATIEVE.

BEN EEN MET JEZELF.

De-programmeer het negatieve en programmeer het positieve.

Zoals altijd zijn wij er om jullie te helpen, maar jullie moeten het ons vragen.

Wij zijn SIRIUS en wij zenden jullie altijd veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

Kanaal: Thea Grace Sirius

vertaling: wakkeremensen.org