De Toegangspoort naar Sirius – DE TIJD IS NU

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius.

DE TIJD IS NU

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 16 juni 2021

Dierbaren, we zijn hier om jullie nogmaals te zeggen. ALLES IS GOED. Jullie hebben allemaal zoveel meegemaakt in het afgelopen jaar en velen van jullie voelen zich moe, zwak, uitgeput en vragen zich af waar jullie leven allemaal om draait. Jullie vragen je af wanneer de duisternis die jullie wordt getoond zal eindigen en waarom jullie überhaupt hier op het aardse vlak zijn. Velen van jullie voelen zich neerslachtig omdat jullie families en vrienden nog steeds slapen en waarom jullie niet in staat zijn geweest om ze als het ware wakker te maken.

Geliefden, twijfel er nooit aan dat jullie leven tevergeefs is geweest. Jullie zijn de STERKSTE die het LICHT vasthouden zodat anderen jullie kunnen volgen. Het is nu tijd voor jullie allemaal om je in dat LICHT te baden en te ontspannen in de wetenschap dat jullie goed werk hebben verricht, gewoon door het Liefdevolle, Vriendelijke, Ondersteunende wezen te ZIJN dat jullie zijn. Alleen omdat jullie geen fysiek bewijs van jullie werk zien, wil dat niet zeggen dat jullie niets hebben bereikt, want veel van jullie werk heeft inderdaad achter de schermen plaatsgevonden.

Wij zien hoezeer jullie hebben geholpen het LICHT te verspreiden op een planeet die de laatste millennia erg duister is geweest. Als het LICHT zich eenmaal over de wereld heeft verspreid, is er geen weg meer terug naar de duisternis. Velen van jullie hebben met anderen gesproken over jullie overtuigingen, zijn opgekomen voor jullie rechten en hebben praktisch geprotesteerd in marsen voor Vrijheid over de hele wereld. Wij prijzen al dit werk want dit heeft veel van de mensheid geholpen om wakker te worden. DE TIJD IS NU GEKOMEN VOOR DE HELE MENSHEID OM TE ONTWAKEN.

De 5de Dimensie is niet in een verre verre toekomst, de 5de Dimensie is NU en jullie kunnen allemaal leven in deze staat van jezelf zijn zonder te wachten op anderen om zich bij jullie te voegen. Jullie weten dit allemaal, diep in jullie harten. Het is NU tijd om te ontspannen en gewoon te ZIJN. De tijd is NU om te stoppen met je zorgen te maken over je vrienden en familie want er zal voor hen gezorgd worden en zij zullen je op hun eigen tijd volgen. De tijd is NU voor jullie om vooruit te gaan naar de 5e dimensionale wereld die jullie zelf hebben gemaakt. De tijd is NU om die dromen te manifesteren die jullie misschien je hele leven al hebben en je afvroegen of ze ooit zouden gebeuren. De tijd is NU voor al die dromen om werkelijkheid te worden. Niemand kan jullie NU stoppen.

Sta op tegen hen die proberen je dromen af te nemen. Zoals je zou opstaan tegen een pestkop, sta op tegen hen die je vrijheden willen afnemen en ze zullen gewoon vallen. Hun macht is van hen afgenomen en JULLIE zijn de ware SOEVEREINE wezens. Als je eenmaal weet dat je een SOEVEREIN Wezen bent, is er geen weg terug naar de controle van een ander. Dat is de wet van het universum en de duistere wezens weten dit.

Denk niet aan jullie beproevingen uit het verleden, genees ze en ga verder, geliefden, naar een nieuwe prachtige toekomst. Jullie hebben allemaal zo hard gewerkt voor de mensheid en NU is NIET de tijd om op te geven. Het licht heeft gewonnen en de duisternis is aan het verdwijnen. Het lijkt misschien alsof het omgekeerde waar is, maar geliefden, het kaartenhuis is aan het vallen. Als er één kaart valt, zal de rest volgen. Zoals al vele malen gezegd is op jullie alternatieve media, leun NU achterover Geliefden en geniet van de show die op het punt staat plaats te vinden.

Jullie zullen veel nieuws gaan zien in jullie hoofdmedia waarvan jullie nooit gedacht hadden dat jullie het zouden zien. Sommige journalisten beginnen te ontwaken en beginnen het valse verhaal in twijfel te trekken. De echte waarheid begint gezien te worden en zal nooit meer vergeten worden. Jullie lange winter van ontevredenheid staat op het punt om veranderd te worden in een zomer van vreugde.

Het is NU tijd om in jullie zelf te geloven als SOEVEREINE wezens en in jullie verbazingwekkende vermogen om anderen te LIEF TE HEBBEN, ook al lijken ze niet van jullie te houden. Blijf die LIEFDE en jullie glorieuze LICHT uitzenden naar anderen, waar je ook bent. Blijf mediteren op die Nieuwe Wereld die jullie in het LICHT brengen.

Wij zijn er voor jullie wanneer jullie LICHT dimt en jullie je overweldigd voelen. Die dagen zullen steeds minder worden naarmate er meer en meer LICHT op de planeet wordt geschenen en jullie dit LICHT in jullie eigen lichamen absorberen. Zoals we al eerder hebben gezegd, veranderen jullie lichamen van koolstofhoudend naar kristallijn en worden jullie inderdaad Lichtwezens. Veranderingen aan het menselijk lichaam die vroeger millennia in beslag namen, vinden nu in maanden plaats. Jullie zijn de Lichtgevende wezens, geliefden. Jullie creëren samen met jullie GOD de NIEUWE AARDE en de TIJD IS NU.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen met jullie eigen Ascensie. Doe een beroep op ons en wij zullen jullie helpen om alle duisternis te overwinnen die jullie kan overkomen. Heb VERTROUWEN, VERTROUW en GELOOF en ALLES ZAL GOED ZIJN…

NU IS DE TIJD OM WAKKER TE WORDEN.

Wij zijn Sirius en wij sturen jullie veel LIEFDE en ZEGENINGEN.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org