ONGEDULD – CHANNELING VAN SIRIUS

ONGEDULD

CHANNELING VAN SIRIUS

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 8 Februari 2022

Velen van jullie hebben gevraagd wanneer en hoe de dingen gaan veranderen op Aarde. Jullie kunnen ongeduld gevoeld hebben dat de dingen niet snel genoeg veranderen voor jullie. Jullie vragen je ook af hoe het komt dat jullie niet de financiën, partner of het leven hebben waar jullie zo naar verlangen. Jullie kunnen het gevoel hebben dat jullie onvermoeibaar hebben gewerkt als Lichtwerker en trouw zijn gebleven aan jullie werk, maar toch hebben jullie niet wat jullie werkelijk willen. Het kan lijken alsof andere minder Licht denkende zielen meer krijgen dan jij in hun leven en jouw leven lijkt niet eerlijk te zijn.

Wij begrijpen al jullie gevoelens volkomen en wij zijn hier om jullie te zeggen dat deze gevoelens erkend moeten worden, maar wij zeggen tegen jullie: geef niet op bij de laatste stand. God kent ieder van jullie en Hij zal niet vergeten wat jullie hebben gedaan en alles zal in de nabije toekomst goed komen.

Jullie bevinden je allemaal in de laatste fase van een zeer lange strijd, maar het is nu niet de tijd om op te geven wat jullie willen bereiken. Velen van jullie zijn oorlogsmoe en uitgeput door de strijd maar wij zeggen tegen jullie, doe het nu rustig aan en weet dat jullie allemaal geweldig zijn geweest en heel goed werk hebben verricht voor Gaia en haar eigen Ascensie.

Er is veel aan het veranderen achter de schermen op Aarde en wij willen jullie vragen om het geduld in je te vinden om door te gaan en uiteindelijk te genieten van de vruchten van jullie arbeid. Nogmaals willen wij jullie allen vragen om naar binnen te gaan en zo vaak als jullie kunnen te mediteren, om die Nieuwe Wereld te kunnen manifesteren waar jullie allemaal zo naar verlangen.

Het is nu ook belangrijk om terug te gaan naar jullie leven en te leren dankbaar te zijn voor al die lessen die jullie geleerd hebben. Leer de slechte gevoelens los te laten die jullie misschien hadden voor degenen die jullie kwaad hebben gedaan en leer te vergeven en te vergeten. Dit is de enige manier om de Nieuwe Wereld van Liefde, Licht, Vrede en Harmonie binnen te gaan. Iedereen die jullie leven is binnengekomen, zowel de goede als de slechte, heeft zijn rol gespeeld om jullie te helpen dit stadium van jullie eigen Opstanding te bereiken. Zegen hen die jullie je lessen hebben geleerd, want dat was hun taak. Blijf niet vasthouden aan wrok, want ook zij zullen in de toekomst hun eigen lessen te leren hebben.

Als mensen in jullie leven nog steeds negatief zijn en niet bereid zijn het werk te doen dat jij hebt gedaan, laat ze dan nu gaan en laat ruimte voor anderen om binnen te komen. Jouw belangrijkste taak is nu om aan jezelf te werken om die glanzende diamant binnen in je op te poetsen, om zo helder te schijnen voor anderen om te zien.

Vergelijk jezelf niet met andere zielen op deze Aarde. Jij bent UNIEK. Er is niemand zoals jij en die zal er ook nooit zijn. Respecteer je verschillen met anderen, ook al zijn er vele, maar geniet van de verbindingen die je wel hebt.

Dankbaar zijn voor alles wat je hebt, genieten van de eenvoudige genoegens in het leven en één zijn met jezelf en de mensen om je heen is de weg naar de Nieuwe Wereld. Veel van je werk kan nu van binnenuit worden gedaan, daarom zeggen we tegen je Mediteer op je verlangens om ze in je leven te manifesteren.

Vergeet al die mislukte manifestaties uit het verleden. Er zijn geen ongelukken en heel je leven was gekozen en bedoeld om je te laten leren en persoonlijk te groeien. Misschien begrijp je niet elk moment, maar weet gewoon dat alles je geholpen heeft om hier te zijn op dit heel speciale moment in de Ascensie van de Aarde.

Feliciteer jullie zelf want JULLIE zijn de Nieuwe, Sterke, Gevoelige Wezens en jullie zijn niet de mensen die jullie waren, zelfs niet gisteren. Als jullie manifestaties in het verleden niet zijn gebeurd, ga er dan mee door want ze zullen nu veel sneller gebeuren dan jullie je ooit kunnen voorstellen.

Nogmaals zeggen wij jullie dankbaar te zijn voor wat je hebt en WETEN dat jullie zoveel hulp hebben van al jullie gidsen en Engelen en jullie eigen Sterrenfamilies om jullie te helpen alles te bereiken waar jullie zo naar verlangen. Wij zullen jullie niet teleurstellen. Luister niet naar de neezeggers want zij hebben nog steeds hun eigen lessen te leren.

En dus zeggen wij nogmaals tot jullie, wat jullie ook mogen zien van het tegendeel, ALLES IS GOED. Als LICHTWERKERS waren jullie in het verleden misschien in de minderheid, maar wat er op dit moment op Aarde gebeurt, maakt de meerderheid van de mensheid wakker. Als een Wegwijzers zijn jullie sneller wakker geworden dan anderen om hen te kunnen helpen en helen wanneer zij ontwaken, bij wijze van spreken.

Het is misschien moeilijk voor jullie geweest om in de minderheid te zijn, maar jullie zullen het spoedig veel gemakkelijker gaan vinden wanneer anderen zich realiseren dat zij inderdaad zo bedrogen zijn door de duistere elementen wanneer hun wandaden aan het licht komen.

Jullie hebben misschien geliefden verloren in deze tijden maar weet dat er geen fouten zijn gemaakt en zegen hen want zij hebben geholpen om anderen om hen heen te doen ontwaken. Jullie missen hen zo erg maar weet dat hun ziel verder gaat in een andere Dimensie en dat zij nog steeds bij jullie zijn in hun Liefde voor jullie.

Hoe jullie je ook voelen over deze laatste 2 jaar, weet dat als deze zogenaamde pandemie niet was gebeurd, zelfs JULLIE onwetend zouden zijn geweest van wat er werkelijk gepland was voor de mensheid door het duistere element. JIJ bent wakker geworden en anderen zullen dat mettertijd ook zijn.

En dus, geliefden, juichen wij jullie allen toe voor jullie harde werk en vertellen wij jullie dat het einde in zicht is, de duistere booswichten verlaten de planeet. Degenen die zijn achtergebleven hebben geen macht omdat zij worden gecontroleerd door het Licht en acteren om de rest van de mensheid te doen ontwaken.

Weet dat wij bij jullie zijn, jullie toejuichen en klappen, als jullie allemaal voorbij de winnende paal gaan.

Jullie zijn inderdaad de uitverkorenen en wij zegenen jullie allen.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org