ASCENSIE MEDITATIES

ASCENSIE MEDITATIES

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 14 April 2022

Geliefden, wij weten dat velen van jullie kunnen lijden onder bepaalde symptomen terwijl jullie de laatste overblijfselen van fysieke, mentale en emotionele staten van jullie wezen opruimen om jullie toe te laten de staat van gelukzaligheid binnen te gaan die gekend is als de 5de Dimensie. Jullie zijn allemaal heel dicht bij deze staat van zijn en in feite kunnen velen van jullie deze gelukzaligheid soms voelen wanneer je in en uit de 5de Dimensie springt in jullie droomtoestanden en meditaties. Deze tijden zijn jullie toekomst, geliefden, maar het leven op Aarde rondom jullie kan op dit moment naar jullie kijken.

Om jullie allemaal te helpen op dit moment willen we nieuwe meditaties aanbieden die jullie kunnen helpen vooruitgang te boeken op dit specifieke moment. Als genezers kunnen jullie duistere energieën aantrekken terwijl jullie bezig zijn met jullie dagelijkse bezigheden. Voor sommigen van jullie kan dit onvermijdelijk zijn omdat jullie ervoor gekozen hebben om deze donkere energieën van de planeet te helpen verwijderen en als Krachtige voelende wezens kunnen jullie dit werk inderdaad doen. Maar soms kan dit jullie vibratie verlagen. Wanneer dit gebeurt, rust dan uit, ga naar binnen en vraag ons om deze negatieve energieën voor jullie op te ruimen.

Kristallen zijn heel belangrijk voor jullie om bij je te dragen in deze tijd omdat ze veel duistere energieën kunnen absorberen, maar vergeet niet om ze vaak te reinigen en reinig ze dagelijks als je ze op je lichaam draagt. Jezelf en je woonvertrekken reinigen met Salie of Palo Santo kan ook een zeer krachtig tegengif zijn voor deze energieën. Veel mensen komen er nu achter hoe de duistere energieën hebben ingegrepen in de atmosfeer en in jullie voedsel en water. Begrijp wat er is gebeurd, maar luister niet naar de nee zeggers en WEET dat jullie eigen lichaam zeer krachtig is en inderdaad alles kan neutraliseren wat naar binnen wordt gebracht.

Leer te communiceren met de cellen in je eigen lichaam en voer een doorlopend gesprek met jezelf en je zult merken dat je in staat zult zijn om alle negativiteit te weerstaan die je als het ware wordt toegeworpen.

PRAAT MET JE CELLEN MEDITATIE.

Ga liggen op een rustige plaats. Haal 3 keer diep adem, adem rustig in en adem alle spanningen uit die je voelt. Span en ontspan al je spieren terwijl je dit doet.

Begin bij je voeten en tenen, wetende dat je alle bloedvaten, weefsels, spieren, botten, organen, huid en haar van elk gebied erbij betrekt, vraag elke cel om zich te vernieuwen, elke cel te regenereren en ze te Zegenen voor al het werk dat ze doen om je in leven te houden.

Doe vervolgens dezelfde procedure met je enkels, onderbenen, knieën, bovenbenen en in je heupen. Verfris, vernieuw en regenereer elke cel.

Wanneer je je buik bereikt, omvat alle organen in je buik, doe hetzelfde met je borst en omhoog naar je nek. Herhaal dezelfde procedure vanuit je heiligbeengebied omhoog naar je ruggenwervels en naar de achterkant van je nek.

Verfris, vernieuw en regenereer je schouders, de bovenkant van je armen, ellebogen, onderarmen, polsen, handen en vingers.

Praat met alle cellen in je hoofd, je oren, ogen, neus, mond en je hersenen.

Vergeet niet om ook tegen je haar, huid en nagels te praten.

Je kunt deze meditatie verdiepen door een orgaan of deel van je lichaam te noemen waarmee je een probleem hebt en je voor te stellen hoe dat deel van je lichaam zich voelt en wat het nodig heeft om zichzelf te genezen.

Wanneer je klaar bent Zegen je hele lichaam en grond jezelf, waarbij je je wortels in de Aarde stuurt.

5e DIMENSIONELE CHAKRA MEDITATIE

Begin zoals hierboven met 3 keer diep adem te halen en ontspan al je spieren.

Plaats je intentie op de Aarde Ster chakra net onder je voeten. Neem je tijd en voel in deze chakra en stel je de ruimte rond deze chakra voor en verbind je met de Liefde binnen en buiten deze chakra. Zegen de Ster van de Aarde en de ruimte er omheen.

Ga nu in je Wortelchakra en herhaal de procedure met deze en de volgende chakra’s.

Heiligbeen

Zonnevlecht

Hart

Hoger hart

Keel

Derde Oog

Kroon

Herhaal de procedure met de chakra’s boven je hoofd

Causaal

Ziel Ster

– Stellaire Poort die je verbindt met je Hogere Zelf en het Goddelijke.

Wanneer je klaar bent, grond je jezelf door je voor te stellen dat het Licht uit het Universum een tunnel of buis van wit Licht vormt die je omringt en beschermt, die naar beneden gaat naar je basis, met je wortels die je aarden in het centrum van de Aarde.

Wij stellen voor dat je met elke chakra communiceert over zijn eigen vibratie en kleur, want deze kunnen in de loop van de tijd veranderen. Veel zieners kunnen in feite verschillende kleuren zien in elke chakra. Voor degenen onder jullie die dit vermogen niet hebben is het een goede oefening om naar binnen te gaan en je voor te stellen hoe je eigen chakra’s eruit zien, want ze kunnen heel anders zijn dan het beeld dat een ander heeft.

We hopen dat jullie van deze meditaties genieten. Veel plezier ermee en voel je vrij om ze aan te passen aan je eigen omstandigheden.

Leer lief te hebben, te communiceren en een goede relatie te hebben met je eigen lichaam en het zal je een langer leven geven dan je je ooit kunt voorstellen. Weet dat je lichaam je grootste vriend is terwijl je door het Ascensie proces gaat. Doe deze meditaties dagelijks en je lichaam zal reageren en zichzelf genezen als jullie allemaal de 5e dimensie binnengaan.

Wij sturen jullie vele zegeningen en veel liefde.

Wij zijn Sirius

Kanaal:  Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org