CHANNELLING VAN SIRIUS: ASCENSIE

CHANNELLING VAN SIRIUS

ASCENSIE

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 1 Februari 2022

Geliefden, jullie gaan allemaal door een verandering in jullie leven terwijl jullie voorwaarts bewegen naar een andere dimensie. Uiteindelijk zullen jullie een 5de Dimensie van Liefde, Vrede en Harmonie bereiken. Zoals jullie je kunnen voorstellen is een deel van de mensheid niet eens in de buurt om in deze Nieuwe Wereld te leven. Elke ziel heeft de keuze om in deze nieuwe Dimensie te kunnen leven, maar sommige zielen zullen besloten hebben dat ze misschien meer moeten leren op een ander niveau van bestaan. Wij zijn hier om jullie eraan te herinneren dat het grootste deel van de lichtwerkers en hun families (ook al zijn ze bij wijze van spreken nog niet ontwaakt) een contract hebben afgesloten om op dit moment op de planeet Aarde te blijven.

Dit is de reden waarom zo velen van jullie gefrustreerd zijn met jullie families omdat ze op dit moment niet wakker zijn. Misschien dachten jullie dat jullie allemaal samen zouden zijn op deze reis, maar onthoud dat JULLIE de weg naar de douche zijn! Door gewoon jezelf te zijn, wijs je in feite de weg voor hen. Hun persoonlijkheid is misschien nog niet ontwaakt, maar hun ziel zeker wel. Raak niet ontmoedigd want veel van je werk wordt nu achter de schermen gedaan terwijl je je healing naar hen stuurt, of je nu fysiek bij hen bent of niet.

Het is besloten dat de donkere zielen inderdaad zullen verhuizen naar planeten waar hun ziel kan worden geheeld, maar hun tijd op Aarde zal ten einde zijn. Jullie vragen hoe dit kan gebeuren, maar weet dat de ENE de leiding heeft over alles en dat er geen fouten worden gemaakt. Alles wat er gebeurt, gebeurt om de juiste redenen. Het lijkt misschien alsof de dingen te lang duren voor sommigen van jullie, maar het zal zeer binnenkort een tijd zijn waarin vele waarheden naar buiten zullen komen die alles zullen veranderen. Dit nieuwe jaar van de Tijger in de Chinese Astrologie zal veel leugens aan de oppervlakte zien komen en ze zullen meestal worden gezien door de meerderheid van de mensheid en zullen niet meer verborgen kunnen worden gehouden.

Zoals je je kunt voorstellen zullen veel mensen in verwarring zijn omdat hun hele wereld op zijn kop kan zijn gezet en veel van hun geloofssysteem zal worden gezien als een leugen. Jullie, lieve lichtwerkers, zullen hard nodig zijn voor advies en heling. Het kan aanvoelen als een tijd om te zeggen “Ik zei het je toch”, maar we weten dat dit niet het geval zal zijn voor de meesten van jullie zonder ego.

Het is nu tijd om samen te komen met alle lichtwerkers om eindelijk de duisternis uit te roeien die op de planeet is neergedaald. Het is nu niet de tijd om verdeeld te zijn door wie wel en wie niet een graantje heeft meegepikt. Het is nu tijd om de connecties te vinden in plaats van de verschillen tussen jullie vrienden en families.

Zoals we altijd hebben gezegd, ben JIJ een Goddelijk voelend wezen en als zodanig ben JIJ zeer machtig. Weet dit en weet dat alles wat je nodig hebt je zal worden gegeven. Denk zelfs niet aan wat er in het verleden is gebeurd want jullie zullen allen rijk zijn in vele opzichten.

Wees niet bang voor wat er ook maar gezegd wordt in deze tijd, vooral niet in de duisternis van de “belangrijkste” nieuwsmedia. Veel ervan is vals en zal spoedig als vals worden gezien. Ga naar binnen om je eigen waarheid te vinden en wees je eigen goeroe. Je hebt geen ander nodig om je te vertellen wat goed of fout is.

De duistere wezens zijn nu in verwarring en begrijpen zelf niet wat er gebeurt omdat ze arrogant dachten dat ze niet konden falen. Het is alsof ze al hun speelgoed uit de kinderwagen gooien om het zo maar te zeggen. Ze proberen alles wat ze kunnen om de mensheid onder controle te houden maar hun tijd is voorbij Dierbaren en het Licht heeft gewonnen. Trek je niets aan van deze laatste machinaties. God heeft en zal altijd de leiding hebben.

Het is alsof deze duistere wezens als kleine kinderen zijn die een woedeaanval hebben. God had hen de tijd gegeven om tot bezinning te komen en het was altijd al bekend dat zij uiteindelijk zouden opgroeien tot fatsoenlijke burgers van het Universum. Maar hun tijd op Aarde is nu voorbij want zij moet genezen. De duistere wezens zullen naar andere Dimensies worden gestuurd om te genezen en de mensheid zal eindelijk in staat zijn om te beginnen zichzelf en de planeet waarop zij leven te genezen.

En dus, geliefden, verheugt jullie en weet dat jullie erin geslaagd zijn een zeer moeilijke tijd door te komen en dat jullie de strijd gewonnen hebben. Het is moeilijk geweest voor velen van jullie, maar met God aan jullie zijde, hoe kunnen jullie ooit verloren hebben?

Het is nu tijd om al jullie eigen verdriet uit het verleden te helen en vooruit te kijken naar een prachtige toekomst waarvan jullie allemaal hebben gedroomd.

Vertrouw en Geloof dat alles goed zal komen en het zal zo zijn.

Wij zenden jullie vele zegeningen en liefde, geliefden.

Zoals altijd, vraag ons om hulp en begeleiding.

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org