DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS: VRIJHEID

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Een Channelling met de Engelen van Sirius.

VRIJHEID

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 24 Juli 2021.

Dierbaren, velen van jullie hebben lang en hard gevochten voor jullie VRIJHEID in deze tijd van onzekerheid. Jullie vragen je misschien af wanneer de tirannie die jullie ervaren voorbij zal zijn. Jullie vragen je misschien af wanneer de verdeeldheid die jullie misschien voelen ten opzichte van jullie eigen vrienden of families, veroorzaakt door de duistere kant, voorbij zal zijn. Jullie GELOOF wankelt misschien, jullie zijn misschien moe van de strijd, jullie denken er misschien over om op te geven, maar wij zijn hier om jullie te troosten, te begeleiden en jullie HOOP te geven voor de toekomst. Het kan jullie het tegendeel lijken maar de strijd is gewonnen, geliefden.

Er gebeurt veel achter de schermen waarvan jullie je misschien niet bewust zijn. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat, wat er ook geschreven of gezegd mag worden in de belangrijkste media, ALLES IS GOED en dat jullie niets te vrezen hebben. Alle angst is slechts een illusie, gecreëerd door de duistere kant, nu zij zich beginnen te realiseren dat zij de controle over jullie aan het verliezen zijn. Zij hebben jullie duizenden jaren lang in een matrix van leugens en bedrog gehouden en velen van jullie stappen nu uit deze matrix en eenmaal BUITEN is er geen weg meer terug.

Jullie zijn allen SOEVEREINE wezens en GOD heeft de leiding. Hij/Zij zal jullie niet in de steek laten. Hij/Zij weet precies wie jullie zijn, aangezien ieder van jullie die GODSvonk in zich heeft. Jullie zijn KRACHTIGE wezens en jullie zijn ALLEMAAL in transitie van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie en daarboven. Dit is al eeuwen bekend bij de duistere kant en zij weten nu dat hun tijd OP is. Wat jullie zien is de laatste fase van hun controle terwijl zij hun zogenaamde Macht van zich zien wegglippen. Elke dag ontwaken meer en meer zielen uit hun sluimering en realiseren zich dat deze controle slechts een illusie is.

De ketenen die jullie omringd hebben, glijden weg nu jullie je eigen ZEKERHEID beginnen te realiseren. Deze ketenen zijn werkelijk door jullie zelf gemaakt, want niemand kan jullie gevangen nemen zonder de toestemming van jullie ziel. Onthoud dat ieder van jullie een ziel heeft die VRIJ wenst te zijn om het leven op Aarde in zijn eigen tijd en ruimte te ervaren en dat geen enkele andere ziel het recht heeft om zich met deze VRIJHEID te bemoeien.

De ENE heeft toegestaan dat er een experiment op Aarde plaatsvond waarbij zielen in dit opzicht werden uitgedaagd door een ander buitenaards ras op de planeet. Dit experiment is nu echter OVER. GAIA heeft verordend dat de mensheid moet terugkeren naar haar oorspronkelijke intentie om met haar samen te werken om een HEMEL op AARDE te creëren die vele eonen geleden werd onderbroken door dit buitenaardse ras.

Dit ras is nu verteld om de planeet te verlaten, in niet mis te verstane bewoordingen, en om hun eigen ontwikkeling voort te zetten in een ander rijk. De welwillende zogenaamde “aliens” waar SIRIUS deel van uitmaakt, houden toezicht op deze uittocht. SIRIUS is een deel van de Galactische Federatie van “buitenaardse” rassen die bij jullie zijn terwijl jullie de overgang maken naar de 5de Dimensie. Het woord “buitenaards” is echter zo’n verkeerde benaming, want WIJ zijn jullie eigen Lieve vrienden en families. Wij hebben over jullie gewaakt gedurende eonen van jullie tijd, zelfs toen jullie niet wisten wie of wat wij waren.

Kijk naar de hemel, geliefden, en jullie kunnen ons zien. In jullie stille tijden kunnen jullie ons voelen of horen als wij jullie onze steun en leiding toefluisteren. Jullie waren de dapperen die vrijwillig naar de Aarde kwamen om deel te nemen aan deze missie. Jullie worden elke dag bejubeld voor wat jullie hebben gedaan om GAIA te helpen ascenderen naar een nieuwe manier van zijn. Jullie zijn de LICHTwerkers die de wereld bevrijden. Jullie kunnen je soms alleen voelen, maar geliefden, jullie zijn nooit alleen. Wij zijn, en zijn altijd bij jullie geweest, in jullie tijden van nood.

VERTROUW en GELOOF dat de toekomst aan JULLIE is om te MANIFESTEREN. DROOM jullie nieuwe wereld in het bestaan Dierbaren en alle duisternis zal snel verdwijnen. Heb GELOOF en VERTROUW dat dit zo zal zijn. JULLIE zijn DEGENE MET MACHT die deze NIEUWE HEMEL op AARDE kunnen laten gebeuren.

Ga de natuur in en praat met GAIA, vraag haar hoe je haar kunt helpen om de duisternis uit haar diepten te zuiveren. Zij is een KRACHTIG wezen in haar eigen recht en is nu de duisternis in haar aan het afwerpen. Zij zal je begeleiden over hoe te leven in symbiose met de Natuur. Er is veel te vinden in de natuur voor jullie allemaal om te overleven. Er zijn nog steeds veel planten en voedingsmiddelen te vinden die jullie kunnen helpen om te gedijen en om elke ziekte te genezen.

Jullie komen allemaal samen in jullie gemeenschappen van LICHT en deze gemeenschappen zullen de weg van de toekomst zijn. Niemand zal boven een ander staan terwijl jullie allen samen werken voor een betere toekomst voor de mensheid en de Aarde.

Nieuwe zelfvoorzienende technologieën zullen worden gevonden die in harmonie met de Natuur werken in plaats van er tegenin. Een nieuwe energie van de Aarde die de Natuur niet vernietigt zal opnieuw gevonden worden terwijl alle andere die de Natuur schaden zullen verdwijnen. Natuurlijke geneeswijzen zullen weer op de voorgrond treden als aanvulling op wetenschappelijke verbeteringen in Geneeskunde en Chirurgie die werkelijk HELEN in plaats van de Geest, het Lichaam en de Spirit te schaden. Dit zal niet in een verre toekomst zijn maar gebeurt NU achter de schermen en zal spoedig aan de wereld getoond worden.

En dus, Dierbaren, is de VRIJHEID van jullie om terug in eigen handen te nemen. Claim jullie eigen VRIJHEID nu en laat anderen het niet weer van je afnemen.

Jullie eigen VRIJHEID moet gekoesterd worden. De TIJD is NU. WORD WAKKER en NEEM jullie VRIJHEID TERUG.

Zoals altijd sturen wij jullie veel Liefde en Begeningen.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org