Bericht van Sirius / Door Sirius

Bericht van Sirius 
24 November 2020 – Sirius

Dierbaren, er is nu een stilte voor de storm. Wees voorbereid Dierbaren. Er gebeurt veel achter de schermen waarvan uw nieuwsmedia u niet vertellen. Het nieuws zoals het wordt gezien, concentreert zich op het beëindigen van de zogenaamde pandemie door een vaccin te ontwikkelen dat iedereen zal moeten nemen.

Veel van wat er gebeurt, is verzonnen door een duistere agenda die de planeet Aarde al eeuwenlang beheerst. Ze weten dat hun controlerende tijd op Aarde voorbij is en ze niet meer kunnen zijn zoals ze waren. Hun controle, als het ware een trekken en duwen agenda. Het ene moment vertellen ze u dat u dit of dat kunt doen en het volgende moment kunt u niet doen waar u zojuist naar uitgekeken had omdat de virusaantallen stijgen.

Kunt u zich voorstellen dat een vaccin enig verschil zal maken voor het feit dat zij u willen controleren/overnemen? Hun machtswellust zal nooit worden bevredigd. Op deze feestelijke tijd van Kerstmis zeggen ze dat ze u een paar dagen de tijd zullen geven om te vieren en dat ze het dan weer wegnemen. Stel u voor hoe ze u uitlachen als ze zien hoe u zo gemakkelijk gehoorzaamt.

Dierbaren, wees niet bang voor al deze gebeurtenissen. U bent degenen die om zo te zeggen in het WETEN zijn. U bent de KRACHTIGEN. De ASCENSIE van de 3e dimensie naar de 5e en hoger vindt NU plaats en u bent er een deel van. Meer mensen worden wakker terwijl we spreken. U bent SOEVEREINE wezens en als zodanig kunt u die wonderlijke wereld MANIFESTEREN waar jullie allemaal zo naar verlangen. Niemand en niets kan uw ZIEL beheersen/controleren.

Deze duistere krachten hebben zogezegd hun zegje gehad en kunnen en zullen niet in staat zijn om te ascenderen naar de 5e Dimensie in de vorm die ze zijn geweest. Ze zullen ofwel TRANSFORMEREN ofwel vertrekken. Twijfel daar niet aan. Dit is eigenlijk wat er nu achter de schermen gebeurt, Dierbaren. Helaas zijn er velen die overgaan naar een nieuwe dimensie om te leren en te groeien. Wees hierop voorbereid, Dierbaren.

Wees niet bezorgd om uw eigen dierbare families en vrienden, want velen zullen snel ontwaken als ook zij beseffen wat er aan de hand is. Niet voor niets hebt u met hen gesproken over wat er achter de schermen gebeurt. U heeft misschien gedacht dat ze niet luisterden, maar hun ziel zal altijd luisteren. Als een zaadje wordt geplant, zal er een bloem groeien. U zult niet de enige zijn die hen helpt WAKKER te worden. Laat ze het nu zelf ontdekken, want uw werk is gedaan en anderen kunnen het nu van u overnemen. Onthoud dat, ook al heeft u het gevoel dat u de enige was in uw eigen familiegroepen en dat zeker per ongeluk is. U bent misschien de enige WEGWIJZER in die groep en U zult hun ziel een grote dienst bewezen hebben door zo te zijn.

Kom nu samen in uw spirituele groepen om deze duistere krachten te overwinnen die u zo graag willen beheersen. Sommigen van jullie zullen worden begeleid om fysiek te demonstreren, anderen zullen hun eigen alternatieve nieuws schrijven, anderen zullen praten met hun vrienden en families die op hun beurt met anderen zullen praten en zo wordt het ECHTE nieuws verspreid. Vergeet echter niet als SOEVEREINE wezens dat jullie deze verbazingwekkende kracht in jullie hebben om te CREËREN en MANIFESTEREN, Dierbaren.

Al dit gepraat over vaccins en wanneer de crisis kan eindigen, is slechts een afleiding van uw werk als WEGWIJZERS. U kwam hier om de Planeet te helpen OPSTIJGEN naar een nieuwe manier van zijn. Laat u niet afleiden van deze MISSIE.

Mediteren over een Nieuwe Wereld van VREDE, LIEFDE en VREUGDE zal het tot stand brengen, Dierbaren. Laat zoals altijd de angst los die de media proberen te verspreiden. Wees niet bang voor woorden, Dierbaren, ze hebben geen macht over jullie. De HOOP dat het nieuwe vaccin, waar velen van jullie zich zorgen over maken, eigenlijk een goede zaak is, want binnen die HOOP zullen velen ontwaken.

Maak u geen zorgen dat deze vaccins verplicht worden gesteld, dit is gewoon een andere angst waarmee ze u proberen te beheersen/controleren. U heeft allemaal een VRIJE WIL, GELOOF DIT en het zal niet gebeuren. Wat betreft zorgen over gezinnen, het zit allemaal in de KRACHT VAN GEDACHTE. Veel van de zogenaamde schadelijke effecten van elke inmenging van buitenaf kunnen worden geneutraliseerd door uw eigen gedachten van LIEFDE. U kunt allemaal diegenen helpen die vaccins nemen door ze uw LIEFDE te sturen. Dit lijkt misschien simplistisch voor u, maar LIEFDE is zo’n sterke kracht en mag niet buiten beschouwing worden gelaten, Dierbaren.

LIEFDE is wat nodig is om de NIEUWE AARDE te manifesteren en het ZAL GEBEUREN. Wannéér het zal gebeuren, is aan u. Werk nu samen met GAIA om uw oude, verouderde Aarde te TRANSFORMEREN naar een nieuwe prachtige manier van zijn. Ga de NATUUR in en luister naar de vogels en bekijk de dieren. Ze weten niets van wat u doormaakt. Verzorg uw planten en het land om u heen. Wees één met GAIA en zij zal u helpen.

U kunt GAIA ook helpen om de schade die haar al jaren is aangedaan, te beperken. Wees erop voorbereid dat ze reageert met vreemde weerssystemen zoals sterke wind- en regenformaties, aardbevingen, vulkanen en dergelijke, terwijl ook zij door haar eigen ASCENSIE gaat. Ze weet echter wie haar vrienden zijn en ze zal uw ziel hiervan kunnen waarschuwen zodra ze gebeuren.

Veel GIDSEN, ENGELEN, STERRENWEZEN en andere SCHEPSELS uit veel verschillende dimensies komen nu dichtbij om u te helpen. Roep ze aan in uw meditaties om de Nieuwe Aarde te manifesteren. Dit zijn spannende tijden, Lieverds, en u kwam allemaal hier om te helpen. Geef nu niet op. Mediteer met hen om die nieuwe Aarde te MANIFESTEREN waarnaar u allemaal zo verlangt. Jullie zijn de SOEVEREINE wezens die de Aarde zullen veranderen. VERTROUW en GELOOF en het ZAL gebeuren.

We sturen u veel LIEFDE en VEEL ZEGENINGEN.

SIRIUS.

Thea Grace, Sirius. 24.11.2020

Bron

Vertaling: Agnes