DE BRUG OVERSTEKEN – CHANNELLING VAN SIRIUS

DE BRUG OVERSTEKEN

CHANNELLING VAN SIRIUS 15.2.2022

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 15 Februari 2022

Dierbaren, velen van jullie vragen zich af wat er met jullie gebeurt op dit gunstige moment in de geschiedenis van de Aarde. We hebben eerder gesproken over Ascensie symptomen en voor velen van jullie als Lichtwerkers, komen deze nu heel sterk naar voren. Het is geen toeval dat de huidige zogenaamde pandemie de bevolking op zoveel manieren heeft getroffen.

De symptomen die velen op dit moment ervaren worden toegeschreven aan een virus en de angst die het heeft veroorzaakt is overdreven door het duistere element op Aarde als een middel om jullie te controleren. Maar degenen onder jullie die op de hoogte zijn, zullen zich er nu van bewust worden dat virussen niet de oorzaak van ziekte zijn, maar het eindresultaat van een besmetting door andere middelen. Jullie planeet wordt al vele jaren gebombardeerd met vergif van boven en binnenin de Aarde, in de lucht en in jullie voedsel.

Jullie lichamen zijn zo gewend geraakt aan deze vervuiling dat ze reageren met symptomen die verandering mogelijk maken. Jullie eigen lichaam is een verbazingwekkend wezen op zich dat heel goed kan omgaan met veel dingen die het duistere element er in het verleden overheen heeft proberen te gooien. Het heeft zich zeer goed aangepast maar wij zijn hier om jullie te vertellen dat het einde in zicht is van deze problemen die jullie lichamen hebben moeten ervaren.

Jullie reizen allemaal van de 3e Dimensie naar de 5e en hoger en als zodanig veranderen jullie lichamen van Koolstof-gebaseerd naar Kristallijn en jullie lichamen zullen niet worden aangetast en zullen niet verouderen zoals voorheen. Wij hebben jullie dit misschien al eerder verteld, maar geliefden, dit gebeurt nu en jullie zien de resultaten van deze verandering.

De symptomen waar velen van jullie op dit moment mee te maken hebben kunnen uitputtend zijn omdat ze variëren van mild tot ernstig en lijken erg op de virale symptomen die jullie “griep” noemen. In feite is het een ruimtegriep aangezien jullie lichamen reageren op de veranderingen van “lucht” die vanuit het Universum binnenkomt. De stralen die binnenkomen van de Centrale Zon veranderen en binnen deze stralen ervaren jullie bijna dagelijks downloads en dit kost jullie lichaam en geest meer tijd om bij te komen dan jullie hogere zelf. Pijnen, pijn, verkoudheidssymptomen, vermoeidheid kunnen komen en gaan op een manier die ze nooit eerder hebben gedaan.

Terwijl jullie lichaam in het reine komt met de ene verandering of download, komt er een andere en begint het weer van voren af aan. Maar jullie als Lichtwerkers lopen op de zaken vooruit en zijn zogezegd bijna klaar met het oversteken van de brug. Deze downloads brengen oude problemen naar de oppervlakte die misschien al jaren verborgen waren en dit is hun laatste opruiming. Er is geen verstoppen meer voor hen nu ze eindelijk naar de oppervlakte komen om opgeruimd te worden.

Jullie kunnen alle emoties onder de zon voelen terwijl jullie het verleden opruimen. Woede, irritatie, verdriet en angst kunnen allemaal in één dag gevoeld worden en dit kan behoorlijk overweldigend voor jullie zijn. Deze tijden zullen echter niet lang duren, omdat jullie uiteindelijk in het reine komen met deze emoties en leren ze te overstijgen naar het geluk en de vreugde die jullie geboorterecht zijn.

Wij zijn er om jullie te begeleiden en te helpen op jullie reis, omdat wij in het verleden zelf ook een overgang hebben doorgemaakt. Wanneer jullie verzwakkende symptomen voelen, is het heel belangrijk dat jullie rusten, naar binnen gaan en ons om hulp vragen om deze symptomen te verlichten. Zoals we al eerder hebben gezegd, moeten ernstige symptomen door jullie artsen worden onderzocht, maar wees niet verbaasd als er niets ernstigs wordt gevonden.

Dit zijn volledig nieuwe tijden voor jullie allemaal en als zodanig kan het vermoeiend zijn, maar tegelijkertijd ook opwindend. Wij zijn opgewonden voor jullie allen nu jullie aan het einde van de oude wereld komen en een Nieuwe Wereld van Vrede, Liefde en Vreugde binnengaan. Wees ervan verzekerd dat alle Lichtwezens deze Nieuwe Wereld zullen binnengaan. Veel van jullie vrienden en families die nog niet ontwaakt zijn, zullen dat in de toekomst doen. Jullie vrienden en families zijn slechts Lichtwerkers die nog niet ontwaakt zijn, dus wees niet te boos op hen. Zij zullen dat in de nabije toekomst doen, aangezien veel van wat in het verleden is gebeurd aan het Licht zal komen.

Het duistere element op Aarde zal niet kunnen bestaan in de nieuwe veranderingen die plaatsvinden. Het Licht schijnt op de duisternis die eeuwenlang verborgen is geweest op Aarde en zal door iedereen worden gezien. Het lijkt misschien alsof er niets gebeurt, maar geliefden, het Licht heeft gewonnen en alle duisternis die vandaag de dag op Aarde lijkt te gebeuren, helpt inderdaad om de mensen wakker te maken voor de verandering die aan de gang is.

Het is opgemerkt dat vele Lichtwerkers jarenlang in de schaduw hebben gewerkt en misschien niet als zodanig in de voorhoede van het leven staan. Jullie hebben misschien onvermoeibaar gewerkt voor weinig of geen beloning. Dit zal veranderen wanneer jullie allemaal beginnen te beseffen hoe machtig jullie zijn en jullie al jullie eigen wensen beginnen te manifesteren.

De hele mensheid is aan het veranderen en jullie als Lichtwerkers zullen heel hard nodig zijn om anderen bij te staan die ook door hun eigen donkere nachten van de ziel moeten gaan, om het zo maar te zeggen. Als wegbereiders, zal de mensheid zich tot jullie wenden voor advies over jullie eigen reizen.

Gebruik als machtige wezens met gevoel jullie manifestatie-instrumenten om alles naar voren te brengen wat jullie wensen. Degenen onder jullie die in het verleden aan jullie vermogens hebben getwijfeld, zullen een bijna onmiddellijke manifestatie beginnen te zien in alles wat jullie wensen. Als Lichtwerkers zullen jullie dit in jullie eigen wereld beginnen te zien en velen van jullie zullen jullie nieuwe levens niet herkennen omdat ze dramatisch kunnen veranderen en jullie meer de persoon worden die jullie altijd al wilden zijn.

En dus, dierbaren, is het voor jullie allen belangrijk om de laatste restjes negativiteit in jullie harten op te ruimen en voor jullie zielen om de Schijnende Lichten in de wereld te zijn om de hele mensheid naar de 5de dimensie op Aarde te dragen.

Zoals altijd zijn wij hier om jullie te helpen op jullie reis en om  jullie voorwaarts te begeleiden over de brug naar de 5de Dimensie. Ga naar binnen en roep ons aan wanneer jullie je minder dan Liefde voelen en wij zullen jullie omringen met onze Liefde en Heling.

Wij zijn Sirius en wij sturen jullie veel Liefde en vele Zegeningen.

Kanaal:  Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien