DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS: DE WEG VOORWAARTS CHANNELLING MET DJWAL KHUL

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Het Channelen van Engelen van Sirius.

 DE WEG VOORWAARTS

CHANNELLING MET DJWAL KHUL

 Gechanneld door: Thea Grace Sirius 17.4.2021

Dierbaren, ik wil mezelf graag voorstellen als een gids voor deze tijden. Velen van jullie kennen me als “De Tibetaan” maar ik heb vele andere levens gehad doorheen de mensheid. Het volstaat te zeggen dat ik nu terug ben en iedereen help die het vraagt, om hun weg te vinden doorheen deze zogenaamde uitdagende tijden. Ja, dit zijn uitdagende tijden voor jullie allemaal, maar ze zijn ook de weg vooruit voor de mensheid om tot een vreedzamere manier van leven te komen. Het is nu tijd om naar binnen te kijken om de ware betekenis te ontdekken van wat jullie allemaal doormaken.

Er wordt veel gesproken over de huidige pandemie van dit “nieuwe” virus, maar virussen zijn er al duizenden jaren en jullie lichamen zijn meer dan in staat om om te gaan met alles wat er bij wijze van spreken naar hen wordt gegooid. Jullie lichamen zitten vol virussen en in normale toestand kan jullie lichaam dit gemakkelijk aan. Hoe dit virus ook is gemaakt of ontstaan, onthoud dat jullie lichaam een intelligent wezen is. Het lichaam weet wat het nodig heeft voor de groei van de ziel en als zodanig kan niets of niemand het schaden zonder dat het dat uitdrukkelijk aanvaardt. Blijf in constante verbinding met je lichaam om uit te vinden wat het op een bepaald moment nodig heeft. Het kan rust nodig hebben, het kan beweging nodig hebben, het kan bepaalde voeding of vitamines nodig hebben. Je lichaam weet het, dus vraag het.

Onze vrienden van Sirius vertellen ons dat zij alles kunnen neutraliseren wat naar jullie wordt geslingerd, bij wijze van spreken, maar ik zou jullie willen aanmoedigen om verder te gaan. JIJ, als een intelligent en krachtig wezen met gevoel, kunt alles neutraliseren wat naar je wordt geslingerd. Er wordt nu veel gesproken over de “kiemtheorie”, wat niet zo’n oud concept is, maar vrij nieuw in jullie huidige tijd. De kiemtheorie wordt nu door velen betwist. Ik zou het willen uitleggen door te zeggen dat jullie niets kunnen “oplopen” tenzij jullie lichaam het uitdrukkelijk wenst. Dit is misschien een moeilijk concept voor jullie allen om te begrijpen, maar alles wat jullie in het leven overkomt is er voor jullie om van te leren.

De ziel kwam hier om te “leren” en kan als zodanig inderdaad een verkoudheid, griep, bacterie of virus willen “oplopen”, maar in werkelijkheid worden zogenaamde epidemieën verspreid door angst. Geloof is een krachtig iets en als je een dergelijk Geloof en Vertrouwen in je eigen lichaam en jezelf had, zou je niets “oplopen”. Kijk naar dit concept mijn lieverds en geloof me niet op mijn woord. Wetenschap is altijd aan verandering onderhevig, net als jullie lichamen. Wat een paar honderd jaar geleden als de WAARHEID werd beschouwd, wordt nu als onjuist bestreden. Luister naar je lichaam en vraag het wat het nodig heeft voor zijn eigen gezondheid. Je zult soms zeer verrast zijn door wat het je vertelt.

Het LICHT op de planeet is nu zo sterk dat iedereen erdoor wordt beïnvloed. Jullie, de zogenaamde Lichtwerkers, denken misschien dat jullie “voorop lopen”, maar wees niet ongerust, iedereen wordt aangemoedigd om zogezegd “een tandje bij te zetten”. Jullie kunnen het gevoel hebben dat jullie de enigen in jullie omgeving zijn die het licht “gezien” hebben, maar dat is verre van de waarheid. De huidige pandemie heeft uitstekend werk verricht door de mensen “wakker” te schudden. Veel mensen beginnen de geneugten van de natuur en de wonderen om hen heen te zien, waar ze voorheen niet naar zouden hebben gekeken.

Ja, er vindt een verandering plaats en de vibraties op de planeet zijn hoger dan ze ooit geweest zijn. Wees niet bezorgd om mensen wakker te schudden, ze zullen wakker worden in hun eigen goede tijd, of ze naar je luisteren of niet. Wees niet bezorgd over anderen op hun eigen reis, zelfs jullie eigen vrienden en families, zelfs als ze het vaccin willen nemen waarvan jullie denken dat het kwaadaardig is. Het is niet kwaadaardig, het IS gewoon zo. Het is allemaal een kwestie van jouw gedachten. Als jij denkt dat iets goed voor je is, dan is het dat ook. Verander je gedachten over het vaccin en het zal veranderd worden. Zoals we zeggen kun je alles neutraliseren. Heb geen angst voor het vaccin of iets waarvan je denkt dat het je zou kunnen schaden en het zal je niet beïnvloeden. Uitdagende concepten, mijn lieverds, maar dit zijn uitdagende tijden en jullie zijn hier allemaal gekomen om de wereld waarin jullie leven te veranderen.

Het is nu belangrijker dan ooit om “de verandering te zijn die jullie in de wereld willen zien”. Jullie hoeven niet naar buiten te gaan en jullie waarheid van de daken te schreeuwen. Het is al zo vaak gezegd, door veel verschillende mensen, maar het belangrijkste werk dat jullie ooit kunnen doen is aan jezelf te werken. Door het beste te zijn dat je kunt zijn, kun JIJ de wereld veranderen en daarbij zullen anderen om je heen willen zijn. Ze zullen je LICHT zo sterk zien schijnen, dat ze zullen willen weten hoe het is om JOU te zijn.

Leer alles LIEF te hebben wat je kunt, zelfs de zogenaamde pantomime die op dit moment op het toneel van de wereld plaatsvindt. Wij begrijpen dat dit voor velen zo’n moeilijke tijd is geweest, vooral als zij door het trauma van het verlies van vrienden of familie gaan. Wees dankbaar voor hen dat zij in jullie leven zijn geweest en sta hen toe nu vrede te hebben en meer in staat te zijn jullie vanuit een andere dimensie te helpen (zoals ik doe, mijn dierbaren).

Heb LIEFDE en COMPASSIE voor iedereen om je heen, mijn geliefden, want iedere ziel is op reis. Jij bent misschien eerder dan hen ontwaakt, maar hun tijd zal komen en zij zullen misschien naar jou kijken voor de antwoorden die jij eerder dan hen hebt ontdekt. Luister naar iedereen, zelfs naar degenen die niet begrijpen wat jij begrijpt of niet geloven wat je zegt.

Spreek met anderen af dat je het niet met hen eens bent en probeer hen niet te veranderen. Je denkt misschien dat je meer “weet” dan zij, maar in werkelijkheid is er altijd een uitwisseling van intelligentie wanneer je een ander ontmoet. Zij hebben misschien niet zoveel contact met de spirituele wereld als jij, maar zij kunnen veel meer weten dan jij over andere onderwerpen. Je zult altijd met mensen praten op het juiste moment voor je eigen groei. Dit is de Wet van Aantrekking aan het werk.

Naarmate jullie lichaam door de verschillende trillingen gaat, zullen meer mensen zich tot jullie aangetrokken voelen. Jullie hoeven er niet op uit te gaan, om anderen in jullie zielengroep te ontmoeten. Ze komen gewoon naar jullie toe, als bij toverslag. Het is nu tijd voor hen die zich in dezelfde trillingsfrequentie bevinden om samen te komen zodat verandering kan plaatsvinden. Dit is hoe het bedoeld was te zijn. Denk niet aan hoe lang dit allemaal zal duren, want tijd is onbelangrijk in deze nieuwe Dimensies.

Het is nu tijd om voorwaarts te gaan in deze nieuwe wereld. Doe alles wat jullie hart doet zingen. Denk niet aan anderen en verlangen dat zij bij jullie zijn op deze reis. Als jullie voorwaarts gaan, kunnen zij hun plaats achter jullie innemen. Uiteindelijk zullen jullie allemaal samenkomen als EEN. Zoek de verbindingen met anderen, niet jullie verschillen. Laat hen hun eigen lessen leren zoals jullie dat hebben gedaan. HOU van iedereen en alles wat er met je gebeurt want dat is de WEG VOORUIT.

Ik laat jullie achter met enkele woorden uit de Heilige Bijbel.

LIEFDE IS GEDULDIG

LIEFDE IS VRIENDELIJK

ZIJ BENIJDT NIET

ZIJ BEROEMT ZICH NIET

ZIJ IS NIET TROTS

ZIJ IS NIET ONBELEEFD

ZIJ IS NIET UIT OP EIGENBELANG

ZIJ IS NIET GEMAKKELIJK BOOS

ZIJ HOUDT GEEN REKENING MET HET ONRECHT

DE LIEFDE VERLUSTIGT ZICH NIET IN HET KWADE, MAAR VERBLIJDT ZICH MET DE WAARHEID

ZIJ BESCHERMT ALTIJD

ZIJ VERTROUWT ALTIJD

HOOPT ALTIJD

HOUDT ALTIJD VOL.

LIEFDE FAALT NOOIT.

Corinthiërs hoofdstuk 13 vers 4-8

Met veel Zegeningen en veel LIEFDE.

Djwal Khul

Gechanneld door Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien