DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS Stap 8 : JOUW LICHAAM ALS EEN TEMPEL.

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling met de Engelen van Sirius

Gechanneld door Thea Grace Sirius – 25 Februari 2021

Stap 8:
BEHANDEL JOUW LICHAAM ALS EEN TEMPEL.

Neem de controle over de gezondheid van je lichaam. Waar je ook in gelooft, het zal voor jou werken, of het nu westerse of oosterse geneeskunde is, of allebei, zolang het maar niet schadelijk voor je is. Florence Nightingale zei ooit “Doe de patiënt geen kwaad” Helaas is dit in de op ziekte gebaseerde Westerse geneeskunde bijna routine geworden. De meeste medicijnen hebben bijwerkingen en zijn gesynthetiseerd en verre van de oorspronkelijke plant of het oorspronkelijke kruid waarop het is gebaseerd.

De westerse geneeskunde heeft de neiging zich te richten op een deel van het lichaam dat niet in orde is en behandelt niet het lichaam als geheel. Geest, lichaam en ziel werken als een team. Als er één niet synchroon is, is de rest dat ook niet. Geloof in een gezond lichaam en je zult er een hebben. Als je je constant concentreert op de ziekte die je hebt, zonder te begrijpen waarom je die hebt, zul je er meer van krijgen. Waar je je op richt, manifesteert zich. Ziekte is, zoals het zegt, het niet op je gemak zijn met jezelf. Er is altijd een boodschap wanneer je lichaam niet op zijn gemak is en als je leert de boodschap te lezen, zul je uiteindelijk gezond en gelukkig worden. Vraag je lichaam wat het wil. Vraag elk van de delen van je lichaam hoe het met ze gaat en of er iets is dat je voor ze moet doen. Ga naar binnen, mediteer en vraag je lichaam hoe het zich voelt. Vraag het je voeten, handen, ruggengraat, hart en lever enz enz.

Als je naar je lichaam luistert, zal het je vertellen wat het nodig heeft. De geest kan niet worden gescheiden van het lichaam en dit wordt nu door wetenschappers bewezen. Alle moleculen zijn met elkaar verbonden en er is geen vacuüm. In deze tijd op aarde kan stress dodelijk zijn. Leer mediteren en ontdek wat de ziektes van je lichaam je vertellen, leer de lessen en de symptomen kunnen worden verlicht. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging en voed je lichaam met natuurlijke, voedzame voeding. Zegen je voedsel, proef het aandachtig en geniet er langzaam van. Eet gezond, organisch voedsel dat niet vervuild is met chemicaliën. Drink zuiver water. Leer wat bij uw lichaam past en wat het nodig heeft om te eten voor haar regeneratie. Leer wat jouw voedsel intoleranties kunnen zijn. Bouw jouw immuunsysteem op door supplementen te nemen als je het gevoel hebt dat jouw voeding hier een tekort aan heeft. Blijf niet stilstaan bij ziekte, na verloop van tijd zullen veel ziekten verdwijnen als er naar je lichaam wordt geluisterd. Als je denkt dat een verkoudheid 3 dagen zal duren, zal dat ook gebeuren, of je het nu behandelt of niet. Virussen zullen niet groeien in een gelukkig en gezond immuunsysteem. Jouw lichaam zit vol met zogenaamde goede bacteriën en virussen. Het is pas wanneer deze uit de hand lopen dat jouw lichaam ziek wordt. Werk met je lichaam in plaats van er tegen te vechten.

BEHANDEL JOUW LICHAAM ALS EEN TEMPEL EN NEEM DE

CONTROLE OVER JE EIGEN GEZONDHEID IN HANDEN.

BEHANDEL JE LICHAAM ALS EEN TEMPEL MEDITATIE

Haal 3 keer diep adem en neem jezelf mee naar jouw eigen heilige plek. Dit kan een prachtige plek in de natuur zijn, een berg, een strand, een weide, een grot of zelfs een kamer in je eigen huis. Zorg ervoor dat je je hier gelukkig, veilig en geborgen voelt. Stel je nu voor dat er een Blauw, Helende Licht vanuit het Universum naar beneden komt en de Kruin Chakra op de top van je hoofd opent. Stel je voor dat dit Licht elke spier op jouw hoofdhuid ontspant en reinigt. Breng het Licht naar de achterkant van jouw hoofd en in jouw nek, ontspan de spieren in jouw nek.

Breng nu het Licht in jouw gezicht, achter je ogen, je oren en je wangen. Laat jouw kaak ontspannen zakken. Stel je voor dat het Licht in jouw schouders komt, langs jouw armen, handen en vingers, ontspannend en reinigend. Laat het Licht naar beneden komen voor jouw borstkas, ontspan jouw ademhaling nog meer en in jouw onderbuik. Stel u nu voor dat het Licht langs de achterkant van uw ruggengraat naar beneden komt, één wervel per keer, naar uw middel en heupen. Laat het Licht naar beneden komen in jouw benen, ontspannend en reinigend als het naar jouw voeten en tenen gaat. Je voelt je nu volledig ontspannen. Stel je nu voor dat je jezelf kunt verkleinen tot een heel klein mensje dat in staat is om in jouw eigen lichaam te gaan. Ga naar het deel van je lichaam dat de meeste genezing nodig heeft en vraag dat deel wat het nodig heeft om geheeld te worden.

Wanneer je een antwoord hebt, vul het dan weer met het Blauwe Helende Licht en zeg tegen dat deel dat je de boodschap hebt gehoord en hoezeer je het liefhebt en waardeert. Herhaal nu het proces voor het volgende deel van uw lichaam dat zich niet op zijn gemak voelt. Als je klaar bent ga je weer van top tot teen door jouw lichaam en vertel je elk deel van jouw lichaam hoeveel je het waardeert en liefhebt. Beloof dat je altijd zult luisteren naar de boodschappen die jouw lichaam je geeft en bedank het omdat het je grootste leraar is.

Als je klaar bent, dompel jezelf volledig onder in het Blauwe Helende Licht en ontspan voor een tijdje…  Wanneer je je volledig gereinigd voelt, open dan je ogen en kom terug tot volledig ontwaakte bewustzijn door te aarden en wortels vanuit de ziel van je voeten naar beneden in de aarde te sturen. Het kan zijn dat je geen duidelijke boodschappen van je lichaam krijgt als je met deze meditatie begint, maar na verloop van tijd en met oefening, zul je snel in staat zijn om duidelijke communicatie met je lichaam te hebben.

De Engelen van Sirius

Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien