Channeling van Sirius  – Tijd voor reflectie – Via Thea Grace

Channeling van Sirius
 – Tijd voor reflectie –

8.12.2020 / Gechanneld door Thea Grace

Geliefden, het is nu tijd dat jullie allemaal naar binnen gaan en aan jezelf werken om het beste te zijn dat je kunt zijn. De verwarring die de donkere elementen op je hebben geworpen, doet sommigen van jullie twijfelen aan wat er werkelijk aan de hand is. Er is ons verteld dat sommigen van jullie meer bewijs nodig hebben van het Licht dat dagelijks toeneemt op de planeet, wat we als overweldigend beschouwen.

We kunnen jullie vertellen dat Alles Goed Is en op weg is naar de Nieuwe Aarde waar jullie allemaal zo naar verlangen. Er is veel hoop voor die toekomstige Tijdlijn. Het is nu voor jullie allemaal de Tijd om naar binnen te gaan en eindelijk alle duistere gevoelens weg te nemen die de afgelopen weken in jullie zijn opgekomen.

Terwijl je door dit Ascentieproces gaat, heb je misschien wel eens gevoelens van verdriet, woede, teleurstelling en verwarring gehad terwijl je veel uit je verleden uitwist. Dit is een natuurlijk proces. Vergelijk dit met een juwelier die een diamant polijst. Dit proces gebeurt niet van de ene op de andere dag en als hij klaar is, kan de diamant nog steeds gebreken vertonen. Hoeveel jaar je ook op de planeet bent, jullie kwamen allemaal hier om jullie Aarde te helpen Ascenderen in deze tijd, naar een nieuwe manier van zijn en dit kan als zodanig niet van de ene op de andere dag gebeuren.

Als Wegwijzers loop je zogezegd voor op het spel, maar je bent ook niet perfect. Wees zacht/voorzichtig met jezelf als deze gevoelens naar boven komen. Dit is zo’n belangrijke tijd in de geschiedenis van jullie Aarde en het is aan jullie allemaal om het goed te doen. Weet dat deze gevoelens naar boven komen om te worden genezen en om uit te kijken naar een gelukkiger tijd. Zoals de donkere kant op Aarde geneest, zul ook jij genezen.

Ook wij hebben dit proces in onze geschiedenis meegemaakt en we kunnen jullie helpen. In deze tijd van december 2020 beginnen de planeten op één lijn te komen en jullie te helpen bij dit proces en je zult merken dat na deze tijd het gemakkelijker zal worden. De Zonnewende en de Kersttijd zullen een tijd zijn waarin veel meer mensen de kans zullen krijgen om uit hun slaap te ontwaken en te beseffen hoe ze al vele jaren onder controle zijn.

Jullie hebben allemaal Vrije Wil gekregen om te leren en je ziel op Aarde te laten groeien, maar deze Vrijheid is eeuwenlang voor jullie verborgen gehouden door de donkere elementen. Deze tijd van controle zal eindigen wanneer dit jaar van 2020 eindigt. Er kan heel goed nog veel verwarring op de planeet zijn, aangezien veel Waarheden aan het LICHT komen en steeds meer mensen wakker worden voor [het besef dat] wat er al jaren met hen is gebeurd, slechts een illusie was.

Dierbaren, omdat jullie nu door dit proces van zuivering gaan, zullen jullie meer dan in staat zijn om het hoofd te bieden wanneer deze verwarring bij anderen op de planeet komt. Weet dat ook dat wat er met je gebeurt een goed proces is en als je klaar bent, zul je je veel sterker en gelukkiger voelen.

Als Sterrenzaden en Wegwijzers hebben jullie misschien jarenlang het gevoel gehad dat je geen contact meer had met anderen en alleen was. Dit is echter geen toeval, want als anderen wakker worden, bent je er om hen te helpen. We huldigen jullie werk, want het is voor velen van jullie moeilijk geweest. Je hebt het werk in één leven gedaan, iets waarvoor anderen misschien vele levens nodig hadden

Onthoud dit wanneer je anderen ziet die nog slapen, want ze zullen wakker moeten worden en naar binnen moeten kijken om hun eigen demonen te vinden, zoals jij hebt gedaan. Ze zullen hulp en advies zoeken en bij JOU zullen ze komen aankloppen. Dit innerlijke werk is het belangrijkste werk dat je kunt doen en zal in de toekomst zeer beloond worden.

Dierbaren, dit zijn geweldige tijden voor jullie allemaal, dus wanhoop niet. Wis die negatieve gevoelens binnenin en manifesteer op een positieve manier dat prachtige nieuwe leven waar je zo naar verlangt. Weersta het lezen van wat de belangrijkste media jullie vertellen, want zoals altijd wordt er niet veel waarheid gesproken over wat er werkelijk aan de hand is. Negeer het negatieve en focus op het goede dat je ziet. Ga naar binnen om je eigen Waarheid te vinden en manifesteer een betere toekomst voor jezelf.

Wij kunnen jullie hierbij helpen. Wanneer je de donkere gevoelens voelt, doe dan beroep op ons en we kunnen ze neutraliseren. We zeggen je nogmaals dat we de technologieën hebben om alles wat je stoort te neutraliseren. Jullie hebben allemaal de macht om alles van binnenuit te veranderen. Degenen van jullie die zich met ons verbinden, kunnen ons Blauwe Licht gebruiken om alles en iedereen mee te omringen en het in Liefde te transformeren.

We zijn op dit moment bij jullie en velen van jullie zullen ons zien als ook wij Transformeren. Spannende tijden Dierbaren, dus doe een beroep op ons en we zullen helpen en adviseren, maar weet dat jullie zelf machtige wezens worden. Vertrouw en Geloof, Dierbaren. Alles is goed.

Wij zijn Sirius en we sturen jullie veel Liefde en Veel Zegeningen.

Gechanneld door Thea Grace Sirius op 8.12.2020.

https://intothelight.news/files/2020-12-08-sirius.php#unique-entry-id-2168

Vertaald door Agnes