DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS – VERBINDING

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius

Gechanneld door Thea Grace Sirius – LIONS GATE – 8 Augustus 2021

VERBINDING

Dierbaren, DE TIJD OM WAKKER TE WORDEN IS NU.

De zogenoemde Leeuwen Poort is weer op de Aarde op dit tijdstip van jullie 8.8. elk jaar wanneer de Sirius ster zich verbindt met het portaal dat de Grote Piramide van Gizeh is. Maar geliefden, wat jullie misschien niet weten is dat jullie allemaal stralende piramides van LICHT zijn die kunnen worden afgestemd en geactiveerd door jullie eigen verbinding met Sirius en de frequenties van Licht en Harmonieën op dit moment en op elk moment. !!!!

Er is veel aandacht voor deze specifieke tijd op jullie planeet en het is allemaal goed en wel om je te verbinden met andere Lichtwezens op jullie planeet in jullie meditaties op bepaalde tijden van jullie jaar, maar in Waarheid maakt het niet uit wanneer of hoe je je verbindt. Er is geen Tijd. Tijd is een constructie uitgevonden door de mens om zijn uiterlijke wereld te begrijpen, maar in de innerlijke wereld is er geen tijd. Waar het om gaat is dat je je verbindt, in je hart, in een liefdevolle vreedzame vibratie met alles wat IS in ELK moment van jullie tijd.

Wij zijn allen een deel van de ENE ware God en als zodanig is er geen scheiding. De hele planeet Aarde beweegt van een 3de dimensionale frequentie naar de 5de dimensionale frequentie van LICHT en LIEFDE. Zoals wij reeds vele, vele malen eerder gezegd hebben, veranderen jullie allen van koolstof-gebaseerd naar kristallijn. Koolstof-gebaseerde entiteiten zullen niet in staat zijn om zelfs maar te bestaan in de 5de Dimensie. De Ascensie bestaat voor allen in het hier en nu wanneer jullie je ermee VERBINDEN. Het kan voor sommigen ver weg lijken maar zij die het weten bestaan reeds in de 5de Dimensie, wat een ware Hemel op Aarde is.

Ieder van jullie kan deze Goddelijke staat binnengaan in zijn of haar eigen tempo. Jullie hebben allemaal gewerkt aan je geest, lichaam en ziel en je ontwikkeld in je eigen tempo om deze NIRVANA te bereiken. Verwijt jezelf niet als je voelt dat je er nog niet bent. IEDEREEN zal in zijn of haar eigen tempo ascenderen, sommigen sneller dan anderen, maar we herhalen dat IEDEREEN zal ASCENDEREN.

Iedereen ontwaakt op zijn eigen tijd en tempo. Jullie als LICHTWERKERS die deze informatie lezen, staan als het ware in de frontlinie. Jullie zijn eerder wakker geworden dan de meerderheid van de bevolking, maar HEB GEEN VREES iedereen zal in zijn eigen tijd ontwaken. Jullie, geliefden, maken deel uit van het plan. Jullie kwamen hier om het proces te leiden, om het zo te zeggen. Jullie kwamen hier specifiek om het LICHT te SCHIJNEN zodat anderen jullie kunnen volgen. Jullie komen samen in jullie groepen als krachtige bakens van LICHT voor anderen om te volgen. Wees niet bang, geliefden, wat jullie ook doen, of jullie nu op straat demonstreren, jullie waarheid aan anderen vertellen door te schrijven, uit te zenden of persoonlijk aan vrienden en familie, of door gewoon achterover te leunen en het LICHT vast te houden, jullie doen allemaal geweldig werk waarvoor jullie hier gekomen zijn.

Velen van jullie maken zich zorgen over het feit dat frequenties schadelijk zijn en er zijn veel uitvindingen naar het Licht gekomen om jullie te beschermen tegen zogenaamde schadelijke frequenties. Maar geliefden, onthoud dat de grootste bescherming tegen elke zogenaamde schadelijke frequentie jullie zelf is. Werken aan jezelf om lichtende bakens van LICHT te worden is de grootste bescherming die je ooit kunt hebben tegen elk zogenaamd slecht of kwaad dat je wordt toegeworpen. Jouw eigen KRACHT zit in jezelf. Jouw eigen GELOOF in de GEZEGENDE KRACHT in jou als een deel van GOD is de krachtigste bescherming die je ooit kunt hebben. Niemand of geen ding kan je ooit schaden tenzij je het toelaat. Onthoud dat jullie nu Kristalheldere wezens zijn en als zodanig is alle schade die aan een op koolstof gebaseerd lichaam kon zijn toegebracht, niet meer.

Jullie zijn het Licht, jullie zijn de Soevereine wezens en als zodanig als jullie erop vertrouwen en erin geloven kan niets jullie ooit schaden.Het is de angst die jullie zal schaden. VREES niets en niemand en jullie zijn allen krachtig. Dierbaren.

“Wanneer jullie door de storm lopen, houd dan je hoofd hoog en wees niet bang voor het donker” zijn de woorden van een heel bekend lied (You Never Walk Alone). En dus, geliefden, Wandel door de storm en houd je hoofd hoog. Vrees niemand en niets en ALLES ZAL goed komen. Dat is jullie eigen innerlijke bescherming. WEET dat jullie MACHTIGE SOEVEREINE WEZENS zijn en dat niets jullie ooit kan schaden tenzij JULLIE het toelaten. Wees sterk temidden van alle angst en twijfel en weet dat jullie altijd die bescherming om je heen hebben. Het kan soms stormachtig aanvoelen als jullie door de wateren navigeren maar onthoud dat aan het einde van de storm die prachtige regenboog staat en daar is de vrede die alle begrip te boven gaat.

Zoals altijd, Dierbaren, zijn wij hier om jullie te helpen navigeren door deze tijd. Roep ons aan voor hulp en bescherming, maar WEET dat JULLIE degenen zijn die de mensheid helpen te Ascenderen, JULLIE zijn degenen die de planeet veranderen, JULLIE zijn de toekomst, VERTROUW en GELOOF.

ALLES IS GOED met de planeet in jullie handen, lieve mensen.

Wij sturen jullie veel LIEFDE en Vele Zegeningen op deze LEEUWEN POORT Dag

Wij zijn SIRIUS.

Kanaal: Thea Grace Sirius. LIONS GATE 8.8.2021

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org