DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS: SPREEK TOT GOD

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling  van de Engelen van Sirius

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 31 Augustus 2021

SPREEK TOT GOD

Geliefden, jullie zijn allemaal een deel van het Ene wezen dat GOD, GAIA, ALLAH, JEHOVAH, GROTE GEEST, enz, enz wordt genoemd.

Het is nu tijd om je dit te realiseren en te weten hoe machtig jullie allemaal zijn. Eeuwenlang zijn jullie zo gewend geweest om te denken aan een God die los van jullie staat in een wolk in de lucht. In sommige opzichten is dit in stand gehouden door het duistere element om jullie als het ware dom te houden.

GOD is niet een of ander ver weg wezen dat op je neerkijkt, wachtend tot je iets verkeerds doet en je straft. GOD is gewoon een naam voor alles wat hij/zij/het omvat. GOD is LIEFDE en een deel van jullie en van ons allemaal, en als zodanig KAN ieder van jullie bergen verzetten. JIJ bent dat grote wezen genaamd GOD, JIJ bent dat grote wezen genaamd GAIA. GELOOF dit Geliefden en jullie toekomst zal verzekerd zijn op de planeet die JULLIE thuis noemen.

Jullie leven nu allen in verbazingwekkende tijden op AARDE terwijl zij (GAIA) zich beweegt van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie van LIEFDE en VREDE voor allen. Dit is onvermijdelijk Dierbaren en dit is de perfecte tijd om opnieuw in contact te komen met GOD als jullie Vader, niet in de verre hemel maar binnenin jullie Dierbaren.

Er is een massaal ontwaken op jullie planeet en een deel van dat ontwaken is dat ieder van jullie zijn verbinding met de GOD binnenin je zal beginnen te realiseren. Er is zoveel voor jullie om te leren en te groeien in dit ontwaken. De AARDE is een prachtige planeet die gedeeltelijk vernietigd is door een kleine minderheid van onverschillige, dienstbaarheid aan het zelf, wezens. GAIA als een deel van GOD heeft dit ook eeuwenlang doorstaan, maar nu niet meer. Ze is ontwaakt en is aan haar herstel begonnen.

Het is NU DE TIJD voor jullie allen om WAKKER TE WORDEN en te weten dat JIJ als deel van GOD GAIA kunt helpen in dit proces van haar restauratie. Praat met GAIA, praat met haar bomen, flora en fauna en vraag haar wat je kunt doen om te helpen. Velen van jullie beginnen te zien hoe je GAIA kunt helpen, zelfs op kleine manieren, om zichzelf te herstellen. Wanhoop niet, lieverds, ze is heel goed in staat om weer in balans te komen, met of zonder mensen op haar grond.

De vreemde weerpatronen die jullie de laatste tijd zien zijn slechts enkele van de manieren waarop ze dit kan doen. Vulkanen, aardbevingen, overstromingen, sterke winden en vreemde weerpatronen maken allemaal deel uit van het proces. Jullie seizoenen veranderen. Dit zijn uitdagende tijden, geliefden, maar noodzakelijk terwijl GAIA zichzelf herstelt tot een nieuwe HEMEL op AARDE. In de toekomst zullen er minder extreme weersomstandigheden zijn als GAIA in harmonie komt en mensen genieten van meer gematigde weerpatronen. GAIA als een deel van GOD kent ook ieder van jullie en is heel goed in staat om jullie te leren hoe je haar kunt helpen.

Er is veel gaande in deze tijd van Ontwaken op AARDE. Jullie beginnen te zien hoe een kleine minderheid van duistere wezens in staat is geweest de Aarde en haar bewoners te beheersen. Het zogenaamde virus heeft veel mensen wakker geschud en doen beseffen hoe eindig hun leven kan zijn. Velen hebben naar binnen gekeken en zich tot de NATUUR gewend voor hulp en steun in duistere tijden. Veel informatie is in het verleden voor jullie verborgen geweest maar zal als nieuw of opnieuw herinnerd terugkomen. Nieuwe vormen van duurzame energie, nieuwe manieren van regeneratie, nieuw voedsel, nieuwe natuurlijke medicijnen en nieuwe manieren om afval te gebruiken zullen gevonden worden als jullie met GOD en GAIA SPREKEN.

Hoe praat je met GOD of GAIA, horen we je zeggen.

Zoals altijd Dierbaren, neem de tijd om naar binnen te gaan. Zit in stilte en stilte. Stop met zo druk te zijn dat je jezelf niet kunt horen. Mediteer en stel de vragen. Dit is de tijd. Je ziel zal manieren vinden om je aandacht te trekken als je dit niet doet. Het is tijd om NU voor jezelf te zorgen. Je moet jezelf HELEN voor JOU als een douche die in de toekomst heel hard nodig zal zijn om anderen te helpen die minder fortuinlijk zijn dan jijzelf, die nog niet ontwaakt zijn voor de God in jou.

Luister niet naar anderen die minachtend op je neerkijken in jouw geloof in de GOD van binnen. Zegen hen als ze het niet begrijpen en je uitdagen. Probeer hen niet van hun eigen geloof af te brengen, wat dat ook moge zijn. Zij zijn nog steeds een deel van GOD of ze het geloven of niet. Ook zij zullen mettertijd ontwaken. Zegen hen, hun tijd zal komen.

Luister niet naar de nee zeggers die zeggen dat er spoedig een tijd van duisternis op Aarde zal zijn. Ja er zal misschien een tijd van duisternis zijn voor sommigen die niet in GOD geloven.

Maar diegenen van jullie die ontwaakt zijn tot de GOD binnenin en weten wat er gebeurt, zullen gemakkelijk de overgang maken naar de 5de Dimensie. Velen van jullie hebben al een voet in de 5de Dimensie, bij wijze van spreken. Het is enkel een kwestie van GELOOF.

Het is nu TIJD om samen te komen met jullie groepen, die geloven in de God van binnen, om GAIA te helpen, om de wereld te veranderen, en om te ASCENDEREN in de 5de Dimensie en de NIEUWE HEMEL op AARDE te MANIFISTEREN.

En dus, Dierbaren.

WORD WAKKER JULLIE TIJD IS GEKOMEN.

HEB JEZELF LIEF

HEB GAIA LIEF.

HEB GOD LIEF.

SPREEK TOT GOD.

Gechanneld door Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org