De Toegangspoort naar Sirius – Channeling met de Engelen van Sirius.

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius.

Gechanneld door Thea Grace Sirius 30 April 2021

Dierbaren, wij zijn hier om jullie allen raad te geven en te steunen op jullie aardse reis naar de toekomst.

Velen van jullie zullen zich onzeker voelen in deze vreemde tijden, die jullie allen doormaken. Het is geen toeval dat het hele menselijke ras deze tijd als EEN doormaakt. Dit is de eerste keer in jullie bekende geschiedenis dat ieder mens op de planeet als EEN is in de strijd tegen een zogenaamd vijandelijk virus. Echter, wat begon als een snode daad door een duistere agenda is nu ingehaald door de LICHTWERKERS op een manier om alle zielen te omvatten om van de 3e dimensie naar de 5e dimensie en hoger te gaan.

Velen van jullie wachten op een Redder om jullie te redden van deze duistere agenda, om jullie te redden van diegenen die jullie zouden willen controleren, maar geliefden, wij zijn hier om jullie te vertellen dat de Redder waar jullie allemaal op wachten in feite JULLIE zijn. JIJ bent een Krachtig Soeverein wezen in en van jezelf. Een vonk van het Ene wezen genaamd GOD, ALLAH, JEHOVAH of welke naam je dit glorieuze wezen ook wilt geven, is in ieder van jullie. WEET dit en de toekomst is aan jullie.

Jullie hebben misschien allemaal je leven laten veranderen door dit zogenaamde virus en velen van jullie zijn er nog steeds bang voor, maar geliefden, dit virus is ook een vonk van het Universum en als zodanig is het ook een deel van jullie. Heb geen angst, een perfect uitgelijnd gezond lichaam en geest zullen niet bezwijken aan welke ziekte dan ook. Jullie hebben nu allemaal de tijd om aan jezelf te werken, om te begrijpen waarom je welke symptoom of ziekte in je eigen lichaam hebt, om te begrijpen waarom je het hebt gecreëerd en hoe je jezelf kunt genezen.

Weet dat je leven geen toeval is. JIJ als je hogere zelf hebt elk deel van je leven geschapen om te leren en te groeien als ziel. Dit kan voor sommigen van jullie als een schok komen. Jullie denken misschien dat je als persoon deze ziekte, waarvan je nu probeert af te komen, niet gemanifesteerd zou hebben, maar geliefden, jullie zijn niet alleen een lichaam, jullie zijn een prachtige ziel die een Aardse ervaring heeft op deze planeet die Aarde heet op een verbazingwekkend moment in jullie geschiedenis.

NU IS DE TIJD om wakker te worden en dit te WETEN. Jullie zijn geen slachtoffer, jullie zijn allen een deel van het experiment dat het LEVEN OP AARDE vandaag is. Als ziel incarneerden jullie allemaal op dit moment op Aarde om deze verschuiving van de 3e Dimensie naar de 5e en hoger te ervaren. Jullie hebben je allemaal vrijwillig aangemeld en zaten neer met de ENE, jullie eigen zielenfamilie en jullie gidsen om jullie leven uit te stippelen voordat jullie er in dit lichaam kwamen. Jullie wisten allemaal wat er zou gaan gebeuren en als je nu hier bent, ben je inderdaad een heel dappere ziel. Wat je ook denkt in je hoofd, of je deze woorden gelooft of niet, je ziel kent de Waarheid.

Jullie leven is voor jullie uitgestippeld, maar NU is het tijd om voor jullie zelf te beslissen wat voor toekomst jullie voor jezelf en het hele menselijke ras willen. Willen jullie in angst leven en onder de controle van anderen staan of willen jullie de VRIJHEID om je eigen leven te bepalen. Het is jullie keuze, lieverds. De tijdlijnen zijn zodanig dat jullie allemaal die beslissing voor jezelf moeten nemen. Jullie voelen je misschien op je gemak als anderen beslissingen voor jullie nemen, maar lieverds, dat is niet de manier van een perfecte ziel.

Het is nu TIJD om voorwaarts te gaan naar de nieuwe HEMEL OP AARDE die door JOU wordt gecreëerd. Als levende ziel kun je alles wat je wilt voor je toekomst MANIFESTEREN en dat doe je ook. Als je terugkijkt in je verleden, zul je de WAARHEID van deze woorden zien. Jullie hebben allemaal alles in je leven gemanifesteerd voor je eigen zielsgroei. Misschien beviel het je niet wat je fysiek hebt gemanifesteerd, maar geliefden, het was perfect voor je eigen zielsgroei en bracht je tot waar je NU bent. De ziel sterft nooit en zelfs een piepkleine baby die een paar korte dagen of weken in het leven komt, kwam voor een menselijke zielservaring en daarmee om anderen rondom hem te helpen en te onderwijzen.

Het leven zoals jullie het kennen, zal nooit meer hetzelfde zijn. Nadat dit virus zich heeft verspreid, zullen jullie allemaal moeten beslissen wat voor leven jullie willen. Jullie zijn allemaal veranderd, velen van jullie zijn onlangs wakker geworden met een hoger perspectief op jezelf en het universum. Zonder de hulp van dit virus zouden velen van jullie nog steeds slapen en velen slapen nog steeds, maar velen, velen meer zullen wakker worden voor de waarheid van deze woorden.

Wacht niet op anderen om wakker te worden, JULLIE zijn de weg naar de douches. Jullie zijn degenen die die glorieuze Nieuwe Wereld, die als jullie eerlijk zijn, jullie allemaal zo verlangen, gaan BEVESTIGEN. Het kan gedaan worden, maar het begint met JOU. MANIFESTEER die wereld NU. Bedenk voor jezelf wat het is dat je werkelijk voor jezelf zou willen en als het voor het hoogste goed van alle betrokkenen is, zal het er komen. Als je niet zeker weet wat je wilt of niet wilt, mediteer dan vaak en vraag om hulp van je gidsen. Heb geen beperkingen zoals niet genoeg geld hebben om dit of dat te doen. Wees POSITIEF in alles wat je zegt of doet.

Er zijn veel afleidingen in deze tijd om jullie weg te leiden van jullie belangrijkste werk en dat is het werk aan jullie zelf. Ga naar binnen en mediteer vaak om die Goddelijke ziel te worden die in staat is alles te MANIFESTEREN wat jullie willen. Velen van jullie hebben gemerkt dat je in de 5de Dimensie kunt zijn voor momenten van je tijd, wanneer je vreugde kunt ervaren. Stel je voor dat deze momenten meer en meer worden wanneer ze uiteindelijk samenkomen als één en je werkelijk het leven van je dromen leeft.

Terwijl jullie verder gaan, geliefden, denk niet aan een negatieve toekomst, MANIFESTEER een positieve toekomst. Neem het jezelf niet kwalijk als jullie je mindere tijden hebben, jullie zijn menselijk, maar wij zeggen jullie dat deze mindere tijden niet zullen blijven duren en dat ze minder en minder zullen worden naarmate jullie verder reizen in deze nieuwe goddelijke staat.

Dit is de weg van de Lichtstrijder. Zoals jullie deze Dappere Nieuwe Wereld MANIFESTEREN, zo zullen anderen jullie in jullie kielzog volgen. Dus Dierbaren, de toekomst ligt in JULLIE handen. Willen jullie een toekomst van gebrek en controle door anderen of willen jullie een toekomst waar elke ziel gelukkig, gezond en overvloedig kan zijn? De keuze is aan jullie. Er is genoeg rijkdom in de wereld voor iedereen om zijn eigen dromen te MANIFESTEREN, maar jullie moeten Geloven, Geliefden, jullie moeten VERTROUWEN en jullie moeten GELOOF hebben in de ENE en in JEZELF.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen op jullie reis, maar wij kunnen het niet voor jullie doen.

Wij zijn SIRIUS en wij zenden jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

Engelen van Sirius

Gechanneld door Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien