DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS Stap 5: / BEOEFEN VERGEVING

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met Engelen van Sirius

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 10 Februari 2021

Stap 5:
BEOEFEN VERGEVING

Leer om Liefde en Licht naar iedereen te sturen, ook naar je vijanden. Oefen dit dagelijks en je zult merken dat je relaties drastisch zullen verbeteren. Gedachten zijn heel krachtig en ook al voel je misschien boosheid in je hart, oefen toch maar in het sturen van Liefde. Je zult merken dat je na verloop van tijd Liefde zult gaan voelen voor degenen die je pijn hebben gedaan. Onthoud dat niemand je werkelijk iets kan laten voelen. Jij bent degene die toestaat dat de gedachten over hen die jou kwaad hebben gedaan, jou beïnvloeden. Misschien voelen zij zelf niets.

Als je oefent in het uitzenden van Liefde, ook al voel je het misschien niet, zal de kracht van Liefde uiteindelijk standhouden. Liefde is de sterkste emotie op de planeet en kan alles helen. Weet dat iedereen alleen maar het beste doet wat hij kan doen. Mensen doen altijd alleen maar wat zij denken dat goed voor hen is in hun wereld, ook al kan dit ingaan tegen de basiswetten van de mensheid. Het lijkt misschien niet goed in jouw wereld, maar het lijkt goed in de zijne. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan iedere ziel veranderen en zich naar het Licht keren.

Liefde is een krachtige genezer, maar sterke emoties zoals woede kunnen schadelijk voor je zijn en als je ze lang in je lichaam houdt, kunnen ze bijdragen aan kanker, artritis, depressie en andere ziekten. Het is goed voor je om jezelf van deze emoties te ontdoen. Ook dit kan tijd kosten, maar het is zo belangrijk om deze Liefde te voelen. Zelfs de meest kwaadaardige persoon in deze wereld heeft jouw Liefde nodig. Het kost je niets, maar het kan genoeg zijn om zijn manier van denken te veranderen. Ieder mens heeft een ziel en jij moedigt die ziel aan om te evolueren en te groeien. Hij heeft jouw Liefde nodig, want jij hebt meer te geven dan hij. Onthoud dat jullie allemaal verbonden zijn en deel uitmaken van het bewustzijn dat God of De Ene wordt genoemd. Vergeef je vijanden.

Beoefen Vergeving.

MEDITATIE VOOR VERGEVING.

Stel je voor dat een wit licht elke cel van je lichaam binnendringt, van je hoofd tot aan je tenen. Stel je nu voor dat je op een mooie warme plek bent en je ziet een stralende witte piramide voor je. Dit is een helende tempel uit de oudheid.

Je loopt de piramide binnen en bent verbaasd over de regenboog van kleuren die je binnenin ziet. De muren van de piramide zijn ingelegd met kristallen. Je ziet hiërogliefen op de muren die je lijkt te begrijpen. Je herinnert je deze plek uit een andere tijd en je vraagt je af wanneer je hier eerder bent geweest. Je ziet een deur en loopt door de deur een prachtige Rode kamer binnen.

Rode kamer: In deze kamer zie je alle schakeringen rood van diep karmozijnrood tot scharlakenrood en alle schakeringen daartussen. Stel je voor dat het wortelchakra, aan de basis van je ruggengraat, geheeld wordt door deze kamer. Het wortelchakra is verbonden met je veilig en beschermd voelen op de Aarde. Blijf in deze kamer tot je je één voelt met de Aarde en al haar overvloed. Als je er klaar voor bent loop je een paar treden op naar een andere deur. Dit is de Oranje kamer.

Oranje kamer: Elke tint oranje is hier te vinden, van diep oranje tot het bleekste perzik. Deze kamer is verbonden met je sacraal chakra, dat net onder je navel ligt, en waar sterke emoties zoals angst kunnen worden vastgehouden. Werken aan dit chakra kan vreugde in je leven brengen en je creativiteit vergroten. Als je klaar bent, ga dan uit deze kamer de trap op naar de Gele kamer.

Gele kamer: Deze kamer heeft alle tinten geel, van het helderste zonnengeel tot het bleekste citroengeel. Deze kamer verbindt je met je zonnevlecht, boven de navel, en is de zetel van je kracht en intelligentie. Stel je voor dat deze kleur je geneest en je je levensdoel laat zien. Als je klaar bent loop je de trap op naar de Groene kamer.

Groene kamer: Groen is verbonden met jouw Hart Chakra.Alle tinten groen zijn hier te vinden, van het diepste smaragdgroen tot een licht limoengroen. Baad in deze kleuren en blijf hier zo lang als je wilt, om de liefde van je familie en vrienden te voelen. Als je klaar bent loop je de trap op naar de Roze kamer.

Roze kamer: Deze kamer heeft diepe roze tinten tot de lichtste baby tinten. Het is verbonden met jouw Hoge hart chakra, in het gebied van jouw thymus klier, en is verbonden met Onvoorwaardelijke Liefde van het Universum. Blijf hier zo lang als je wilt om je te verbinden met Al dat is. Dan ga je naar de Blauwe kamer.

Blauwe kamer: De blauwtinten in deze kamer variëren van het bleekste hemelsblauw tot het diepste oceaanblauw. Deze kamer is verbonden met de keelchakra en verbindt je met het spreken van jouw Waarheid. Blijf hier om je te helpen contact te maken met je eigen stem. Als je klaar bent ga je naar boven naar de Indigo kamer.

Indigo kamer: Deze kamer heeft diepblauwe en paarse tinten en staat in verbinding met het derde oog. Het helen van jouw derde oog in deze kamer zal je verbinden met jouw eigen intuïtie. Blijf hier om je intuïtieve krachten en innerlijk weten te versterken. Ga nu naar boven naar de laatste kamer en je hebt de top van de piramide bereikt naar de Witte kamer.

Witte kamer: Deze kamer is van het helderste witte licht dat je je maar kunt voorstellen en staat in verbinding met je Kruinchakra boven op je hoofd. Deze chakra verbindt je met alle wijsheid van het Universum.

Hier vind je een tafel en stoelen. Ga aan tafel zitten. Breng nu de persoon in de kamer waarvan je het gevoel hebt dat je er de meeste problemen mee hebt in dit leven. Stel je deze persoon voor in al zijn/haar aspecten. Vraag deze persoon om bij je aan tafel te komen zitten. Deze persoon is nu een wezen van Licht, net als jij. De persoonlijkheid die je kent is slechts een klein deel van het wezen dat hij/zij is. Jullie hebben beiden je Gidsen en Engelen om je heen.

Nu kunt je met hen praten. Zeg alles wat je wilt zeggen en precies hoe je je voelt ten opzichte van hen en hoe zij je van streek hebben gemaakt. Breng jouw gevoelens naar voor hen naar buiten of het nu boosheid, verdriet of haat is. Vertel deze persoon precies hoe je je voelt. Hou je niet in.

Als je klaar bent, laat dan de ander aan het woord en luister naar wat hij of zij te zeggen heeft en naar zijn kant van het verhaal. Praat met elkaar tot je alles gezegd hebt wat je wilde zeggen. Nu is het belangrijk voor je om deze persoon te vergeven voor wat hij/zij tegen je heeft gedaan of gezegd. Je kunt hem/haar ook vragen om jou te vergeven. Dit kan moeilijk zijn als hij/zij een zeer ernstig misdrijf heeft begaan en jij het gevoel hebt dat je niets verkeerds hebt gedaan. Het vergt oefening maar uiteindelijk is dit na verloop van tijd de enige manier voor jou om innerlijke vrede te vinden.

Vraag je Engelen, Gidsen en je eigen Hoger Zelf om je te helpen begrijpen wat er tussen jullie is gebeurd en om beiden tot een oplossing en begrip van het probleem tussen jullie te komen. Dit is een krachtige oefening en wees ervan verzekerd dat er een verbetering in jullie relatie zal zijn of dat deze persoon uit jouw leven zal verdwijnen en niet langer in staat zal zijn om jou te beïnvloeden.

Je kunt een andere persoon die jouw kwaad heeft gedaan vragen om de kamer binnen te komen en het proces te herhalen. Je kunt ook met veel mensen tegelijk werken.

Wanneer je anderen die jou iets hebben aangedaan hebt vergeven, kun je nu iedereen waarvan je denkt dat JIJ ze iets hebt aangedaan of van streek hebt gemaakt in de kamer brengen en om hun vergeving vragen.

Daarna kun je jezelf vergeven voor alles waarvan je het gevoel hebt dat je het verkeerd hebt gedaan en je kunt de Engelen vragen om je te vergeven en je genezing te geven.

Als je klaar bent, ga dan terug de trap af, door de indigo kamer, de blauwe kamer, de roze kamer, de groene kamer, de gele kamer, de oranje kamer en in de rode kamer. Als je klaar bent, open dan je ogen en kom terug tot volledig wakker bewustzijn. Zet jezelf aan de grond in de wetenschap dat er veel veranderd zal zijn in jouw leven door deze meditatie.

Deze meditatie is een zeer krachtige manier om een oplossing te vinden voor elk probleem dat je met anderen in je leven hebt. Jullie zijn allemaal in dit leven op Aarde geïncarneerd voor zielsgroei en jullie hebben je zielsverwanten gevraagd om problemen onder jullie aandacht te brengen om jullie zielsgroei te helpen. Als de les geleerd is, zal de persoon ofwel veranderen of uit je leven verdwijnen.

Vergeving is de sleutel tot het vinden van oplossingen voor alle problemen die je hebt met welke ziel op Aarde dan ook. Boosheid tegen een ander kan je alleen maar schaden en geeft hen een macht over jou.

Dit proces kan vele malen herhaald worden en het kan tijd kosten voordat je tot een staat van vergeving komt. Het vergeven van mensen die je kwaad hebben gedaan kan een van de moeilijkste dingen zijn die je ooit zult doen, maar het is de moeite waard om vol te houden en het zal je veel voldoening geven.

Oefen Vergeving.

Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien