LEVEN IN DE 5e DIMENSIE. – CHANNELLING VAN SIRIUS

LEVEN IN DE 5e DIMENSIE.

CHANNELLING VAN SIRIUS

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 13 Mei 2022

Dierbaren, het is tijd om te leren over leven in de 5de Dimensie. Jullie zijn zo gewend geweest om in een 3 Dimensionale wereld te leven dat jullie dachten dat er geen andere manier van leven was. In feite hebben jullie in een kooi geleefd en nu is de deur van de kooi open en jullie vragen je af of jullie eruit zullen vliegen of in jullie comfortzone zullen blijven, binnenin de kooi.

De wereld die jullie gekend hebben verandert snel en jullie moeten mee veranderen.

Vermoedelijk zijn jullie van de wieg tot het graf verzorgd door jullie regeringen die jullie hebben wijsgemaakt dat er maar zoveel geld was waarvan jullie konden leven en zo hielden zij jullie onder controle.

Dierbaren, er was altijd genoeg geld voor iedereen om een gelukkig leven te leiden, maar de duistere kant heeft zich een groot deel hiervan toegeëigend. Maar, dierbaren, de tijd zal spoedig aanbreken dat veel van de regeringen van de wereld zullen instorten en dat plaatselijke gemeenschappen hun rol zullen overnemen.

Sommigen van jullie als Wegbereiders zullen heel hard nodig zijn om gemeenschappen weer op de been te helpen na de ineenstorting. Het is nu tijd om na te denken over hoe jullie zouden willen dat deze Nieuwe Wereld eruit ziet en wat jullie plaats is in de maatschappij die zal ontstaan.

Voor sommigen lijkt het misschien alsof het leven na de pandemie langzaam weer normaal wordt, maar dat is absoluut niet het geval. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn nu nieuwe technologieën die voor jullie verborgen waren, langzaam op de voorgrond treden. Het leven zal er in de toekomst heel anders uitzien omdat meer werk door machines zal worden gedaan en mensen minder werk zullen hebben en meer tijd voor vrijetijdsbesteding.

Er zal veel informatie naar buiten komen over wat voor de wereld verborgen is gehouden. Jullie zullen ontdekken dat de geschiedenis die in jullie boeken is geschreven, niet precies is zoals het werkelijk is gebeurd. De wereld van sommige mensen zal op zijn kop worden gezet als zij zich beginnen te realiseren hoe verkeerd zij het in het verleden hebben gehad.

Mensen die het verhaal van de regering in de afgelopen twee jaar hebben geloofd, zullen veel innerlijk werk te doen hebben wanneer de echte waarheid naar buiten komt en zullen jullie hulp hard nodig hebben om op de hoogte te komen van wat er werkelijk aan de hand is geweest.

De echte Waarheid die de Wegwijzers vele jaren geleden wakker hebben gemaakt zal nu langzaam naar buiten komen en er zal een grote schok zijn wanneer dit gebeurt. Jullie missie als Wegwijzers was om als eerste wakker te worden om anderen te kunnen helpen en helen wanneer ze ontwaken en hen uit de duisternis te leiden.

Velen van jullie hebben zich moe gevoeld en willen dat er iets gebeurt om dingen te veranderen en wij zijn hier om jullie te vertellen dat er verandering op komst is. Blijf mediteren en ga de natuur in om je energieniveau hoog te houden. Vermijd drukke plaatsen. Maak contact met gelijkgestemde zielen om de vibratie hoog te houden over de hele planeet.

Stel je voor hoe je zou willen dat je leven zou zijn in de 5de Dimensie en manifesteer die Nieuwe Wereld voor iedereen om te zien. De 5de Dimensie is klaar voor jullie allemaal om binnen te gaan als jullie dapper genoeg zijn. Jullie vrienden en families zullen in de 2e golf van ontwaken zijn en zullen natuurlijk jullie hulp nodig hebben om te evolueren. Er zullen donkere zielen zijn die niet zullen evolueren en zielen die ervoor gekozen hebben om de planeet op dit moment te verlaten, dus wees voorbereid op deze massale uittocht.

De Aarde zal jullie hulp nodig hebben om te herstellen van de schade die heeft plaatsgevonden maar dit zal geen zware taak zijn want er zullen meer technologieën aan het licht komen om te helpen.

Heb geen angst, dierbaren. Kijk niet naar de grote nieuwsmedia. Veel van wat er gezegd wordt is ver van de waarheid. Er zijn echter veel nieuwskanalen die de Waarheid vertellen en deze zullen populairder worden naarmate de oude hoofdnieuwsmedia instort. Het Licht heeft gewonnen en de Waarheid wordt langzaam aan de massa’s doorgegeven op een manier die zo min mogelijk schade aanricht en een deel van het kwaad dat heeft plaatsgevonden zal niet bekend worden bij de massa’s voor vele maanden, zo niet jaren.

Velen van jullie hebben vragen gesteld over financiën. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat jullie je geen zorgen hoeven te maken, want in de nabije toekomst zullen jullie alles hebben wat jullie nodig hebben. Er is genoeg rijkdom en overvloed om rond te gaan voor elke persoon op Aarde om genoeg te hebben om van een gelukkig, gezond en lang leven te genieten. Het oude adagium om 3 of 10 jaar langer te leven was een leugen en mensen zullen zo lang leven als ze willen zonder gezondheidsproblemen.

En dus, dierbaren, wees niet bang, alles is goed, het Licht heeft gewonnen, er is niets om je zorgen over te maken. Geniet van je leven en weet dat je toekomst verzekerd is, hoe anders het ook mag lijken. Overvloed is van jullie, goede gezondheid is van jullie, een lang en gelukkig leven is van jullie. Jullie zijn een Soeverein wezen en als zodanig ligt de wereld voor jullie voor het grijpen. De toekomst op Aarde zal een paradijs zijn van jullie eigen makelij.

Zoals altijd zijn wij er om jullie te helpen en te begeleiden, dus doe een beroep op ons wanneer jullie het nodig hebben.

Wij sturen jullie veel liefde en zegeningen.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org