DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS: Channelling van Jeshua en Maria Magdalena

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channelling van Jeshua en Maria Magdalena

TIJD VOOR LIEFDE.

Gechanneld door: thea grace sirius – 13 Augustus2021

Jeshua:

Dierbaren velen van jullie vragen zich af wanneer de dingen gaan veranderen. Degenen van jullie die wakker zijn vragen zich af wanneer de mensen om jullie heen ook uit hun sluimering zullen ontwaken. Jullie kijken naar het nieuws en de echte WAARHEID wordt niet onthuld en jullie raken teleurgesteld. Jullie worden boos wanneer anderen jullie discrimineren, omdat jullie de huidige agenda niet geloven en zij niet luisteren naar jullie woorden van WAARHEID. Velen van jullie voelen zich vervreemd van sommige van jullie vrienden en familie. Het leven lijkt zwaar, maar lieve kinderen wij zijn hier om jullie te verheffen en jullie te laten weten dat jullie niet alleen zijn.

Denk aan de tijd dat we samen op deze Aarde liepen meer dan 2000 jaar geleden, toen we probeerden de WAARHEID te vertellen zoals we het in die tijd zagen. Jullie weten het misschien niet, maar ook ik twijfelde aan mijn woorden toen ze geen kracht leken te hebben om de WAARHEID aan anderen te openbaren. Ja, er waren tijden dat mensen om me heen werden genezen, maar ook ik had mijn twijfels, zoals velen van jullie nu misschien hebben.

Dit zijn belangrijke tijden geliefden en ik ben hier om jullie te vertellen sterk te blijven, standvastig te blijven in jullie vastberadenheid om de wereld te helpen veranderen. Jullie zijn allemaal een deel van het CHRISTUS BEWUSTZIJN dat inderdaad de wereld verandert in een 5e Dimensie van LIEFDE en waarlijk een nieuwe Hemel op Aarde. De TIJD is gekomen voor LIEFDE, niet voor woede, haat en verdeeldheid. Wanneer anderen jullie negeren of bespotten voor jullie overtuigingen, ga dan niet met hen in discussie, maar stuur hen enkel LIEFDE in jullie harten en VERGEEF HEN, WANT ZIJ WETEN NIET WAT ZIJ DOEN. Dit lijkt een eenvoudig uitgangspunt, maar het is zeer krachtig. Zend iedereen jouw LIEFDE en jouw LICHT en ALLES ZAL GOED ZIJN.

Maria Magdalena:

Dierbaren, de vrouwen onder jullie hebben misschien gemerkt dat de mannen van de mensheid niet zo snel wakker worden als hun wederhelften, om het zo maar te zeggen. Dit kan jullie verontrusten, vooral als je in een relatie zit waar je partner nog slaapt. Verberg je LICHT niet voor je wederhelft, zelfs als hij het niet wil zien. Verberg jouw WAARHEID niet voor je partner. Als hij boos op je wordt als je jouw WAARHEID spreekt, kan het TIJD zijn om weg te gaan.

Vraag God altijd om hulp in deze en WEET dat Hij je altijd zal adviseren en beschermen. Het kan zijn dat je moet scheiden en dat je daar de kracht niet voor hebt. Blijf je partner veel LIEFDE en LICHT toezenden en blijf van binnenuit om raad vragen en uiteindelijk zal hij ofwel bezwijken voor het LICHT ofwel vertrekken. Het kan zijn dat hij wakker wordt en jou zal steunen, maar wees je ervan bewust dat als je in een ongezonde relatie blijft, jouw eigen LICHT gedimd kan worden.

Dierbaren, dit kan bij velen van jullie angst oproepen, maar WEET dat er altijd hulp zal zijn van de Hogere Rijken. Het enige wat je hoeft te doen is het te vragen. Degenen onder jullie die het gevoel hebben dat ze vastbesloten zijn om in een relatie te blijven of kinderen te krijgen, zullen moeten beslissen wat te doen. Velen hebben dit eerder gedaan en zijn erachter gekomen dat uit elkaar gaan zo slecht nog niet is en dat de LIEFDE die er tussen jullie was er nog steeds is of jullie nu samenwonen of niet en dat jullie beiden heel goed apart kunnen overleven. Het is echter jullie eigen keuze om te blijven of te gaan. Zoek hulp, dierbaren, en die zal er komen en als je het vraagt, zul je altijd beschermd zijn.

Jeshua en Maria Magdalena:

Wij zijn hier om jullie te begeleiden en te steunen in deze belangrijke tijden. Weet dat jullie allemaal een deel van God zijn en dat niets jullie in de geest kan verdelen. Deze huidige uitdagingen zijn grote kansen voor spirituele groei. Jullie zijn allemaal KRACHTIGE voelende wezens en als zodanig kunnen jullie alles BEVESTIGEN wat jullie maar VERLANGEN. De TIJD is NU om WAKKER TE WORDEN en dit te WETEN.

Velen van jullie houden misschien niet eens van jezelf, geliefden, maar het is nu TIJD om het werk aan jezelf te doen om dit te laten gebeuren. Als je dit niet voor jezelf kunt doen, reik dan uit naar de helpende hand van anderen. Als je niet van jezelf kunt houden, hoe kun je dan van een ander houden? Als je het eenmaal in je hart gevonden hebt om jezelf LIEF te hebben en te VERGEVEN voor alles wat je al dan niet gedaan hebt, zul je het ook in je hart kunnen vinden om anderen te LIEF te hebben die jou gekwetst hebben.

Als Jezus had ik tijden dat ik kwaad werd op anderen en ik moest leren hen en mezelf op dat moment lief te hebben en te vergeven. Mijn liefste Maria herinnerde mij daar vaak aan. Wij zijn een partnerschap gemaakt in de Hemel en wij zijn NU samengekomen om jullie allemaal te helpen in jullie eigen partnerschap op Aarde.

VERTROUW en GELOOF, Dierbaren, dat LIEFDE de sleutel is tot alles. HOU van jezelf, je buren en je vijanden zoals wij van jullie houden en ALLES ZAL GOED ZIJN.

LIEFDE OVERWINT ALLES.

Wij zenden jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

Jeshua en Maria Magdalena.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org