CHANNELLING VAN SIRIUS: JEZELF ZIJN

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met de Engelen van Sirius.

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 21 Augustus 2021

CHANNELLING VAN SIRIUS

JEZELF ZIJN

Dierbaren, het belangrijkste werk dat jullie ooit kunnen doen is aan jezelf te werken om het beste te worden dat je kunt zijn. Velen van jullie hebben onvermoeibaar gewerkt om de mensen wakker te schudden voor wat er de laatste maanden gaande is. Velen van jullie vertellen ons dat jullie nu moe en uitgeput zijn door dit werk. Wij zijn hier om jullie te vertellen dat het nu TIJD is om te ontspannen, om gewoon te ZIJN en om al die dingen te doen die jullie zo graag willen doen.

Hoogste energieën komen binnen om de frequenties in de hele mensheid en ook in Gaia zelf te veranderen. Het is nu niet meer nodig om mensen wakker te maken, om het zo maar te zeggen, want ze zullen in hun eigen tijd ontwaken binnen deze nieuwe frequenties. Het is onvermijdelijk. Velen van jullie zien inderdaad een ommekeer in de mensen om jullie heen. Zegen deze zogenaamde v..sen want het heeft in feite de mensheid wakker geschud op een manier die op geen enkele andere manier had kunnen gebeuren.

Velen beginnen nu een andere manier van leven te zien die meer gebaseerd kan zijn op de gemeenschap. Velen beginnen in te zien hoe de mensheid door de eeuwen heen is gecontroleerd door een minderheid van duistere individuen. Deze zogenaamde Matrix van macht en controle is zo gemakkelijk om van weg te lopen als je eenmaal bent ontwaakt.

De minderheid van de mensheid die anderen zou willen controleren, had hun toestemming nodig. Zodra de meerderheid er niet mee instemt om te worden gecontroleerd, is de macht van de duistere minderheid verdwenen. Jullie zullen dit meer en meer beginnen te zien naarmate de mensen beginnen te ontwaken en als ze eenmaal ontwaakt zijn, zullen ze niet meer terugkeren naar de oude manieren van zijn.

Jullie hebben gemerkt dat de frequenties steeds sterker worden en als zodanig kunnen mensen last krijgen van bepaalde symptomen als het lichaam de geest inhaalt. In deze tijden is het van vitaal belang dat jullie rusten en goed voor jezelf zorgen. Neem de tijd om alleen te zijn en neem deze frequenties op elke mogelijke manier op. Drink zuiver water en eet gezond als je kunt. Soms kan het zijn dat je helemaal niet wilt eten en op andere momenten zul je je hongerig voelen en meer willen eten. Laat je leiden door je hogere zelf want elke ziel zal anders zijn. Ga de natuur in en aard de energieën naar Gaia en zij zal je aanvullen. Neem rust wanneer je kunt. Heb geen angst want jij en je geliefden zullen altijd beschermd worden en aan al je behoeften zal worden voldaan.

Luister niet naar de zorgen van anderen over de v…s of v…..e want wij hebben jullie verteld dat JIJ alle schade kunt neutraliseren die jullie vrienden en families zou kunnen zijn aangedaan. Onthoud hoe krachtig JIJ bent!!! Wees niet bezorgd over de angst dat de mensheid zal uitsterven. Jullie kwamen naar de Aarde om te helpen met de Ascensie en als zodanig zullen de Lichtwerkers en hun vrienden en families overleven.

Gaia kent ieder van jullie en zij zal diegenen verwijderen die niet in overeenstemming zijn met haar en haar eigen Ascensie. We hebben al eerder gezegd dat we meer Aardbevingen, Vulkanen, Tsunami’s, Orkanen, Stortregens enz. kunnen verwachten. Er kunnen vreemde weer-patronen zijn voor landen als ze zomer in winter en winter in zomer ervaren als Gaia door haar eigen Ascensie gaat.

Jullie zullen in jullie gemeenschappen samenkomen met gelijkgestemde mensen en jullie kunnen tijdelijk vrienden verliezen die niet op één lijn zitten met jullie zelf. Maak je daar geen zorgen over want jullie zijn de WEGWIJZERS en als zodanig kan het zijn dat jullie verder moeten gaan zodat anderen jullie kunnen volgen op het pad. Onthoud dat jullie allen één zijn en een deel van DE EENHEID, zelfs de zogenaamde duisteren. De duisteren zullen moeten transformeren of de planeet verlaten wanneer Gaia en de hele mensheid ASCENDEREN naar de 5de Dimensie.

Velen onder jullie zullen nu in staat zijn om één voet in de 3e Dimensie en één voet in de 5e Dimensie te hebben en spoedig zullen jullie beginnen om meer in de 5e dan in de 3e te zijn. Om meer in de 5e Dimensie te zijn, leer om gewoon JEZELF te zijn en om gelukkig te zijn met gewoon JEZELF te zijn. Er is niets meer te doen dan gelukkig te zijn en alle dingen te doen die je gelukkig maken. Velen van jullie zijn in het verleden genezers geweest, maar Geliefden, wij zeggen jullie dat het nu tijd is om jezelf te HELEN. Ja, help anderen wanneer dat gevraagd wordt, maar ga niet op zoek naar mensen om te genezen.

Weet hoe krachtig JIJ bent en dat je de wereld kunt veranderen door gewoon JIJ te zijn en door je LIEFDE en je LICHT uit te zenden waar je ook gaat. Anderen zullen zeker door jou beïnvloed worden. Wees niet bezorgd als anderen slecht op jou reageren. Soms zal jouw LICHT de schaduw in hen weerspiegelen, wat hen kan verstoren en van streek maken. Stuur hen LIEFDE en omring hen in het BLAUW LICHT van SIRIUS en zij zullen ofwel transformeren ofwel van jouw zijde wijken. Ga niet in discussie, als zij op een slechte manier op jou beginnen te reageren, keer hen dan de andere wang toe en loop weg.

Sommigen van jullie zullen merken dat gewoon jezelf zijn een van de moeilijkste dingen is die je kunt doen, want jullie zijn zo gewend geweest om je hele leven druk bezig te zijn. Jullie zullen merken dat het een hele uitdaging kan zijn om te zien wie jullie werkelijk zijn. Velen van jullie zullen misschien niet eens van zichzelf houden. Maar geliefden, dit is de sleutel tot jullie ASCENSIE. Het is nu van vitaal belang om de tijd te nemen om naar binnen te gaan om jezelf te HELEN en alle obstakels uit de weg te ruimen die in jullie zouden kunnen zitten om die perfecte ziel te worden. Alleen wanneer JIJ JEZELF HEELT, kun je ook anderen om je heen beginnen te HELEN.

Jullie persoonlijke Gidsen, Engelen, GEASCENDEERDE MEESTERS en al jullie GALACTISCHE FAMILIES zijn allemaal bij jullie om met dit proces te helpen, dus ga naar binnen en VRAAG het. Wees stil en rustig. Leer van je eigen gezelschap te genieten. Leer jezelf en anderen lief te hebben en te vergeven, wat jij of zij in het verleden ook gedaan of nagelaten hebben. Ongemakkelijke emoties kunnen naar boven komen maar ze komen naar boven om gereinigd en geheeld te worden. Ga niet in op deze emoties want ze zullen met de tijd voorbij gaan. Ga naar buiten in de Natuur en vraag Gaia en de Natuurgeesten om te helpen met deze emoties. Reinig en zuiver jouw aura door in de buurt van water te zijn of jezelf erin onder te dompelen.

Dit is nu jullie werk, geliefden, maar laat het plezierig werk zijn!!

Dit is JULLIE TIJD, geliefden, want JULLIE zijn degenen die de wereld om je heen zullen veranderen, dus geliefden, leer om gelukkig te zijn door gewoon JEZELF te ZIJN.

Wij sturen jullie veel LIEFDE en VEEL ZEGENINGEN

SIRIUS.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org