CHANNELLING VAN AARTSENGEL MICHAEL EN AARTSENGEL METATRON. – BESCHERMING

CHANNELLING VAN AARTSENGEL MICHAEL EN AARTSENGEL METATRON.

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 14 December 2021

BESCHERMING

Dierbaren, wij komen samen om jullie te helpen navigeren door deze prachtige tijd van Kerstmis. Jammer genoeg is Kerstmis op de 3 Dimensionele Aarde op de een of andere manier een stressvolle tijd geworden voor zovelen, vooral in de laatste paar jaar. Wij zijn hier om jullie allen eraan te herinneren hoe wonderbaarlijk deze tijd kan zijn. Jezus kwam naar de Aarde meer dan 2000 jaar geleden om het Christusbewustzijn binnen te brengen en nu komt hij opnieuw om te helpen de 5de Dimensie van Vrede, Liefde en Harmonie binnen te brengen.

Dierbaren, wij weten hoe hard het leven is geworden voor velen van jullie, vooral voor diegenen onder jullie die de Waarheid kennen achter al de duisternis die jullie thuisplaneet al millennia omringt. Nu is het tijd om uit deze duisternis te komen en meer naar het Licht te gaan en wij zijn hier om jullie de beschermingsinstrumenten te geven om jullie te helpen dit te doen. Er is veel angst en woede in overvloed op Aarde op dit moment en deze krachtige instrumenten zullen jullie helpen deze negativiteit te vermijden en jullie op weg te helpen naar de 5de Dimensie.

Aartsengel Michaël: Ik breng jullie mijn Zwaard van Licht en mijn Blauwe Mantel van bescherming om te gebruiken wanneer jullie naar buiten gaan in de 3 dimensionale wereld. Visualiseer je dat het Zwaard van Licht vanuit de hemel naar beneden komt naar de Sterrenpoort chakra boven je hoofd, naar beneden gaat door al je chakra’s naar de Wortel chakra, je verbindt en aardt naar de Aarde chakra onder je voeten. Omring jezelf met mijn Blauwe Mantel van bescherming die het Licht van Liefde binnen in je houdt en je beschermt tegen alle vormen van kwaad en duisternis daarbuiten.

Aartsengel Metatron: Ik breng jullie mijn Magenta Vlam van Waarheid om alle negativiteit weg te branden die van binnen en van buiten komt. Visualiseer je dat deze Vlam vanuit het centrum van Gaia’s Aarde omhoog komt via de Aarde chakra onder je voeten naar de Wortel chakra en omhoog gaat via je ruggengraat naar de Kroon chakra en omhoog naar de Sterrenpoort chakra boven je hoofd om je te verbinden met de Centrale Zon. Deze Vlam zal alle negativiteit wegbranden die aan je vastzit van zowel dit als vorige levens. Visualiseer je dat de vlam je lichaam omringt en stuur het naar buiten in je aura zo ver als je kunt zien.

Gebruik deze hulpmiddelen wanneer je je in de 3D wereld begeeft en zij zullen je helpen om elke negativiteit te overwinnen die je zou kunnen aantrekken. Zij zullen je helpen om door de 3 Dimensionale Wereld van angst en negativiteit te navigeren, zodat je kunt Ascenderen naar de 5de Dimensie van Liefde, Vrede en Harmonie.

Wanneer jullie je down voelen en niet in staat om het op dit moment aan te kunnen, ga dan in de stilte zitten of liggen, verbind je met ons en wij zullen alle lagere frequenties opruimen die misschien tot jullie aangetrokken zijn. Roep ons aan om je te beschermen en je veilig te houden.

Als deel van het Engelenrijk danken wij jullie allen voor jullie komst naar de Aarde om Gaia en alle levende wezens te helpen Ascenderen op dit moment. Wij juichen alles toe wat jullie doen om haar te helpen en wij sturen jullie allen veel Liefde, Licht en vele Zegeningen om jullie op weg te helpen.

Aartsengel Michael en Aartsengel Metatron.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org