DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS Channeling met de Engelen van Sirius: HOOP

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met de Engelen van Sirius

HOOP

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 13 Mei 2021

Dierbaren, wij zeggen jullie dat het NU tijd is voor jullie allemaal om wat HOOP voor de toekomst te hebben. Ieder van jullie heeft het afgelopen jaar een uitdagende tijd doorgemaakt op jullie planeet. Nu velen van jullie uit de impasse beginnen te raken en weer een gevoel van normaliteit beginnen te krijgen, beginnen velen van jullie deze trilling van HOOP in te voelen. Of jullie nu geloven in het virus, of jullie nu geloven dat het door de mens is veroorzaakt of niet, of jullie nu wel of niet geloven in het nemen van een vaccin, de waarheid is dat de vibratie van HOOP nu naar voren komt.

Het virus bracht een vibratie van angst naar de planeet en deze angst is nu aan het wegebben. Een gevoel van HOOP is neergedaald op de planeet en HOOP is waar dromen van gemaakt zijn. Denk in HOOP en begrijp wat het voor jullie zou kunnen betekenen. Ga naar binnen en kijk in je HART om te zien wat voor toekomst jullie voor jezelf en de planeet zouden willen. Jullie komen niet net uit een jaar van opsluiting. Als mensen op Aarde zijn jullie inderdaad eeuwenlang opgesloten geweest en velen van jullie beginnen zich te realiseren wat er is gebeurd en wie jullie in zijn macht heeft gehad.

Wanneer jullie ONTWAKEN in de wetenschap dat jullie een SOEVEREIN WEZEN zijn en hoe KRACHTIG jullie werkelijk zijn, kunnen jullie een HEMEL op AARDE gaan MANIFESTEREN, waar jullie zo naar verlangen en zullen jullie nooit meer gecontroleerd worden. Diegenen onder jullie die ontwaakt zijn, om zo te zeggen, kunnen leren om in de 5de Dimensie te leven in jullie dromen terwijl jullie leven in de 3de Dimensie op de grond. Velen van jullie zijn de laatste overblijfselen van karma van jullie tijdlijnen aan het verwijderen. Zielengroepen komen samen in gemeenschappen om zichzelf voorwaarts te leiden naar een NIEUWE WERELD van het zorgen voor zichzelf en de planeet zonder de noodzaak van grote Regeringen en corporaties om hen te controleren.

Laat zijn HOOP voor de toekomst niet worden getemperd door verhalen van Angst die de duistere agenda probeert te verspreiden omdat zij beseffen dat zij hun controle over jullie aan het verliezen zijn. Zoals we al eerder hebben gezegd is het VERTROUWEN in jezelf zeer krachtig en als je dit VERTROUWEN eenmaal hebt gevonden zal het moeilijk voor anderen zijn om het van je af te nemen. Kijk niet naar anderen om je naar deze NIEUWE WERELD te leiden, want de toekomst begint bij JOU. Weet dat je als ziel hier bent gekomen om deze NIEUWE WERELD TE MANIFESTEREN en dat alles wat je wenst of waarop je HOOPT, in jouw leven en dat van de mensen om je heen zal worden GEMANIFESTEERD.

Het is nu tijd om te stoppen met piekeren over het verleden, laat je gevoelens over wat er vroeger met je gebeurd zou kunnen zijn, niet in de weg staan van het MANIFESTEREN van een prachtige nieuwe toekomst voor jezelf. HOPEN is waar Manifestatie begint. Wat je ook wenst of HOOPT, het zal werkelijkheid worden in jouw wereld. Wat jullie ervaringen in het verleden ook zijn geweest en of jullie HOOP al eens in rook is opgegaan, realiseer je dat dit nu een NIEUWE WERELD is, jullie zijn NIEUWE WEZEN en jullie ZULLEN alles MANIFESTEREN wat jullie maar wensen.

Als wezens van het Licht is dit JULLIE KRACHT, de duistere wezens hebben deze kracht niet en daarom zijn ze zo bang voor jullie. Ze zullen alles doen wat ze kunnen om te proberen deze HOOP in jullie te vernietigen en jullie terug te brengen in de angst, maar Dierbaren, laat ze niet toe. Dit is JULLIE tijd nu. Sta op en begrijp de tirannie van het verleden en het heden, en MANIFESTEER jullie VRIJHEID voor de TOEKOMST. Meer en meer zielen worden nu wakker en eens wakker is er geen weg meer terug.

Als LICHTWERKERS hebben velen van jullie je in het verleden misschien alleen gevoeld en een enkel LICHT in een zee van duisternis, maar dat staat op het punt te veranderen nu jullie de mensen om jullie heen OPLICHTEN en daarmee de WERELD. Jullie worden allemaal HERBOREN, dierbaren. Jullie worden kristalheldere, stralende lichtwezens. De verdichting die de 3 Dimensionale wereld was, transformeert NU in een 5 Dimensionale LICHT wereld waar duisternis niet kan bestaan. WEET dit, Dierbaren, Schijn dat LICHT en houd HOOP in leven voor een prachtige LIEFDEVOLLE, VREEDZAME toekomst voor jullie allen.

Dit is nu jullie werk, Dierbaren. WEES dat SCHIJNENDE LICHT voor anderen om te zien en te leven in HOOP voor een prachtige nieuwe toekomst, waar allen kunnen leven in Vrede, LIEFDE en OVERVLOED.

Zoals altijd zijn wij hier om te helpen en te adviseren, maar JULLIE zijn het die de NIEUWE WERELD zullen MANIFESTEREN. Hou die hoop levend, geliefden.

Wij zijn SIRIUS en wij zenden jullie veel LIEFDE en VEEL ZEGENINGEN.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien