HET IN BALANS BRENGEN VAN GEEST, LICHAAM EN ZIEL

HET IN BALANS BRENGEN VAN GEEST, LICHAAM EN ZIEL

CHANNELLING FROM SIRIUS – 3 December 2021

Dierbaren, velen van jullie ervaren misschien veel verschillende gevoelens in deze zeer speciale tijd op jullie planeet. Jullie hebben misschien tegenstrijdige gevoelens van hoop, hopeloosheid, vreugde, verdriet, opgetogenheid, wanhoop, extreme energie en uitputting en al deze gevoelens kunnen een hele uitdaging voor jullie zijn in deze huidige tijden.

De ene dag voel je misschien de Liefde voor de mensheid en je vrienden en families, de volgende dag misschien boosheid over de verschillen die je in hen ziet. De ene dag voel je misschien veel hoop voor de toekomst, de volgende dag ben je wanhopig. De ene keer denk je misschien hoe gelukkig je bent om op dit moment op de planeet te zijn, de volgende keer maak je je zorgen over je toekomst of denk je terug aan de slechte tijden die je in je leven hebt gehad.

Dierbaren, wij zijn hier om jullie te vertellen dat al deze gevoelens, zelfs de wanhoop, in deze tijd moeten worden geëerbiedigd. Het doormaken van deze gevoelens is de manier van jullie ziel om in balans te komen en voor jullie allemaal om in staat te zijn harmonieus te leven in een 5de Dimensie van Vrede en Liefde.

Er zal veel veranderen in de komende 10 jaar wanneer alle zielen leren leven in deze nieuwe frequentie die de zielen in millennia niet hebben ervaren op Aarde. Zoals we al eerder hebben gezegd, veranderen jullie lichamen van koolstofhoudend naar kristallijn en meer strengen van jullie D.N.A. komen in lijn. Jullie lichamen ervaren nieuwe chakra’s waarvan jullie je in het verleden niet bewust waren.

Wees niet bang, dierbaren, voor al deze veranderingen die misschien met jullie gebeuren. Wees niet bezorgd als jullie de Liefde niet voelen, om zo te zeggen, niemand zal achterblijven. Hecht je niet aan deze gevoelens aangezien de Aarde als planeet aan het veranderen is van een 3 Dimensionale planeet naar een 5 Dimensionale planeet en die donkere zielen die geprobeerd hebben om de verschuiving in het menselijk bewustzijn te voorkomen zullen de planeet verlaten om hun evolutie elders voort te zetten.

Degenen onder jullie die deze boodschap lezen zullen in staat zijn om van deze Nieuwe Wereld te genieten en jullie zullen hard nodig zijn om anderen te helpen die minder geïnformeerd zijn over wat er werkelijk gaande is. Wees niet bezorgd om jullie vrienden en familie die misschien nog niet ontwaakt zijn voor deze veranderingen. Zij willen misschien terug naar het leven dat zij hadden voordat de zogenaamde pandemie plaatsvond, maar in Waarheid is er nu geen weg terug en hun ziel zal hen uitdagen om te ontwaken en zij zullen dit te zijner tijd doen.

Jullie als Lichtwerkers hebben geweldig werk verricht door jullie vrienden en families te informeren over wat jullie weten, maar velen slapen nog steeds over hoe het duistere element op Aarde heeft geprobeerd om zielen in het donker te houden. Wees niet bezorgd om hen want ook zij zullen mettertijd ontwaken. Alleen al het feit dat jullie in hun leven zijn, zal hen op weg hebben geholpen, maar het is nu tijd voor hen om na te denken over hun eigen weg naar deze nieuwe toekomst.

Denk terug aan een tijd wanneer en hoe je wakker werd. Niet iedereen ontwaakte op hetzelfde moment. Je loopt misschien een beetje op de zaken vooruit en raakt gefrustreerd door anderen om je heen, die niet zien wat je doet, maar wees niet bang iedere ziel zal op tijd wakker worden.

Het is nu tijd om de angst los te laten dat uw vrienden en families achter zullen blijven. Zoals wij al eerder hebben gezegd is het tijd voor de Lichtwerkers om voorwaarts te gaan naar de Nieuwe Wereld en anderen zullen volgen in hun eigen goede tijd.

Als Lichtwerkers zullen jullie, om zo te zeggen, voor liggen op het spel en jullie zullen spoedig een veel andere wereld om jullie heen beginnen te zien. Jullie kunnen visioenen zien van vreemde nieuwe kleuren en verschijningen wanneer de 3 Dimensionale Matrix begint te verdwijnen. Velen van jullie zullen onze ruimteschepen beginnen te zien aan jullie horizon en jullie voorouders rondom jullie kennen en voelen.

De tijd is nu voor jullie om te zoeken naar het goede in jezelf en anderen te omhullen in jullie Liefde en Licht zonder toevlucht te nemen tot eindeloze discussies over jullie meningsverschillen. Respecteer de gevoelens van anderen, zelfs als ze volledig tegengesteld zijn aan de jouwe. Het is misschien een uitdaging voor jullie, maar spreek af dat jullie het oneens zijn.

Jullie hebben geweldig werk verricht door anderen te helpen ontwaken, maar het is nu tijd om naar binnen te gaan en aan jezelf te werken om het beste te zijn dat je kunt zijn en dit zal op zijn beurt helpen om anderen te doen ontwaken op hun eigen zielenreis.

Het is nu ook tijd om samen te komen in jullie groepen om te werken aan de toekomst in jullie eigen gemeenschappen terwijl de 3 Dimensionale wereld rondom jullie instort. In werkelijkheid zal het leven nooit meer hetzelfde zijn.

Er is veel te doen om Gaia te helpen haar omgeving schoon te maken. Er is veel werk te doen voor de flora en fauna die zo is aangetast door de duistere kant. Zoals we al eerder hebben gezegd zullen energieën en technologieën die door de duistere kant aan het zicht zijn onttrokken naar voren komen. Nieuwe manieren van denken over gezondheid zullen aan het Licht komen. Jullie geschiedenis zal op zijn kop worden gezet als meer Waarheid over wat voor jullie verborgen is geweest in het volle zicht zal worden gezien.

Wat je ook ziet of hoort van het tegendeel, er is nu geen houden meer aan. De zogenaamde pandemie heeft een verbazingwekkend werk verricht door zielen te wekken voor hun ware bestemming. Denk hier eens over na op je eigen reis. Zou je geweten hebben wat je nu weet als de pandemie er niet was geweest?

Vergeet nooit dat elke ziel hier op Aarde vandaag incarneerde om deel uit te maken van het Grote Ontwaken. Hun persoonlijkheid is het misschien vergeten, maar de ziel niet en de ziel zal nog steeds het werk doen waarvoor ze bestemd was. Er zijn geen ongelukken en er zijn geen toevalligheden. Als een ziel op dit moment nog niet ontwaakt is, kan het zijn dat je niets meer kunt zeggen of doen om hen te helpen. Het is tijd om het aan hun eigen ziel over te laten om de persoonlijkheid te doen ontwaken. Alles wat je nu kunt doen is in je dromen met hen praten en hen je LIEFDE en LICHT toezenden. Hun tijd zal komen en zij kunnen wel of niet zeggen dat je hen geholpen hebt.

Probeer niet meer om mensen wakker te schudden, maar concentreer je tijd op anderen die wel naar je toe komen voor advies, hulp en genezing.

Jullie zullen spoedig zien dat jullie belangrijkste media naar buiten komen met nieuws waarvan jullie allemaal dachten dat jullie het nooit zouden horen. Velen van jullie weten en begrijpen al eeuwen wat de duistere kant aan het doen is en komen geleidelijk in het reine met wat deze duistere zielen hebben gedaan. Maar wanneer het nieuws naar buiten komt voor de rest van de bevolking zullen velen in totale wanhoop verkeren voor de mensheid. Jullie als Lichtwerkers zullen er zijn om de brokstukken op te rapen om zo te zeggen en te helpen met de genezing die nodig zal zijn.

En zo, dierbaren, wees de sterke zielen die we weten dat jullie allemaal zijn. Jullie waren de uitverkorenen. Jullie mogen dan niet beroemd zijn, het is misschien jullie taak om klein te blijven en anderen achter de schermen te helpen, maar WEET dat jullie altijd gesteund zullen worden door diegenen van ons in de hogere sferen. Wij zullen altijd voor jullie zorgen. Wij zijn bij jullie in jullie donkerste momenten en houden jullie in onze armen wanneer jullie wanhopig zijn.

Jullie zullen altijd hebben wat jullie nodig hebben om door te gaan met jullie geweldige werk op Aarde. Heb helemaal geen angst over jullie toekomst. Jullie toekomst is veiliggesteld in LIEFDE en alles waar jullie om vragen zal van jullie zijn. Kijk niet terug maar kijk nu vooruit en manifesteer die Nieuwe Wereld van LIEFDE, VREDE en HARMONIE want het ligt nu allemaal binnen jullie eigen bereik.

Wij zijn altijd hier voor advies en hulp, praat met ons, stel ons jullie vragen en luister naar de antwoorden maar in waarheid ligt het allerbeste advies dat jullie allen kunnen vragen in jezelf en je eigen ziel die een essentie is van de enige ware God.

Wij zenden jullie veel liefde en zegeningen.

Wij zijn Sirius.

Gechanneld door Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org