GA NAAR BINNEN

GA NAAR BINNEN

CHANNELLING VAN SIRIUS

Gechanneld door:  thea grace sirius – 19 Augustus 2022

Dierbaren Dit zijn gunstige tijden. Jullie komen allemaal aan het einde van een lange en zware strijd, om het zo maar te zeggen. Velen van jullie zijn moe en vermoeid maar we dringen er bij jullie op aan om niet op te geven bij de laatste horde. Het lijkt misschien alsof er niets gebeurt, maar niets is minder waar. Het einde is werkelijk in zicht.

De LICHTWERKERS die speciaal naar de planeet kwamen voor de OVERGANG van een 3de naar een 5de Dimensionale planeet liggen voor op het spel, om zo te zeggen. Wij hebben eerder gezegd dat jullie lichamen veranderen van koolstofhoudend naar kristallijn en dit is zeker de laatste horde die jullie allemaal moeten nemen.

Maar wees hier door niet ontmoedigd. Jullie zijn allemaal meer dan in staat om deze laatste horde te nemen naar die NIEUWE AARDE waar naar jullie allemaal zo verlangen. Velen van jullie kunnen last hebben van vermoeiende symptomen en we begrijpen dat jullie je hier door geïrriteerd kunnen voelen. Maar als jullie LUISTEREN NAAR JE LICHAAM en de boodschappen begrijpen die je lichaam geeft, kunnen deze heel snel overwonnen worden. VRAAG JOUW LICHAAM wat het nodig heeft om te genezen. Misschien moet je rusten, misschien heb je beweging nodig, misschien moet je je dieet veranderen, maar je lichaam weet het, dus vraag het gewoon. Iedereen is anders en wat goed is voor de één kan niet goed zijn voor de ander. LUISTER NAAR JEZELF!

Anderen kunnen je advies geven, maar de beste persoon naar wie je kunt luisteren, is je eigen zelf.

LEER JE EIGEN LICHAAM KENNEN. Praat met de cellen in elk deel van je lichaam en zeg hen dat ze zich elke dag moeten vernieuwen en regenereren. MEDITEEER en RUST vaak gedurende deze periode, laat anderen je helpen en ALLES ZAL GOED ZIJN.

Als een volwassene zijn de laatste 2 jaar voor velen van jullie een hele uitdaging geweest omdat jullie geprobeerd hebben de mensen om je heen te helpen. Sommige van jullie vrienden en families luisterden niet en jullie realiseerden je dat praten met hen zinloos was. Maar HOUD MOED want hun ZIEL luisterde wel en zij zullen mettertijd uit hun slaap ontwaken. Blijf hen jouw LIEFDE zenden, LUISTER naar hen maar onthoud je van het geven van advies, want vaak zullen zij niet luisteren. Het is nu tijd om diegenen te helpen die ontwaakt zijn en die jullie spirituele hulp ECHT op prijs stellen.

Wij willen jullie nu adviseren om naar de kinderen te kijken en je te herinneren hoe het was om een kind te zijn. Doe alle leuke dingen die je als volwassene vergeten bent te doen. Het leven is voor velen zeer stressvol geworden, maar naarmate de wereldfinanciën herverdeeld worden en machines een deel van het onaangename werk overnemen, zal er voor de mens minder werk te doen zijn en zal er meer vrije tijd zijn. LUISTER NAAR JE EIGEN KIND en vraag hem/haar wat hij/zij graag zou willen doen. Dans, zing en speel. Zoek uit wat je vreugde brengt en doe het.

Herinner je wat je als kind graag deed en doe het nu. Geen smoesjes dat je geen tijd hebt. Geen excuses dat je geen geld hebt, want als Lichtwerker ZAL er ALTIJD naar je omgekeken worden, wat je ook besluit te doen.

Veel genezers zijn in dit leven gekomen met een armoedebewustzijn en velen van jullie denken misschien dat je op dit moment niet de financiën hebt om alles te doen wat je graag zou willen doen. Wij zouden jullie willen adviseren om nu BINNEN te gaan om je overvloed te vergroten. In de toekomst zal geld inderdaad niet meer zo hard nodig zijn als nu. Jullie zullen in staat zijn anderen te helpen zoals anderen jullie helpen en er zal nooit geld van eigenaar hoeven te wisselen.

Zoals je misschien weet had in het verleden 1% van de bevolking 90% van de financiën en controleerde de wereld, maar dit staat allemaal op het punt te veranderen en JIJ bent een deel van die verandering. Geloof dit en het zal veel sneller gebeuren dan je ooit voor mogelijk hield.

Zie je dit nu niet gebeuren? Veel mensen beginnen de grote wereldwijde bedrijven, die enorme hoeveelheden geld verdienen, te wantrouwen. Gewone mensen zoals JIJ staan op, laten hen LUISTEREN en dwingen hen om te VERANDEREN. Er is een SPIRITUELE REVOLUTIE gaande en deze zal niet stoppen totdat iedereen gelijk is en ontvangt wat hen is afgenomen door de duistere entiteiten die de wereld wilden controleren.

Jullie moeten meer in jezelf gaan VERTROUWEN dat JULLIE deze VERANDERING kunnen bewerkstelligen en weten dat jullie als LICHTWERKERS altijd de steun zullen krijgen die je nodig hebt, je hoeft het alleen maar te GELOVEN.

WEET dat jullie als KRACHTIGE GEVOELIGE WEZENS alles kunnen BEVESTIGEN wat jullie ooit hebben gewild. De tijd is nu gekomen dat jullie in JEZELF VERTROUWEN en GELOVEN en WETEN dat jullie dit KUNNEN bereiken. Kijk terug op je leven en zie hoe ver je gekomen bent. Er zijn misschien wendingen in de weg geweest maar je bent altijd op de weg gebleven en dat zal je altijd blijven doen.

HOUD MOED, DIERBAREN er staan veel verandering in de wereld te gebeuren. Helaas, zoals we al eerder hebben gezegd, zullen er veel zielen heengaan. Dit is in directe correlatie met hen die blijven luisteren naar zogenaamd medisch of regeringsadvies over gezondheid, in plaats van te LUISTEREN naar hun eigen lichaam.

Het recente gezondheidsschandaal van een zogenaamd dodelijk virus was georkestreerd en velen van jullie als LICHTWERKERS werden snel wakker geschud door dit feit. Wees nu echter voorbereid op meer doden en de werkelijke oorzaken van deze sterfgevallen. Meer en meer mensen zullen deze sterfgevallen in twijfel gaan trekken en de WAARHEID zal veel eerder uitkomen dan jullie denken. Wees niet bang, zelfs als je het vaccin hebt genomen, want er zijn vele therapieën die naar de oppervlakte komen om je te helpen. JOUW LICHAAM IS MEER DAN IN STAAT  om alles te genezen wat er naar toe wordt gegooid.

Wees niet bezorgd om jouw naaste vrienden en familie, want de meesten van hen hebben een placebo gekregen. Het is echter heel goed mogelijk dat zij in hun eigen leven uitdagingen krijgen om hen als het ware wakker te schudden en het is heel goed mogelijk dat jij nodig bent om hen te helpen. Raak echter niet verwikkeld in hun problemen. Geef advies als erom wordt gevraagd, maar laat hen hun eigen weg uit hun problemen vinden, zoals jij hebt gedaan. Je bent nu krachtig genoeg om iedereen die zich in je nabijheid bevindt te HELEN door er gewoon te ZIJN en woorden zullen niet nodig zijn.

Relaties veranderen nu zielsverwanten die al jaren samen zijn hun eigen weg gaan en nieuwe zielsverwanten samenkomen en zich in groepen verenigen. MEDITATIE is hier de sleutel tot het veranderen van de wereld. Stuur je LIEFDE en je LICHT naar de wereld in deze groepen en je kunt de energie in een oogwenk veranderen.

WEET hoe KRACHTIG jullie allemaal zijn en de NIEUWE WERELD zal sneller bij jullie zijn dan jullie denken.

GA NAAR BINNEN, GELIEFDEN, EN JULLIE ZULLEN ALLES VINDEN EN MANIFESTEREN WAT JULLIE OOIT NODIG ZULLEN HEBBEN VOOR EEN VREUGDEVOL, VREDIG EN OVERVLOEDIG LEVEN.

Zoals altijd zenden wij jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

WIJ ZIJN SIRIUS.

Kanaal: Thea Grace Sirius 19.8.2022

Vertaling: wakkeremensen.org