Channeling met de Engelen van Sirius / “Het leven in jullie toekomst zal niet zijn zoals jullie het in het verleden hebben gekend”

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met de Engelen van Sirius

“Het leven in jullie toekomst zal niet zijn zoals jullie het in het verleden hebben gekend”

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 2 Mei 2021

Geliefden, wij zijn vandaag naar jullie gekomen om jullie eraan te herinneren hoe Krachtig jullie zijn. Jullie worden vandaag op Aarde gebombardeerd door vele verhalen in alle soorten media. Sommige van deze verhalen zijn niet echt en worden jullie getoond om jullie te ONTWAKEN voor jullie eigen inherente kracht. Wij hebben jullie altijd verteld dat wij alles kunnen neutraliseren waarvan jullie denken dat het schadelijk voor jullie kan zijn, zoals Nucleaire wapens, virussen, bacteriën, vaccins, 5G enz enz. De Ene gaf iedere ziel Vrije Wil maar nooit om een planeet te vernietigen. Wij hebben eerder gezegd dat de Hogere wezens hebben moeten ingrijpen toen de Aarde vernietigd dreigde te worden.

Maar wij zeggen jullie dat NU de TIJD is om wakker te worden voor JULLIE EIGEN KRACHT. Wij zeggen jullie nu om GEEN ANGST te HEBBEN. Angst is de antithese van LIEFDE. GOD (DE ENE) IS LIEFDE en dat is alles wat er is. Terwijl jullie allemaal de overgang maken van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie en daarboven, worden jullie je allemaal meer bewust van je eigen KRACHT. Als KRACHTIGE VOELENDE wezens hebben jullie ook de kennis om alles waarvan je denkt dat het schadelijk voor je is te NEUTRALISEREN en om iets dat goed voor je is te BEVESTIGEN.

OVERTUIGING is een zeer krachtig iets en als je denkt dat iets schadelijk voor je is, zal het dat ook zijn. In waarheid, in het geval van ziekte komt het ‘on’ gemak van binnenuit en wordt het gemaakt door de ziel. Een uitdagend concept voor sommigen !!!! Een gezonde geest en een gezond lichaam zullen nooit iets “oplopen”. Eeuwenlang is er zo’n controle geweest over de geest door een diep duistere agenda dat veel van jullie zogenaamde “Waarheid” is verzonnen en de echte “Waarheid” uit het zicht is gehouden om mensen in slaap te houden en zich niet bewust te zijn van hun eigen aangeboren kracht. De ziel creëert een ‘ongemak’ in het lichaam om een les te leren en zodra die les geleerd is, zal het ‘ongemak’ verdwijnen.

Het leven op Aarde was een experiment om te zien hoever de ziel kon gaan om zich te verdiepen in de diepten van hun duistere kant. Jullie komen eindelijk aan het einde van dit experiment en creëren een nieuwe HEMEL op AARDE. Wij hebben eerder gezegd dat de Duistere agenda geen plaats heeft in de 5e Dimensie en deze zielen zullen Transformeren of de planeet verlaten om hun ziel te laten groeien in een andere Dimensie. Een Duistere agenda heeft geen controle over jullie tenzij jullie GELOVEN dat het dat heeft. De geest is een krachtig iets. Jullie werd verteld dat menselijke wezens 80 tot 10 jaar langer zouden leven. Dat is een GELOOF. Jullie wisten misschien niet dat sommige verlichte zielen honderden jaren op de planeet Aarde hebben geleefd en jullie geliefden kunnen dat ook, als jullie maar GELOVEN.

Laat je niet van je reis afbrengen door hen die angstig zijn. Houd je energie hoog. Jullie lichamen veranderen van koolstofhoudend naar kristallijn en als zodanig kunnen jullie veel vreemde symptomen ervaren. Slaapstoornissen, gewrichtspijnen, nek- en rugpijn, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, emotionele uitbarstingen, sprongen in energie, vreemde geluiden in de oren en in het hoofd etc etc. Deze kwalen zijn tijdelijk omdat jullie lichaam gewend raakt aan de hogere frequenties die de planeet bombarderen. Sommige van deze kwalen zijn het opruimen, reinigen en helen van de laatste restjes emoties uit het verleden, zowel in dit leven als in andere levens.

Je zult beginnen te beseffen, wanneer je naar binnen gaat om te mediteren, of je naar een arts of alternatieve behandelaar moet gaan om je met deze kwalen te helpen, maar vele zullen vanzelf verdwijnen. Jullie hebben het vermogen om jezelf te genezen. Geloof dit. Er zijn veel boeken geschreven door mensen die geloofden en zichzelf inderdaad hebben genezen van zogenaamde levensbedreigende ziekten.

Houd je vibratie hoog door elke dag te mediteren, jezelf te aarden door naar buiten te gaan en te communiceren met de natuur, de zonnestralen te absorberen, natuurlijk hoog vibrerend voedsel en water te eten, te luisteren naar hoog vibrerende muziek zoals 432 hertz. Healing door Klanken, Gongen en Zuivering van jezelf en je leefruimtes. Neem zoutwater baden of douches om negatieve energieën te zuiveren. Slaap wanneer je lichaam het nodig heeft, zelfs overdag.

Vermijd de negatieve media, vermijd negatieve mensen terwijl ze in een overgangsfase zitten. Er zal veel woede en verwarring zijn als de echte Waarheid naar het Licht komt in de komende maanden. Velen zullen genezing nodig hebben maar ga niet uit de weg om anderen te genezen want zij zullen naar jou komen wanneer zij er klaar voor zijn. Doe een beroep op ons en andere hogere wezens voor hulp bij het opruimen van lagere energieën.

Sommigen van jullie kunnen zich alleen voelen en in conflict met jullie eigen vrienden en families op dit moment maar wees daar niet bang voor. Jullie zijn nooit alleen. Eenzaamheid maakt je soms sterker en beter in staat om te gaan met wat er gaande is. Jullie familie in de geest is altijd bij jullie. Wend je tot hen voor steun wanneer dat nodig is. Jullie families en vrienden zullen naar jullie terugkomen wanneer ook zij in transitie zijn. Jullie kunnen hen helpen door gewoon jullie LIEFDE en jullie LICHT naar hen te zenden en verbindingen te vinden in plaats van verdeeldheid.

Veel van deze verdeeldheid is gecreëerd door de Duistere kant omdat ze bang zijn dat de Lichtwerkers hun controle terugnemen. Wees niet bang voor de vaccins of dat jullie vrienden en families ze nemen. Jullie kunnen ze zelf neutraliseren en jullie vrienden en families zullen er niet door worden beïnvloed. De Waarheid over deze vaccins zal spoedig aan het LICHT komen en zielen die in het verleden zijn gestorven of door vaccins zijn aangetast, hebben de mensheid daarmee een grote dienst bewezen.

Wij hebben jullie verteld over technologieën die voor jullie verborgen zijn gehouden door deze duistere agenda. Weten jullie niet meer hoe het leven was in Lemurië en Atlantis? Velen van jullie waren daar. Het is nu Tijd om te herinneren. De Nieuwe Bedden waarover nu wordt gesproken in de alternatieve media zijn niet ‘nieuw’. We hebben jullie een meditatie gegeven om je voor te stellen dat je jezelf geneest op deze bedden. Jullie zullen zogezegd op de zaken vooruitlopen wanneer ze de komende jaren over de hele wereld worden verspreid. Naarmate jullie genezen, zullen jullie nodig zijn om anderen om je heen met deze kennis te genezen.

Gratis energie van de Aarde was altijd beschikbaar, maar ook aan het zicht onttrokken door de Duistere kant, maar dit zal terugkomen als jullie allemaal Transitioneren. Het leven in jullie toekomst zal niet zijn zoals jullie het in het verleden hebben gekend. Gemeenschappen zullen samenkomen om voor zichzelf te zorgen en van het leven te genieten. Er zal geen behoefte zijn aan grote conglomeraten en regeringen. Geld zal geen probleem meer zijn als jullie terugkeren naar de oude manieren van handel drijven met elkaar. De natuur zal zichzelf genezen van de verwoestingen van de mens en er zullen nieuwe manieren gevonden worden om van de vervuiling af te komen.

Dit mag jullie nu allemaal als een droom in de oren klinken, maar het ligt binnen jullie bereik en binnen jullie eigen Kracht om te veranderen. De energieën zijn zodanig dat jullie spoedig uit jullie beperkende kooien zullen komen en een wijdere wereld zullen zien als de Matrix oplost. Velen van jullie zullen inderdaad in staat zijn om ons, zogenaamde, ‘buitenaardse wezens’ te zien, maar het zal geen invasie zijn. Wij zijn hier in groten getale om jullie te helpen en te steunen als jullie de Overgang maken. Wij zullen allemaal samenkomen om deze prachtige Dappere Nieuwe Wereld op Aarde te helpen creëren voor jullie allen om in LIEFDE, VREDE en HARMONIE te leven.

Dus Dierbaren, de toekomst begint NU en het begint bij JOU. Blijf GELOOF hebben in jezelf, VERTROUW en GELOOF in jezelf en ALLES ZAL GOED ZIJN.

Veel zegeningen en veel liefde voor jullie allemaal.

SIRIUS.

Gechanneld door Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien