CHANNELLING VAN SIRIUS – LAAT JOUW LICHT SCHIJNEN

LAAT JOUW LICHT SCHIJNEN

CHANNELLING VAN SIRIUS

Gechanneld door: Thea Grace 15 Maart 2022

Dierbaren, velen van jullie voelen zich misschien down op dit moment en wij zijn hier om jullie te helpen je Licht te laten schijnen in wat een verwarde en donkere wereld kan lijken. Diegenen onder jullie die deze boodschap lezen zijn misschien wel naar de Aarde gekomen vanuit jullie thuis in de sterren, specifiek om Gaia en haar Aardse zielen te helpen door hun transformatie te gaan van een wereld in de 3de Dimensie naar een ware Hemel op Aarde die sommigen de 5de Dimensie noemen.

Sommigen van jullie leven misschien in een 4 Dimensionale wereld van verwarrende emoties, soms gelukkig maar soms ook depressief, wanneer je geest je kan misleiden door te denken dat je nooit meer zult ascenderen naar dat geluk. De energieën die naar de Aarde worden gestraald vanuit de Grote Centrale Zon beïnvloeden allen op ontelbare manieren. Jullie kunnen je voelen alsof je in een wasmachine zit of in een achtbaan van emoties. Deze emoties komen naar de oppervlakte om eindelijk geheeld te worden. Dit kan een moeilijke tijd voor je zijn, maar wees niet bang deze tijd niet zal voortduren en wanneer je aan de andere kant weer boven komt, zal het leven enorm veranderd zijn.

Als Lichtwerker kwam je naar de Aarde om Gaia te helpen transcenderen en het is nu tijd voor jullie allemaal om terug te gaan naar Gaia zodat zij jullie kan helpen. Meer en meer van jullie worden wakker voor jullie missie maar sommigen slapen nog. Wees je ervan bewust dat het voor sommigen tijd kost om wakker te worden, bij wijze van spreken, maar wanhoop niet, de energieën zullen toenemen en het zal in de nabije toekomst bijna onmogelijk zijn om te blijven slapen.

De duistere elementen die de Aardbewoners eeuwenlang hebben beheerst, hebben de planeet verlaten en wat jullie nu zien zijn degenen die zij hebben beheerst, slaapwandelend en nog steeds een ravage aanrichtend op de planeet. Zij zijn zo gehersenspoeld dat zij geen andere manier van zijn kennen. Onder deze mensen zijn zal jullie nu niet schaden, want jullie zijn veel sterker dan zij, maar zij kunnen jullie licht dimmen en ervoor zorgen dat jullie terug vallen en jullie moeten je daarvan bewust zijn.

Het is nu tijd voor jullie om de banden door te snijden van alle angst en negativiteit die jullie in het verleden hebben ondergaan en het los te laten. Velen van jullie hebben misschien met anderen geleefd die niet dezelfde frequentie hebben als jullie en dit kan jullie licht dimmen. Het kan moeilijk voor jullie zijn, maar als de kloof tussen jullie groot is, kan het zijn dat jullie uit de buurt van vrienden en familieleden moeten blijven totdat ook zij ontwaken voor hun missie. Je zult gewoon weten bij wie je moet zijn. Dit zijn de mensen die je opvrolijken als je down bent en jij kunt op je beurt hen helpen als zij down zijn. Je zult beginnen in te zien dat sommige mensen gewoon nemers zijn en dat ze van je nemen tot je erbij neervalt en er niet voor je zijn wanneer je ze nodig hebt.

Misschien heb je ze wel gesteund met je licht, maar als ze je angst aanjagen, is het tijd om afstand te nemen. Je kunt ze nu niet meer helpen, maar door afstand te nemen zullen ze zich naar binnen moeten keren en zichzelf moeten helpen. Als de gedachte alleen te zijn je bang maakt, wees dan niet bang, want als je mensen loslaat die je niet helpen, zullen er anderen in je leven komen die je meer zullen steunen. Doe altijd een beroep op de hogere sferen want wij zijn er altijd om je te steunen.

De energieën zijn van dien aard dat iedereen als het ware wordt opgezweept. Wat je in de wijde wereld ziet is slechts een zogenaamde afspiegeling van wat er in ieders persoonlijke wereld gebeurt. De belangrijkste media wakkeren bij iedereen de angst aan voor een nucleaire oorlog zoals in het verleden op Aarde is gebeurd. Wij moeten jullie vertellen dat de Ene niet zal toestaan dat de Aarde vernietigd wordt en ons altijd zal laten ingrijpen als dit lijkt te gebeuren en dat hebben wij in het verleden ook gedaan. De Ene gaf iedereen de Vrije Wil om zijn leven op Aarde te leven en voor zielen om te leren en te groeien, maar die Vrije Wil strekt zich niet uit tot het vernietigen van een planeet.

Het is tijd voor jullie om naar binnen te gaan en de laatste overblijfselen van verdriet uit je verleden op te ruimen en je ziel te helen zodat je vooruit kunt gaan naar de 5e Dimensie als een Schijnend Licht. Laat het verdriet uit het verleden los, laat de woede los en laat diegenen los die je pijn hebben gedaan.

Als een Lichtend Licht zul je hard nodig zijn om anderen te helpen en te helen wanneer zij ontwaken, maar tot die tijd, ga naar binnen om jezelf te helen. Rust uit, mediteer en doe dingen die je gelukkig maken. Heb geen angst en maak je geen zorgen over de wereldsituatie want die zal zichzelf oplossen.

Ga naar buiten in de natuur, verbind je met Gaia en vind een manier om je grieven te helen. Gaia is gekwetst door mensen maar ze heeft zelf geen grieven en ze zal er voor je zijn. Als jij haar helpt zal zij jou helpen. Het heden is misschien onzeker op dit moment maar JIJ bent de toekomst en JIJ kunt alles manifesteren wat je nodig hebt om jezelf en iedereen te helpen op te stijgen naar die Hemel op Aarde die je bestemming is.

Het is alsof de hele wereld in de lucht wordt gegooid om al het goede te laten bezinken en het slechte weg te blazen. Het lijkt misschien alsof de wereld nu in beroering is, maar geliefden, wat er uit deze beroering zal voortkomen zal jullie verbazen en verbijsteren. Goed komt altijd uit slecht. Heb geen angst, vertrouw en geloof en alles zal goed komen.

Roep ons om hulp en begeleiding maar zoals altijd zijn JULLIE de Schijnende Lichten en zijn JULLIE de Redders van de Wereld.

Wij sturen jullie veel liefde, licht en zegeningen.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org