De Toegangspoort naar Sirius: Channeling met de Engelen van Sirius – DE STILTE VOOR DE STORM

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS

Channeling met de Engelen van Sirius.

DE STILTE VOOR DE STORM

Gechanneld door: Thea Grace Sirius. 8 Mei 2021

Dierbaren, het is nu tijd voor jullie allemaal om je terug te trekken van de druk van de buitenwereld, naar binnen te gaan en de laatste overblijfselen van negativiteit uit je mentale, fysieke en spirituele zelf te verwijderen. Velen van jullie voelen zich misschien verdrietig, depressief, gedesoriënteerd, boos, geïrriteerd, ongeliefd, alleen en lijden aan veel verschillende fysieke symptomen. Al deze gevoelens en symptomen komen nu naar voren, om eindelijk uit jullie systeem gezuiverd te worden terwijl jullie van de 3de naar de 5de Dimensie gaan. Als wegbereiders  worden jullie nu uitgedaagd om je eigen leven te helen en te perfectioneren.

Wij hebben jullie meditaties gegeven en veel advies over hoe jullie je eigen vrede kunnen bereiken, maar het echte advies komt zoals altijd van binnenuit jullie. Als wegbereiders  wordt jullie gevraagd om je perfecte zelf te zijn en dat is de reden waarom al deze uitdagingen nu tot jullie komen. Je kunt het gevoel krijgen dat je de enige in je eigen wereld bent die zich zo voelt. Je kunt merken dat vrienden en familie met wie je het altijd goed kon vinden, je beginnen te irriteren en te irriteren.

Onthoud, dierbaren, dat de energieën die op dit moment over jullie Aarde worden uitgestraald krachtige energieën zijn en ieder van jullie nu beïnvloeden. De energieën schudden jullie als het ware wakker en brengen alles naar de oppervlakte wat opgeruimd dient te worden. Weet dat deze tijden tijdelijk zijn en hoe meer je naar binnen gaat om te mediteren over je zogenaamde onvolkomenheden, des te eerder zul je in staat zijn om ze op te ruimen en meer je volmaakte zelf te worden.

Het kan lijken alsof jullie de enigen zijn die deze moeilijke tijden doormaken, alsof je in een achtbaan zit, het ene moment blij en het andere moment verdrietig of boos. Allerlei gevoelens, emoties en lichamelijke symptomen worden in je opgeroepen. Verwijt jezelf niet wanneer deze symptomen of gevoelens bij je opkomen, weet dat ze je getoond worden om je sterker te maken en meer in staat om als een volmaakte ziel te leven in deze onzekere tijden.

Mediteren en naar binnen gaan is nu zo belangrijk voor jullie, terwijl jullie door de stormachtige wateren van je eigen emoties navigeren. Mediteren en gelukkig zijn in jezelf zonder je toevlucht te nemen tot hulp van anderen zal je inderdaad tot een kalme en vredige aanwezigheid brengen en je sterker maken en beter in staat om de golven te bedwingen. Voor anderen zullen er stormachtige tijden aanbreken, wanneer vele waarheden aan het licht komen en zij in het reine zullen moeten komen met wat er al duizenden jaren op jullie planeet gebeurt. Als wegbereiders zullen jullie al veel van deze informatie kennen, ermee in het reine zijn gekomen en jezelf tot rust hebben gebracht. Jullie zullen er voor hen zijn als ze door de storm moeten die komen gaat.

Het is nu tijd voor jullie om aan jezelf te werken, om het beste te zijn dat je kunt zijn en je geen zorgen te maken over je vrienden en familie. Probeer hen niet te overtuigen om te zijn zoals jij bent, zij zullen snel genoeg hun eigen ontwaken hebben. Die vrienden en familieleden die nog slapen, zullen wakker worden met een sprong om het zo te zeggen en jullie zullen er zijn om hen te kalmeren zoals jullie zelf gekalmeerd zijn.

Vrees niet, de toekomst is verzekerd. Wij hebben eerder gezegd dat die donkere zielen die niet van plan zijn te veranderen en zichzelf te upgraden om in de 5de Dimensie van Vrede, Harmonie en Liefde te leven, NIET in staat zullen zijn op de planeet te blijven. Vrees niet hoe zij zullen vertrekken, maar vertrekken zullen zij. Bereid jullie voor, geliefden. Houd jezelf kalm in je eigen vaartuig want er zullen stormachtige wateren komen als het massale ontwaken plaatsvindt. Vele duistere zielen zullen de planeet verlaten, vrees niet hoe dit zal gebeuren. Gaia kent iedere ziel op haar planeet en is goed in staat om zich te ontdoen van alle duistere wezens die haar of haar inwoners kwaad zouden willen doen.

Vrees niet voor jullie eigen vrienden en families, want jullie zijn allemaal als zielen samengekomen om deze storm te doorstaan. Jullie zijn misschien eerder wakker geworden dan zij, maar ook zij zullen hun weg vinden. Wees voorbereid op vulkanen, aardbevingen, hevige winden, overstromingen en vreemde weerpatronen in de storm die komen gaat. Blijf kalm en jullie zullen de storm doorstaan en thuis kunnen komen in een veilige haven.

Wij zeggen dit alles niet om ongerustheid te veroorzaken maar om jullie voor te bereiden op jullie toekomst. Jullie zijn allemaal goed in staat om de storm te trotseren die gaat komen en om die nieuwe Aarde te manifesteren waar jullie zo naar verlangen. Er is veel verandering op komst op jullie planeet. Degenen onder jullie die de Tarot kennen, weten van de Toren kaart. Kijk naar deze kaart en zie de echte betekenis. Twee mensen vallen van een Toren die door de bliksem is getroffen en door vuur wordt verwoest. De Toren is de Wereld en de Toren is op onstabiele grond gebouwd. Het is nu tijd om de Toren neer te halen en een nieuwe Wereld op stabiele grond te bouwen.

Kijk nu naar de Ster kaart om alles te brengen wat u wenst en de Wereld kaart om die Nieuwe Hemelse Aarde te brengen voor jullie allen om in Vrede, Harmonie en Liefde te leven.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie op je reis te helpen, maar als Krachtige Soevereine Wezens en een deel van de Ene ware God begint de toekomst inderdaad bij JULLIE om mede jullie eigen Hemel op Aarde te creëren.

Wij zenden jullie veel Liefde en Vele Zegeningen.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien