DE MAGIE BINNENIN.

DE MAGIE BINNENIN.

CHANNELLING VAN ST GERMAINE – door: Thea Grace Sirius. 24.10.2021.

Dierbaren, ik ben hier vandaag bij jullie om jullie allemaal toe te juichen voor het geweldige werk dat jullie gedaan hebben en om jullie wat spirituele troost en praktische hulp te bieden. Velen van jullie hebben zich uitgeput gevoeld tijdens deze ontwakingsperiode op Planeet Aarde. Jullie zijn verwikkeld geweest in een strijd om de mensen wakker te schudden voor de duisternis die al eonen van jullie tijd op de planeet heerst. Geliefde vrienden, wij zien jullie droefheid en irritatie wanneer jullie het gevoel hebben dat het leven niet gaat zoals jullie willen en jullie kunnen het gevoel hebben dat het Ontwakingsproces te lang duurt.

Sommigen van jullie voelen zich misschien nog steeds als een spirituele krijger die mensen probeert wakker te schudden, jullie voelen je misschien zo uitgeput dat jullie de strijd bijna hebben opgegeven, jullie voelen je misschien heel alleen, jullie voelen je misschien alsof jullie een eenzame stem zijn onder vrienden en families, jullie hopen misschien op een redder die jullie helpt en sommigen van jullie voelen misschien al deze gevoelens op hetzelfde moment of op verschillende momenten.

Dierbaren, wij begrijpen al deze gevoelens die jullie hebben gehad. Jullie zijn een verbazingwekkende ziel in een menselijk lichaam en jullie mogen al deze gevoelens hebben. Dit is een prachtige tijd om op Aarde te leven, maar het is ook een zeer uitdagende tijd voor jullie allemaal.

Wij bieden jullie enige hoop dat ALLES GOED IS en hoewel het heel goed anders kan lijken, gebeurt alles wat vandaag op Aarde gebeurt voor het hoogste goed van allen en is het zo bedoeld. Vrees niet dat er iets verkeerd is gegaan wanneer jullie het angstige nieuws zien dat jullie Hoofdmedia aan jullie voorschotelen. Veel hiervan is opzettelijk bedoeld om jullie in angst voor jullie toekomst te houden. Onthoud dat de duistere kant zich voedt met jullie angst. Ze weten nu dat ze hun controle over jullie aan het verliezen zijn en zijn daar zelf erg bang voor, want zonder jullie angst kunnen ze niet bestaan.

Vrees alstublieft niet voor uw vrienden en families die, bij wijze van spreken, nog in het duister tasten. Het lijkt misschien alsof ze niet naar jullie hebben geluisterd, maar jullie hebben de zaden voor hen gezaaid om zelf te ontwaken wanneer hun eigen ziel er klaar voor is.

Het is nu tijd om naar binnen te gaan en aan jezelf te werken om het allerbeste te zijn dat je kunt zijn. Wees zoals de Engelen zouden zijn. Vergeet het gepraat en de discussies met anderen die nog in het duister tasten en BEN gewoon de liefdevolle ziel die je bent. Heb mededogen voor anderen maar probeer niet hun eigen spirituele reis te veranderen. Je vrienden en familie zullen ontwaken in de tijd die hun ziel gekozen heeft om te ontwaken. Op dit moment is er misschien niets dat je kunt zeggen of doen dat voor hen ook maar het geringste verschil zal maken. Dit is echter niet om jullie te zeggen de strijd op te geven, maar om van tactiek te veranderen, om het zo maar te zeggen. Wij juichen alles toe wat jullie hebben gedaan en jullie hebben allemaal enorm bijgedragen aan het proces, maar het is nu tijd om aan jezelf te denken en rust te nemen.

Mediteren en werken aan het verhogen van je energie is de manier om nu te gaan. Jullie zullen de laatste overblijfselen van jullie Aardse wonden uit dit leven en vorige levens opruimen. Laat deze gevoelens door je heen spoelen maar ga er niet op in. Je kunt verdriet, woede, irritatie, uitputting of vele andere verwarrende emoties voelen. Laat al deze negatieve gevoelens naar de oppervlakte komen om getransmuteerd te worden. Vraag niet waar ze vandaan komen. Bedek ze niet en duw ze niet terug in je lichaam want ze kunnen heel goed een ongemak veroorzaken. Door deze zuiveringen te doen zult u uiteindelijk de vrede en vreugde beginnen te voelen die uw ritueel is.

Dit is jullie manier om anderen nu wakker te schudden, want wanneer jullie in vrede en vreugde zijn, zullen anderen jullie energie beginnen te voelen en naar jullie toe komen voor hulp en begeleiding. Wees niet bang voor hen die misschien geïrriteerd zijn door jullie overtuigingen of positieve energie. Neem geen notitie van hen die ruzie met jullie maken en jullie afkraken om jullie overtuigingen. Jullie zullen hen helpen op jullie eigen manier, maar jullie hoeven niet in hun gezelschap en negatieve energie te zijn om dit te doen.

Het is nu tijd om te zijn als de spirituele krijger die rust neemt op de dag voor de eindstrijd zoals in de Tarotkaart. Mijn geliefden, het is nu tijd om niet naar de doemdenkers te luisteren en naar binnen te gaan om de Magie voor jullie zelf te creëren en te manifesteren. In mijn incarnatie als Merlijn werkte ik met Magie en ik kan jullie nu weer helpen terwijl jullie wakker zijn en in jullie slaaptijden.

Velen van jullie weten van de Violette Vlam en dit kan een grote hulp voor jullie allen zijn als jullie door het proces navigeren in deze tijd. Aartsengel Zadkiel en ikzelf bieden jullie nu onze Violette Vlam aan, getint met Goud en Zilver. Omring jezelf hiermee elke dag om je te beschermen tegen alle negativiteit die om je heen is. Het zal als magie voor je werken. Als u deze vlam gebruikt zal het soms zelfs lijken alsof u onzichtbaar bent voor de duistere elementen om u heen. U zult alleen zichtbaar zijn voor de mensen die uw hulp nodig hebben. U zult zich sterker voelen en beter in staat om te gaan met alles wat er aan de hand is. Mediteer en ontspan in de vlam en stel u een mooie toekomst voor, in plaats van bang te zijn voor wat er wel of niet kan gebeuren. Geliefden, dit is ons geschenk aan jullie. Gebruik het goed en jullie zullen je meer in vrede gaan voelen in je eigen dierbare zelf.

Velen van jullie werken al een lange tijd met mij en ik hou van jullie allen voor jullie toewijding aan de zaak. Maar mijn geliefden, neem nu alstublieft rust. Omhul en omring jezelf met de helende Violette Vlam. Stuur het naar je eigen geliefden en naar de duisteren in je meditaties. Je zult het verschil in jezelf merken als je je positiever begint te voelen en als je het naar anderen stuurt zul je ook een verschil in hen merken. Het zal uiteindelijk de hele planeet omhullen en de positieve verandering veroorzaken die je zo graag voor de planeet wilt.

Ik laat jullie nu achter met Gandhi’s beroemde woorden.

WEES DE VERANDERING DIE JE WILT ZIEN IN DE WERELD.

Ik ben St Germaine en ik zend zoveel Liefde en vele Zegeningen.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org