DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS: VERBAASDHEID

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius.

VERBAASDHEID

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 5 Juli 2021

Geliefden, wij zijn hier om jullie te zeggen dat hulp nabij is. Wij zijn hier voor jullie allen op dit belangrijke moment. Diegenen onder jullie die deze woorden lezen incarneerden specifiek om Gaia te helpen evolueren in deze tijd van Ascensie van de 3de Dimensie naar de 5de Dimensie en daarboven en ja, het is een zeer speciale maar zeer uitdagende tijd voor jullie allen. Wij omringen jullie allemaal met zoveel LIEFDE en STEUN, dat jullie niet langer hoeven te lijden. Wij zijn hier om jullie te helpen, maar jullie moeten erom vragen. Er zijn zoveel LICHTwezens uit alle delen van het Universum die Gaia observeren en overzien terwijl zij door deze veranderingen gaan en constant de situatie in de gaten houden. Jullie, mijn lieve vrienden, of jullie het nu weten of niet, staan constant in contact met jullie eigen Sterrenzaden familie en leggen ons precies uit hoe jullie je voelen. Wij begrijpen het en wij zijn hier om jullie te helpen deze tijd door te komen.

Dierbaren, terwijl jullie door jullie dagelijkse leven gaan in deze zeer speciale tijd in de geschiedenis van jullie planeet, kunnen velen van jullie zich beginnen af te vragen waarom jullie hier zijn. Misschien gaat het leven niet zoals jullie gepland hebben en VRAGEN JULLIE JE AF waarom. Misschien zijn veel van jullie vrienden en familie om jullie heen niet “wakker geworden” om het zo maar te zeggen en VRAGEN JULLIE JE AF waarom. Meer en meer mensen nemen een “voorbeeld” waar je het misschien niet mee eens bent en je VRAAGT JE AF waarom. Je hebt misschien zelf een “voorbeeld” genomen en je VRAAGT JE AF waarom anderen dat niet doen. Je hebt misschien het gevoel dat je vrijheden je worden ontnomen en je VRAAGT JE AF waarom. Anderen zijn misschien niet zoals jij en je VRAAGT JE AF waarom. Veel mensen zijn het misschien niet eens met je eigen standpunten en zijn zelfs boos op je als je standpunten niet dezelfde zijn als die van hen en je VRAAGT JE AF waarom. Velen van jullie kunnen zich afvragen waarom jullie hier überhaupt zijn, als jullie niet de gelukkigste tijd hebben. Misschien heb je het gevoel dat je de enige op de planeet bent die denkt zoals jij denkt. Misschien weet je wel dat je een Sterrezaad bent en VRAAGT JE AF waarom je er in hemelsnaam mee hebt ingestemd om naar de planeet Aarde te komen om mensen te helpen. Misschien VRAAGT JE JE AF waarom niemand schijnt te luisteren naar wat je te zeggen hebt en waarom niets wat je hebt gedaan of gezegd ook maar enigszins heeft geholpen. Misschien heb je om hulp van boven gevraagd en VRAAGT JE JE AF waarom die hulp niet komt.

Geliefden, wij zeggen jullie dat wij hier zijn en dat wij jullie helpen om te ascenderen. NU IS DE TIJD VOOR IEDEREEN OM TE ONTWAKEN. Velen van jullie WETEN dit, maar jullie zijn misschien omringd door mensen waarvan jullie denken dat ze niet ONTWAKEN, om het zo maar te zeggen, en jullie vragen je af waarom ze dat nog niet gedaan hebben. Vrees niet, geliefden, zij zullen het doen, maar in hun eigen goede tijd. Jullie zijn de WEGBEREIDERS om zo te zeggen en jullie hebben de KRACHT om de wereld te veranderen, maar jullie moeten dit WETEN. Jullie zijn de Soevereine wezens die de wereld gaan laten zien hoe te leven in LIEFDE, VREDE, HARMONIE en VREUGDE.

Wij zien wat jullie misschien niet zien. Wij zien een wonderbaarlijke verandering in de mensen nu veel, veel meer mensen zich openstellen voor de natuur om hen heen en beginnen te beseffen op wat een PRACHTIGE planeet zij leven en beginnen eindelijk van de Aarde te HOUDEN en voor haar te zorgen. De sleutel is nu om de woede, het verdriet, het bedrog en de slechte gevoelens te negeren die je misschien oppikt van andere mensen om je heen en om hen je LIEFDE te sturen. Alle mensen op de planeet hebben te maken met hun eigen uitdagingen en problemen en als ze je niet om hulp vragen, moet je leren om hen voor zichzelf te laten zorgen.

Je kunt niet iedereen genezen en in werkelijkheid moeten zij zichzelf nu genezen. Terwijl je doorgaat met jouw dagelijkse bezigheden kan je een verdeeldheid beginnen op te merken bij de mensen rondom jou. Je kunt merken dat goede vrienden die je al heel lang kent misschien niet meer denken of voelen zoals jij dat doet en je kunt merken dat je niets meer met hen gemeen hebt. Wees niet bang lieverds, jullie zijn niet alleen. Alle mensen maken deze verandering door, iedereen zal op tijd wakker worden, maar sommigen sneller dan anderen. Laat deze mensen nu gaan, en als het echte vrienden zijn zullen ze op tijd terugkomen.

Als de wegbereiders gaan jullie allemaal opwaarts naar de 5de Dimensie en in feite kunnen jullie misschien in deze staat leven voor korte periodes van tijd. Anderen die niet zo wakker zijn zullen jullie misschien niet begrijpen en zelfs slecht reageren op hoe jullie veranderd kunnen zijn. Het is nu tijd om het drama los te laten en je te concentreren op het manifesteren van deze NIEUWE WERELD voor jullie zelf. Vele, vele Sterrenzaden komen nu samen in groepen en zijn inderdaad zeer KRACHTIG. Dierbaren, zoek je groep om je heen. Verbind je met gelijkgestemde zielen in je eigen gemeenschappen. Dit is de Weg voorwaarts om de planeet te veranderen. Probeer anderen om je heen nu niet te veranderen of te genezen, tenzij ze naar jou toekomen voor hulp. Ga naar binnen en verander jezelf. Roep gelijkgestemde zielen op om je te helpen in het reine te komen met je eigen innerlijke demonen. Dit is nu jullie werk, geliefden. Zoals jullie jezelf helen, zo zullen anderen rondom jullie helen.

Het maakt niet uit hoeveel vrienden je al dan niet in je leven hebt. Je allerbeste vriend zit binnenin je en je hebt zoveel hulp en begeleiding van je vrienden in de hogere rijken dat alles wat je hoeft te doen is het te vragen. In waarheid ben je nooit en te nimmer alleen. Het is nu tijd om naar binnen te gaan en bij de allerbeste vriend in jezelf te zijn. Zorg goed voor jezelf en wees het stralende LICHT waarvoor je naar beneden kwam om het te zijn en anderen om je heen zullen dat LICHT in jou beginnen te zien en zichzelf willen veranderen.

Het is nu tijd om gewoon te ZIJN, Dierbaren, en te leren om van je eigen gezelschap te genieten. ZIJN in de Natuur. Luisteren naar de vogels en dieren als ze hun dagelijkse bezigheden doen. Verwonder je over de verbazingwekkende beelden en geluiden van de natuur. Ruim je eigen stukje Aarde om je heen op en je zult anderen hetzelfde zien doen.

Er is een VERANDERING gaande op Aarde en het komt in een stroomversnelling, Dierbaren. Wanhoop niet, ALLES IS GOED. Deze verandering is begonnen en de Aarde zal niet meer teruggaan naar hoe het was. De zonden van de wereld zoals hebzucht, machtsstrijd, lust, afgunst en woede hebben geen plaats in de 5de Dimensie en zoals we al vele malen eerder gezegd hebben, zij die deze zonden zouden bestendigen zullen moeten Transformeren of de planeet verlaten.

Heb geen angst, geliefden, het is tijd om naar binnen te kijken en je eigen Diamant van binnen op te poetsen, om zo te zeggen. Wees het allerbeste dat je kunt zijn, wees je eigen beste vriend. Probeer niet anderen om je heen te genezen, genees jezelf. Vind manieren om in Vrede te zijn met jezelf, vind het Wonder van de wereld om je heen. Kijk naar de Wonderen van de natuur om je heen. Benadruk alle positieve dingen in je leven,leer dankbaar te zijn voor de goede dingen in je leven en elimineer alle negatieve dingen en het LEVEN zal om je heen veranderen,lieverds. JIJ bent de toekomst, twijfel daar niet aan. JIJ bent het Soevereine wezen. JIJ gaat de wereld van binnenuit veranderen.

JIJ bent het WONDER van de wereld.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien