LEEUWENPOORT BOODSCHAP

LEEUWENPOORT BOODSCHAP

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 8 Augustus 2022

Geliefden, wij zijn hier op deze gedenkwaardige dag, midden in de periode die bekend staat als de Leeuwenpoort, wanneer onze Ster sterk verbonden is met de Ster van de Aarde. Elk wezen op Aarde wordt beïnvloed door de uitdagende verschuivingen in het menselijk bewustzijn. En het zijn niet alleen de mensen die verschuiven van een 3e naar een 5e Dimensie van Liefde, Vrede en Harmonie. Gaia en al haar bewoners inclusief de flora en fauna zijn ook aan het evolueren.

Deze tijden brengen onvermijdelijk nieuwe manieren van zijn met zich mee waarbij oude systemen vallen en nieuwe hun plaats innemen. Als Lichtwerkers lopen jullie zogezegd voor op het spel en het is jullie missie om sterk te blijven terwijl dit alles plaatsvindt. Velen van jullie, die de afgelopen jaren de status quo hebben uitgedaagd, beginnen zich af te vragen of er werkelijk iets aan het gebeuren is, nu jullie vrienden en families terugkeren naar een normale manier van zijn na de laatste twee jaar van angst.

Wij zijn hier echter om jullie te laten weten dat er achter de schermen veel gebeurt waarvan jullie je misschien niet bewust zijn. Lichtwerkers die als eersten ontwaakten voor de waanzin van de afgelopen twee jaar krijgen nu gezelschap van anderen die zich beginnen af te vragen wat er werkelijk is gebeurd. Jullie zullen meer van de hoofdmedia in deze ondervraging beginnen te zien nu de controle wordt losgelaten. Het kaartenhuis is aan het vallen. Het is nu tijd om naar de toekomst te kijken en nieuwe manieren van zijn te vinden die voor jullie verborgen zijn geweest.

Als Lichtwerkers is het voor sommigen erg frustrerend geweest omdat hun families en vrienden om hen heen niet geloofden wat zij hen probeerden te vertellen en nog steeds bleven slapen, om het zo maar te zeggen. Dit zal echter veranderen en zij zullen op vele verschillende manieren ontwaken. Blijf niet stilstaan bij jullie verschillen maar concentreer je op jullie verbindingen.

Wanneer je bij anderen bent die nog slapen, ga dan niet in discussie of daag hen niet uit met woorden. Hun zielen zullen jouw Liefde voelen, ook al is hun bewustzijn nog in slaap. Dit is de nieuwe manier om anderen te doen ontwaken. Als Lichtwerkers zijn jullie aura’s veel krachtiger dan woorden. Leer om gewoon in de buurt van deze mensen te zijn. Jullie zullen anderen beginnen te ontmoeten die meer wakker zijn en die de Status Quo in vraag beginnen te stellen. Je zult gewoon weten wanneer het de juiste tijd is om met hen te praten en wanneer het de juiste tijd is om te zwijgen.

Spoedig zul je niet meer bij anderen willen zijn die volledig in het duister tasten. Zij zullen zelf nog veel werk te doen hebben. Jullie zijn altijd op de juiste plaats op het juiste moment om anderen te helpen, dus onthoud hoe krachtig jullie zijn door gewoon te Zijn.

De veranderingen die op aarde plaatsvinden hebben te maken met nieuwe verschuivingen van tektonische platen, aardbevingen, vulkanen, krachtige winden en nieuwe weerpatronen. De mensen zullen opnieuw moeten nadenken over hun manieren om Gaia te gebruiken en nieuwe energievormen moeten vinden die haar niet schaden. Wees niet bang, maar een nieuwe nucleaire ramp is op komst om diegenen wakker te schudden die nog steeds denken dat dit een schone vorm van energie is. Gaia zal haar manier hebben om de mensen hun ongelijk te tonen in deze kwestie.

Gaia heeft vele andere schonere manieren om mensen hun energiesystemen te geven en deze zullen terug naar het Licht komen nadat ze vele jaren door de duistere kant aan het zicht zijn onttrokken. De Galactische Federatie informeert de mensen langzaam in hun droomtoestanden over deze nieuwe energiesystemen, nu de duistere zijde haar macht over de mensheid heeft verloren.

De toekomst zal nu veel hulp van de Galactica inhouden nu de heersende Duisterlingen van de Aarde zijn verbannen. Wij hebben al eerder gezegd dat degenen die nog steeds vasthouden aan hun duistere macht zullen moeten veranderen of vertrekken.

Dit gebeurt op dit moment, dus wees voorbereid op een massaal vertrek van zielen. Het zal spoedig duidelijk worden dat Big Pharma betrokken is geweest bij vele duistere praktijken die vele doden hebben veroorzaakt. Deze bedrijven zullen ophouden te bestaan en meer ethische bedrijven zullen hun plaats innemen.

Er wordt veel gesproken over energie uitval en voedsel en water tekorten. Het zou verstandig zijn om een kleine voorraad voedsel aan te houden voor jullie onmiddellijke toekomst, maar als Lichtwerkers zullen jullie hierover op vele manieren geïnformeerd worden en zullen jullie gewoon weten wat te doen. Onethische voedsel- en productiebedrijven zullen spoedig ineenstorten en verdwijnen terwijl meer ethische bedrijven hun plaats innemen.

Het leven zal beginnen te draaien om kleinere gemeenschappen als grotere regeringen die zichzelf dienen over de hele wereld vallen. Zoals u ziet zal er veel veranderen in de wereld, maar dit is een goede verandering voor een betere toekomst voor iedereen op de planeet. Het geld dat van de mensheid is gestolen door de duistere kant zal weer in omloop komen en er zal werkelijk genoeg zijn voor iedereen om een gelukkig en vredig leven te hebben, werkend in een baan waar ze van genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over het vervullen van hypotheken die zullen verdwijnen wanneer de malafide banksystemen verdwijnen.

Het werk zal meer draaien om genezing en het zorgen voor de planeet en anderen om jullie heen als jullie samenkomen in gemeenschappen om dit te bereiken. Er is veel genezing te gebeuren zowel in jullie eigen bewustzijn als in dat van Gaia terwijl jullie vooruit gaan naar deze Nieuwe Aarde.

Het is nu belangrijk om je te verbinden met je eigen ziel om alle laatste restjes duisternis op te ruimen. Ga naar binnen, mediteer vaak en maak contact met je gidsen. Ga vaak de natuur in om jezelf te aarden. Zorg voor de flora en fauna terwijl Gaia door deze veranderingen gaat en alles zal goed komen.

Wij danken jullie voor jullie toewijding aan Gaia en voor het volhouden van de koers. Geef de hoop nu niet op want jullie zullen allen zeer binnenkort beloond worden. De toekomst is glorieus en de toekomst ben JIJ.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen en te begeleiden maar de toekomst ligt in JULLIE handen.

Wij zijn Sirius.

Gechanneld door Thea Grace Sirius.

Vertaling: wakkeremensen.org