DE LIEFDE BINNENIN – CHANNELLING VAN PAUL DE VENETIAAN

DE LIEFDE BINNENIN

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 27 November 2021

CHANNELLING VAN PAUL DE VENETIAAN

Dierbaren, ik kom vandaag met jullie praten om jullie allemaal aan te moedigen de LIEFDE in je eigen hart te vinden en die LIEFDE uit te zenden naar de hele wereld. Diegenen onder jullie die dit lezen leren om MEESTERS te worden in jullie eigen recht en jullie grootste les op dit moment is om te leren genoeg LIEFDE te hebben voor jezelf terwijl velen om jullie heen die LIEFDE misschien niet voelen in zichzelf.

Deze Ascensie-tijd op Aarde veroorzaakt veel verdeeldheid binnen vrienden en families en velen worden in deze verdeeldheid gezogen. In waarheid, als iedereen in zichzelf zou leren geloven als deel van de ene ware GOD, zou er geen verdeeldheid onder jullie zijn. Jullie zijn allemaal een uniek deel van de essentie die GOD is. Angst is het tegenovergestelde van LIEFDE. De duisternis om jullie heen wordt alleen gecreëerd door een geloof in Angst. Als iedereen zich tot LIEFDE zou wenden, zou er niets te vrezen zijn.

De duistere elementen op Aarde hebben jullie gedurende millennia veel angst ingeboezemd om jullie te verdelen en te controleren. Wanneer jullie naar de 5de Dimensie gaan zal dit duistere element geen plaats hebben op Aarde en zal ofwel moeten transformeren of vertrekken. Dit is verordend.

Jullie leren allemaal zoveel over de Ascensie dat de donkere elementen nu beginnen in te zien dat hun tijd van controle voorbij is en zij zijn in angst. Dit is waarom zij proberen jullie te verdelen. Ze kunnen een verbonden mensheid niet controleren en nu meer en meer mensen wakker worden voor wat er aan de hand is, proberen ze jullie onder hun controle te houden. Hun laatste redding zal geen kracht meer hebben nu meer en meer mensen wakker worden voor hun eigen SOEVEREINITEIT.

Om nu wakker te zijn is te WETEN dat je een deel van het goddelijke bent en als zodanig heb JIJ de kracht in je om jezelf te helen en daarmee de wereld te helen.

Veel van de ziekte in de wereld is gecreëerd door de duistere elementen zodat zij konden profiteren van de zogenaamde genezingen. De laatste zogenaamde pandemie is gecreëerd door angst. Angst en stress creëren veel van de ziekte die mensen treft. Geloof in het vermogen van je eigen lichaam om zichzelf te genezen en niets zal je ooit beïnvloeden. Leer je lichaam en zijn eigen aangeboren vermogen om zichzelf te genezen, lief te hebben.

Sommige van jullie dokters zijn misleid door te denken dat ziekte van buitenaf komt, terwijl het in feite van binnenuit komt. Als je lichaam volledig op zijn gemak is met zichzelf zal het niets aantrekken of “vangen”. Virussen en bacteriën zijn altijd in je lichaam en de normale lichaamsprocessen laten ze los als de cellen afsterven. Het is pas wanneer je lichaam niet meer in overeenstemming is met je geest en ziel dat er dingen verkeerd beginnen te gaan.

Er is veel over dit onderwerp geschreven door vele verlichte zielen en er zal nog veel meer informatie aan het licht komen naarmate ook de medische wereld wakker wordt.

Het belangrijkste wat je ooit kunt doen is om te leren van elk deel van jouzelf LIEF TE HEBBEN. Hoe moeilijk het misschien ook is, leer van je ziektes te houden, want dat zijn slechts de manieren van je lichaam om je te laten zien dat je op de een of andere manier niet op één lijn zit. Jouw lichaam kan zichzelf genezen als je er maar naar leert te luisteren. Jouw lichaam zal je vertellen wat het nodig heeft, dus leer in contact te komen en te luisteren naar wat het je vertelt. Misschien moet je rusten, misschien heb je meer supplementen nodig, misschien heb je meer of minder voedsel of water nodig, misschien moet je bepaalde stoffen vermijden, misschien moet je contact maken met de aarde of het water.

Elk lichaam is uniek en niemand kan je vertellen wat jouw lichaam nodig heeft behalve jijzelf, dus leer van elke cel in je lichaam te houden, maak contact met je lichaam en vraag het gewoon. Jouw lichaam zal weten wat het nodig heeft.

HOU van jouw lichaam.

HOU van je geest.

HOU van je spirit.

Als je leert om jezelf LIEF te hebben, zul je in staat zijn om die LIEFDE naar de wereld te sturen.

Alles is een deel van GOD en als zodanig ben JIJ.

HOU van je familie.

HOU van je vrienden.

HOU van je vijanden.

HOU van de hele mensheid.

HOU VAN GAIA

HOU van de flora en fauna.

HOU van het universum.

HOU VAN GOD.

Veel mensen waren zo druk bezig met hun leven in de 21e eeuw dat ze waren vergeten van zichzelf te houden en dit zogenaamde virus, lockdown en angst voor de dood heeft velen wakker geschud om zichzelf te waarderen en om te kijken naar andere minder stressvolle manieren van zijn.

Hoe moeilijk het misschien ook is, leer van het virus te houden, wat het ook mag zijn of niet, want het heeft de wereld voor altijd op een goede manier veranderd.

LIEFDE is versterkend, haat en angst zijn destructief en dus, Dierbaren, is het mijn eer om jullie te helpen die goddelijke LIEFDE in jezelf te vinden.

Roep mij aan om jullie te helpen ASCENDEREN naar een nieuwe manier van zijn.

Ik ben uw dienaar.

Paul de Venetiaan.

Ik zend u veel LIEFDE en vele Zegeningen.

PAUL DE VENETIAAN

Gechanneld door Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org