DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS / COMPASSIE

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius

COMPASSIE

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 25 mei 2021

Dierbaren, het is nu tijd voor jullie allemaal om te leren wat mededogen te hebben voor die mensen, waarvan jullie denken dat ze nog niet wakker zijn geworden, om het zo maar te zeggen. De duistere agenda op de planeet heeft hersentechnieken als wapen gebruikt om veel mensen in een matrix van leugens en controle te houden. Velen van jullie, als werkers van het Licht, zijn inderdaad wakker geworden voor wat er al millennia lang met het menselijk ras gebeurt. Zoals jullie ontwaakt zijn, zo zullen ook anderen ontwaken, maar zij kunnen meer tijd nodig hebben. Het is nu jullie plicht om verder te gaan naar de 5de Dimensie in jullie eigen wereld en om anderen, inclusief jullie vrienden en familie, jullie te laten volgen in jullie kielzog, om het zo maar te zeggen.

Jullie hebben allemaal geweldig werk verricht door anderen te informeren over de WAARHEID van wat er is gebeurd en hebben geholpen om sommigen van degenen rondom jullie te doen ontwaken. Besef echter dat de zielen die nog niet ontwaakt zijn, dit in hun eigen tijd zullen doen en het kan minder nuttig voor jullie zijn om nu aan het punt te werken. Zij zullen gehoord hebben wat jullie hebben gezegd en het misschien niet begrepen hebben of het eigenlijk niet met jullie eens zijn. Het kan echter zijn dat anderen hen precies datgene zeggen wat jullie hebben gezegd en de Tijd zal rijp zijn voor hen om het eindelijk te begrijpen. Wees hier niet verontwaardigd over, want u zult een spleet van Licht in hen hebben geopend zodat anderen verder kunnen gaan om hen volledig voor dat Licht te openen.

Velen van jullie zijn bezorgd over de gezondheid van jullie naasten. Zoals altijd zijn er veel verhalen over de schade die sommige van de “va’s” zouden kunnen hebben. Luister niet naar deze verhalen, geliefden. Wij hebben jullie vaak verteld dat wij alle schade kunnen neutraliseren die de duistere agenda op de planeet wil aanrichten, maar jullie als LICHTWERKERS zijn nu meer dan in staat om deze schade voor jullie zelf tegen te gaan.

GELOOF dit Geliefden, ga naar binnen om de WAARHEID hiervan te vinden en stuur jullie LIEFDE naar al degenen waarvan jullie weten dat ze de “va” hebben genomen en dat hun geen kwaad zal overkomen. Stel je voor dat het placebo’s zijn, geliefden, en inderdaad, als je dit geloof hebt, zouden velen van jullie de vac’s zelf kunnen nemen en er geen schade van ondervinden. Jullie kunnen inderdaad geloven dat de “vac’s” eigenlijk een stimulans zijn om mensen te helpen ontwaken uit hun sluimering.

Dit gezegd hebbende, geliefden, zullen sommige zielen besloten hebben om de planeet op dit moment te verlaten en vertrekken na het “vi” of de “va” te hebben gehad. Het is hun eigen vrije wil om dit te doen en er zal niets zijn dat jullie kunnen doen om het te stoppen.

Vrees niet, geliefden, want als LICHTWERKERS zullen jullie vrienden en families over het algemeen niet in deze categorie vallen. Jullie zullen allemaal samen geïncarneerd zijn om de planeet te helpen ASCENDEREN, maar sommigen zullen ermee ingestemd hebben eerder te ontwaken dan anderen. Degenen met een goed Liefdevol HART zullen natuurlijk naar de 5de dimensie gaan.

Wij hebben eerder gezegd dat wanneer jullie verder gaan langs de tijdlijn van het bewegen naar de 5de dimensie en de sporten van de ladder omhoog gaan, om zo te zeggen, anderen in staat zullen zijn om op de sport te stappen die jullie net hebben verlaten. Het kan frustrerend voor je zijn als je de enige onder je vrienden en familie bent die weet dat ze op het pad naar ASCENSIE zijn en je kunt je alleen voelen. Onthoud Dierbaren dat je NOOIT alleen bent en dat je zoveel hulp hebt in de hogere rijken. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Blijf jullie LIEFDE zenden en omring de mensen om je heen in LICHT en na verloop van tijd zullen zij ook op de hoogte zijn, om het zo maar te zeggen. Zoek je connecties in plaats van verdeeldheid. Verdeel en heers is een deel van de duistere agenda. Laat je niet wijsmaken dat je op enigerlei wijze anders bent dan anderen, zelfs als zij het LICHT nog niet gezien hebben. Het is gewoon dat anderen hun eigen inherente Goddelijke krachten nog niet hebben gerealiseerd, maar dat zullen ze wel.

Blijf anderen om je heen LIEFHEBBEN en heb COMPASSIE voor hen. Jullie eigen ontwaken kan een lange tijd geduurd hebben, maar dat van hen kan wel eens plotseling en pijnlijk zijn. In de komende maanden zal er veel kwaad naar het Licht komen dat velen zal schokken en jullie zullen hard nodig zijn om het water te kalmeren, omdat jullie zelf wakker zijn geworden en al in het reine zijn gekomen met dit kwaad. Velen van jullie hebben lang en hard gewerkt voor deze tijd en geliefden, de tijd is ONMIDDELLIJK.

Als LICHTWERKERS beseffen jullie misschien niet hoe KRACHTIG jullie allemaal zijn en dat jullie meer dan in staat zijn om alle schadelijke effecten voor de mensheid en de planeet te neutraliseren. Als LICHTWERKERS is het jullie plicht om in het reine te komen met deze KRACHT, deze aan te wenden en te gebruiken voor het welzijn van de mensheid en GAIA.

Daarom zeggen wij jullie om COMPASSIE te hebben voor anderen die je misschien als minder dan jezelf hebt ervaren. Jullie zijn allemaal EEN en jullie moeten dit NU leren.

Zij die het kwaad op de planeet bedoeld hebben proberen wanhopig aan hun macht vast te houden maar dit is zinloos, geliefden. Hun tijd is om en ze weten het. Ze zullen moeten transformeren naar LICHT of ze zullen de Aarde verlaten en hun reis op een andere planeet voortzetten. Het zal hen niet toegestaan worden de 5de Dimensie op deze planeet binnen te gaan. De tijd is gekomen voor deze zielen om NU deze beslissing te nemen.

Wees ervan verzekerd, Dierbaren, dat wat je ook ziet van het tegendeel, er is zoveel LICHT op de planeet dat de duisternis niet kan overleven. Het LICHT heeft gewonnen, Geliefden. GELOOF dit.

Het is nu jullie taak, geliefden, om te werken aan zoveel COMPASSIE voor jezelf en anderen dat het Kwaad niet zal bestaan op Aarde. Deze COMPASSIE moet ook gevoeld worden voor de zogenaamde Kwaadaardige, die slechts zielen zijn die dit nog niet voor zichzelf hebben geleerd. Zelfs de Kwaadaardige zijn een deel van de Ene en zijn nog steeds zeer Geliefd. Nogmaals zeggen wij tegen jullie dat als jullie dit concept niet kunnen accepteren, jullie hier zelf aan moeten werken. Het kan helpen om je voor te stellen dat jullie allemaal spelers zijn op het toneel van het leven. Je kunt doen alsof je met anderen vecht in een gevecht op het toneel, om het zo maar te zeggen, maar als je van het toneel afkomt, zijn jullie allemaal vrienden samen.

Jullie zijn allen zielen op een reis en sommigen zijn verder op die reis dan anderen.

JULLIE ZIJN ALLEMAAL ÉÉN.

HEB MEDELEVEN.

Zoals altijd zijn we hier om te helpen en we sturen jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

Wij zijn SIRIUS.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Bron

Vertaling: Martien