DE TOEGANGSPOORT TOT SIRIUS: SOEVEREINITEIT

DE TOEGANGSPOORT TOT SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius.

SOEVEREINITEIT

Gechanneld door: thea grace sirius – 15 Juli 2021

Dierbaren, velen van jullie hebben lang en hard aan jezelf gewerkt en we zijn heel trots op het werk dat jullie voor jezelf en de planeet hebben bereikt… NU IS DE TIJD OM WAKKER TE WORDEN NAAR JE EIGENHEID. Wees meesters van jullie eigen universum, om het zo maar te zeggen. Veel Licht wordt in golven over jullie uitgestort en iedereen voelt de veranderingen die vandaag de dag op jullie planeet plaatsvinden. Als werkers van het Licht lopen jullie zogezegd voor op de menigte en bevinden jullie je in een positie van immense MACHT. Dit betekent echter niet dat jullie boven of onder iemand anders staan in status. Jullie zijn allemaal een deel van het Grote Wezen dat GOD of de ENE wordt genoemd en JULLIE kunnen de Nieuwe Wondere Wereld voor iedereen vormgeven zodat iedereen ervan kan genieten en jullie eindelijk de vruchten kunnen plukken van jullie eigen innerlijke werk.

Velen van jullie voelen zich misschien uitgeput van de waargenomen strijd die jullie hebben gevoerd tegen het Duistere element dat eeuwenlang heeft geprobeerd de Aarde te regeren, maar wij zijn hier om jullie te vertellen dat de strijd is gewonnen. Jullie zien dit misschien niet in jullie eigen werkelijkheid, omdat jullie verhalen blijven horen over regels, voorschriften en lockdowns als gevolg van nieuwe stammen van een ziekte en angst voortdurend wordt uitgezonden in jullie media. Luister niet naar deze verhalen, want dat is precies wat ze zijn -: Verhalen. Nu is het tijd om je eigen verhaal te verzinnen.

Nu is het tijd om op te klimmen en in je eigen Verhaal te leven, je eigen 5de Dimensie van LIEFDE, VREDE en HARMONIE voor allen. Het is nu tijd voor JULLIE om alles wat je wenst in je eigen leven te MANIFESTEREN. Jullie hebben je misschien gevangen gevoeld door jullie eigen Regeringen met hun regels en voorschriften, maar Geliefden, als zij niet van het Licht zijn, zullen jullie veel veranderingen en herstructurering van deze Regeringen beginnen te zien als ook zij in het Licht komen. Het duister transformeert in LICHT en het komt uit de schaduw om zogezegd geheeld te worden. Het Duister zal niet overleven in de 5de Dimensie. De 5de Dimensie is hier en nu en niet in één of andere verre verre toekomst.

Jullie hebben allemaal de KRACHT om je eigen realiteit te veranderen en zo de realiteit te veranderen voor diegenen rondom jullie. Beeld je in, als je wil, terwijl je rondwandelt in je dagelijkse leven, dat je anderen rondom je kan veranderen en helpen, door gewoon je eigen LICHT te laten schijnen. Jullie zijn allemaal bakens van LICHT en verzamelen anderen om jullie te volgen. Zielengroepen komen samen om hun eigen realiteit op Aarde te veranderen en kunnen zo NU de hele Wereld veranderen. Dit is hoe het bedoeld was te zijn. Velen van jullie kwamen van de Sterren om de mensheid te helpen opstijgen naar de 5de Dimensie en jullie beginnen dit te begrijpen en te WETEN wie jullie werkelijk zijn. Weten wie je bent is zeer versterkend voor jullie.

Jullie hebben geen Redder nodig, jullie zijn je eigen Redders, jullie Hoger Zelf weet wat te doen. VERTROUW en GELOOF, Dierbaren, in jullie eigen SOEVEREINITEIT. Sta op tegen hen die proberen jullie je eigen Macht te ontnemen. Sta op tegen hen die proberen jullie te overheersen. Weet zonder twijfel hoe machtig jullie zijn. Stuur hen die tegen jullie willen vechten, jullie LIEFDE, want LIEFDE is de grootste Kracht op Aarde. LIEFDE is jullie Kracht, Dierbaren.

LIEFDE zoals de Engelen doen, Dierbaren. Stuur je vermeende vijanden jouw LIEFDE. Veel mensen op Aarde voelen veel woede en verwarring nu hun eigen werelden uit elkaar vallen. Veel duisternis komt naar de oppervlakte om geheeld te worden en vaak voelen zij hun eigen woede. Zij kunnen uitvallen naar de dichtstbijzijnde persoon welke Jij kan zijn, Dierbaren, wanneer zij jouw LICHT zien. Behandel hen als jouw kinderen want zij weten niet wat zij doen. Stuur hen jouw LIEFDE maar loop weg, Dierbaren, je hoeft niet te blijven en hun gevechten voor hen uit te vechten.

LIEFDE trekt LIEFDE aan en diegenen onder jullie die zich alleen en eenzaam voelden, zullen anderen aantrekken met hetzelfde LICHT als jullie. Velen onder jullie hebben zich afgescheiden gevoeld van je vrienden en familie omdat zij hun eigen verhaal geloven dat misschien niet jouw verhaal is. Jullie zullen nu nieuwe vrienden van dezelfde dimensie aantrekken. Voor een tijd zal het lijken alsof jullie nooit op dezelfde golflengte zullen zitten als sommige van jullie eigen dierbare vrienden en families, maar als jullie hen tijd geven zullen zij spoedig ontwaken en het leven zien zoals jullie het zien.

Vrees niet voor de verhalen die de ronde doen. Verhalen over levensbedreigende injecties die jullie vrienden en families zouden kunnen doden. In werkelijkheid zijn veel van deze injecties onschuldig en degenen die schade hadden kunnen aanrichten zijn geneutraliseerd en kunnen nu geen kwaad meer doen. Het kwaad dat kan worden aangericht zit in jullie hoofden, lieverds, als jullie deze verhalen geloven. Veel van de schade en ziekte die is veroorzaakt door het zogenaamde virus of Vax is veroorzaakt door het Geloof in de schade die kan worden veroorzaakt. Het is gewoon een ander verhaal. Geloof niet in het verhaal van de schade die kan worden veroorzaakt. Geloof in LIEFDE. LIEFDE kan je leven helen door je overtuigingen te helen, dierbaren. Geloof als SOEVEREINE wezens in je eigen KRACHT om jezelf en anderen om je heen te helen. Vergeet het kwaad dat wordt gedaan, concentreer je op LIEFDE en op de toekomst van de planeet, bevolkt door LIEFDEVOLLE mensen. Als JIJ anderen om je heen heelt, kun JIJ de wereld om je heen helen en inderdaad de hele planeet.

De zogenaamde slechte die angst over de wereld hebben verspreid zullen de 5de Dimensie niet binnengaan. Vrees niet Dierbaren, jullie eigen dierbare vrienden en families, die niet slecht zijn, zullen uiteindelijk Ascenderen zoals jullie dat doen. Terwijl de Lichtstralen die de Aarde overspoelen beginnen te versnellen, zullen vele zielen ontwaken met een hobbel om zo te zeggen. Jullie zullen er zijn om hen te helpen en te begeleiden. Als een verlichte ziel zul je heel hard nodig zijn. Jullie hebben lang genoeg in de schaduw gestaan. NU IS DE TIJD OM TE ONTWAKEN en naar de voorgrond te treden, Dierbaren.

NU IS HET TIJD OM JULLIE SOEVEREINITEIT OP TE EISEN.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen en te begeleiden, maar Dierbaren, jullie zijn de Soevereine Wezens. Jullie zijn de MEESTERS VAN HET UNIVERSUM. Jullie zijn de TOEKOMST. VERTROUW en GELOOF, Dierbaren, HEB GELOOF in je eigen SOEVEREINITEIT.

Veel LIEFDE en LICHT voor jullie allen.

Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org