AARTSENGEL MICHAËL – LIEFDE NIET ANGST

LIEFDE NIET ANGST

AARTSENGEL MICHAËL – 21 OKTOBER 2021

Gechanneld door: Thea Grace Sirius

DIERBAREN, NU IS HET DE TIJD OM WAKKER TE WORDEN EN IN LIEFDE TE ZIJN, NIET IN ANGST.

Nu is het de tijd om uit jullie oude wereld van angst te ontwaken en naar de Nieuwe wereld van LIEFDE, VREDE en HARMONIE te gaan. De laatste jaren is een groot deel van jullie tijd op Aarde doorgebracht in angst. Angst om niet genoeg geld te hebben, angst voor ziekte, angst voor andere culturen, angst om niet genoeg voedsel of geen onderdak te hebben, angst voor de verwoestingen van de Natuur en het klimaat, angst voor God, angst voor de Duivel, angst om niet geliefd te zijn en angst voor de dood. Dit zijn allemaal angsten die misschien een basis hebben in een of andere waarheid in jullie eigen leven of zelfs in een vorig leven geleid door angst, maar het zijn allemaal aangeleerde angsten.

Als baby kwam je in feite in dit leven met geen echte angst, afgezien van een angst om te vallen en een angst voor harde geluiden. Veel van de angst die de meesten van jullie nu voelen, is aangeleerd gedurende de jaren dat jullie op Aarde zijn geweest. Deze angsten zijn aangeleerd door jullie ouders, jullie leraren, jullie vrienden en anderen om jullie heen. Jullie hebben deze angsten allemaal aangeleerd door de ervaringen die jullie hebben gehad. In werkelijkheid, als alle kinderen werden opgevoed in een totale wereld van LIEFDE, zou er geen angst zijn en zouden jullie allemaal in complete Gelukzaligheid leven.

Of je het nu gelooft of niet, ieder van jullie heeft een Beschermengel die constant bij je is. Vele andere Engelen kunnen ook worden opgeroepen voor specifieke doeleinden. Het is nu zo’n belangrijke tijd om contact te maken met jullie Engelen, om jullie angsten kwijt te raken en om te leren leven in een staat van LIEFDE. Er is veel gesproken over mensen die van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie gaan en zelfs dit heeft bij velen van jullie een angst opgeroepen.

Als Lichtwerkers is velen van jullie misschien verteld dat je misschien je eigen familie en vrienden moet verlaten om van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie te ascenderen en je bent bang om zonder hen te moeten leven om dit te doen en je probeert hen allemaal te overtuigen om te ontwaken.

Ik hoor jullie opnieuw te zeggen GEEN ANGST te HEBBEN hierover, geliefden. In waarheid zullen alle liefdevolle wezens naar deze 5de dimensie op Aarde Ascenderen maar op verschillende tijdstippen. Jullie als Lichtwerkers kunnen al wakker geworden zijn en leven in families die bij wijze van spreken nog steeds slapen. HEB GEEN ANGST want jullie kwamen allemaal in deze wereld met jullie vrienden en families (of ze het nu weten of niet) om deze wereld in een betere plaats te veranderen en jullie zijn allemaal samen op deze reis. Alle Liefdevolle wezens zullen transcenderen naar deze NIEUWE WERELD.

De Aarde of Gaia zoals ze bekend staat is aan het transcenderen en evolueren. Ze kent ieder van jullie en ze zal ALLE LIEFDE wezens met haar meenemen als ze transcendeert naar de Nieuwe Wereld. Jullie als Lichtwerkers en Sterrenzaden zijn de Wegbereiders en lopen zogezegd op de zaken vooruit. Jullie zijn allemaal op verschillende tijden wakker geworden en dat zullen ook jullie vrienden en families om jullie heen zijn.

Het is voor velen van jullie moeilijk geweest omdat jullie je alleen voelden tussen diegenen die niet geloven in wat jullie zeggen en jullie soms bespotten voor jullie geloof. Dit is geen toeval, geliefden, want als Lichtwerker bent je speciaal naar de wereld gekomen om in deze speciale tijd te helpen. Het kan zijn dat je uit andere dimensies komt en hier nog nooit geïncarneerd bent geweest en je kunt je op gespannen voet voelen staan met anderen die je niet begrijpen. Wanneer je je alleen voelt, denk dan aan jezelf als een gloeilamp die de duisternis om je heen verlicht en roep je Engelen om hulp, want je bent nooit en te nimmer alleen. Omring jezelf met Aartsengel Zadkiel’s en St Germaine’s zilveren, gouden en violette vlam om je te helpen je onder anderen te bevinden die angstig zijn en je zouden kunnen aanvallen vanwege je overtuigingen.

Zoals velen van jullie wellicht weten, hebben duistere entiteiten geprobeerd mensen te beheersen gedurende eonen van jullie Aardse tijd en hebben toestemming gekregen om dit te doen. Je vraagt je misschien af waarom God dit heeft toegestaan.

Om uit te leggen -: De aarde is betrokken geweest bij een experiment, om zo te zeggen. Mensen kregen de vrije wil om in dit experiment te leven en het is een leerschool geweest voor eonen van jullie tijd. De mensen kregen de vrije wil om te doen wat ze wilden, om te leren en te groeien, maar nooit om de planeet te vernietigen. Hogere wezens hebben altijd ingegrepen om te helpen in deze tijden, zoals ze dat nu ook doen. Dit experiment is nu tot een einde gekomen nu Gaia zichzelf transformeert in een planeet van LIEFDE en Hoger Leren.

De duistere entiteiten die jullie eeuwenlang in hun macht hebben gehad, hebben ook de kans gekregen om te transformeren en te transcenderen naar de 5de Dimensie. Dit lijkt misschien een tegenstrijdigheid voor velen van jullie, die iets anders werd verteld. Elke ziel is een deel van God en zal als zodanig de kans krijgen om te transformeren, maar als zij dit niet doen zullen zij de planeet verlaten om hun eigen leerproces in een andere dimensie voort te zetten. Het is God’s beslissing hoe dit zal worden bereikt en niet aan een mens om dit te doen.

Heb geen angst voor deze duistere zielen die eeuwenlang zoveel verwoesting op Aarde hebben aangericht. Zij weten dat hun tijd voorbij is. Wees niet bang voor deze duisteren en wat zij tegen jullie zeggen. Het is nu hun angst. Zij hebben de oorlog verloren en hun angst voor een gebrek aan controle over jullie veroorzaakt veel van de verwoesting die vandaag de dag op Aarde heerst. Zij zullen proberen jullie overal bang voor te maken om jullie onder hun controle te houden. Zij hebben al jullie angsten georkestreerd om jullie ervan te weerhouden te weten dat jullie een Soeverein Goddelijk Wezen zijn en dat JULLIE de controle hebben, niet zij.

Laat hen jullie LICHT niet langer verbergen. Zij kunnen jullie niet controleren tenzij jullie dat toelaten.

Heb geen angst want zij weten dat als je eenmaal wakker bent geworden, zij geen macht meer over je zullen hebben. Het enige wat je hoeft te doen is opstaan en NEE tegen hen zeggen. Als een deel van GOD, ben JIJ een Soeverein wezen en je Liefdevolle kracht is immens en zal de wereld veranderen.

Heb geen angst Dierbaren, jullie eigen dierbare vrienden en families zullen zich bij jullie voegen op deze reis. Velen van jullie hebben zich alleen en ongeliefd gevoeld, maar JULLIE zijn de wegbereiders die vooruitlopen op het spel, om het zo maar te zeggen. Zoals jullie ontwaakt zijn, zullen anderen dat ook doen, maar op verschillende momenten. Maar terwijl de tijd versnelt, zullen jullie vrienden en families jullie spoedig inhalen en zich bij jullie voegen op deze opwindende reis.

Velen van jullie voelen deze versnelling van de tijd terwijl jullie door het Ascensie-proces gaan. Tijd als zodanig is een illusie en als je je zo voelt, vertraag dan en leer om de rozen te ruiken, zoals ze zeggen.

Velen van jullie hebben ook vele vreemde symptomen die niet verklaard kunnen worden. Nogmaals, laat jullie lichaam rusten terwijl het de achterstand inloopt op jullie ziel, die in dit proces veel verder is dan jullie lichaam. Jullie lichaam is de tempel van jullie ziel en als zodanig moeten jullie luisteren naar wat jullie lichaam, net als jullie ziel, op dit moment nodig heeft.

Leer naar je lichaam te luisteren en vraag het wat het wil. Het zal weten wat het nodig heeft en ieder van jullie zal veel verschillende dingen nodig hebben. Het kan meer of minder verschillend voedsel of vloeistoffen willen. Het kan meer beweging nodig hebben of het kan meer rust nodig hebben. Alle lichamen zijn verschillend en wat geschikt is voor het ene lichaam zal niet geschikt zijn voor het andere. Geen enkele expert kan je vertellen wat JIJ nodig hebt omdat er niet één antwoord voor iedereen is, je moet het gewoon aan JOUW lichaam vragen en naar het lichaam LUISTEREN wat het je vertelt over wat het nodig heeft.

Velen van jullie voelen zich misschien geleid om je baan op te geven, relaties te verbreken of zelfs te verhuizen naar andere gebieden. Tijdlijnen zijn op dit moment zo aan het veranderen dat het raadzaam is om bij je lichaam na te gaan of het de juiste tijd is om dit te doen. Jouw ziel wil misschien wel verhuizen maar je lichaam is er op dit moment misschien nog niet helemaal klaar voor. Dit wil niet zeggen dat het niet zal gebeuren, maar het is misschien niet het juiste moment. Wanneer je lichaam en ziel volledig op één lijn zijn, zul je het gewoon weten.

Het zal zo behulpzaam voor jullie zijn, Dierbaren, om je op dit moment met je Engelen te verbinden voor troost en advies. De ene dag kun je zoveel energie hebben om te doen wat je wilt doen en de andere dag kun je je zo moe voelen dat je de hele dag wilt rusten. Wees mild voor jezelf in deze tijd want dit is nog nooit eerder gebeurd op Aarde.

Jullie navigeren allemaal door immense veranderingen zowel op de Aarde als in jullie eigen lichamen terwijl ze veranderen van koolstofhoudend naar kristallijn en er meer DNA-strengen online komen. Dit zal automatisch bij iedereen gebeuren. De meeste Lichtwerkers zullen zogezegd voorlopen op het spel en meer dan in staat zijn om deze nieuwe energieën te verwerken die vanuit het Universum naar de Aarde worden gestraald zonder al te veel schadelijke symptomen. Wanneer anderen na jou ascenderen, dan zul je meer dan in staat zijn om hen te helpen met hun eigen Ascensie symptomen.

Als Gaia ook Ascendeert zul je veel veranderingen opmerken. Vreemde weerpatronen, aardbevingen, vulkanen, zware winden en extreme temperaturen. Wees niet bang voor dit alles want ze transformeert zichzelf in een omgevingsplaneet waar alle zielen comfortabel kunnen leven op elke plek op haar planeet. Help haar in deze tijd door zachtjes op haar grond te lopen en zich te ontdoen van alle menselijke excessen uit het verleden. Zoals al eerder is gezegd is er geen reden om bang te zijn dat er energieën opraken.

Gaia zal je laten zien hoe ze je kan helpen om nieuwe duurzame energieën van haar grond te vinden. Duurzame veilige energieën en nieuwe technologieën die in het verleden hadden kunnen helpen zijn voor jullie verborgen gehouden door de duistere kant van de mensheid. Deze nieuwe technologieën en energieën zullen nu geleidelijk aan aan het Licht komen.

Heb geen angst voor gebrek van welke aard dan ook. Gaia heeft genoeg grondstoffen voor ieder van jullie om comfortabel op haar grond te leven. De tijd zal komen dat geld niet relevant zal zijn als jullie leren geen angst te hebben voor anderen die jullie willen controleren en jullie leren met elkaar te leven in een staat van vrede en harmonie. Jullie zullen elkaar allemaal helpen om te leven in deze Nieuwe Wereld van Overvloed.

Heb geen angst voor ziekte want Gaia heeft alles wat je nodig hebt om jezelf te genezen zonder je toevlucht te nemen tot schadelijke chemicaliën of vaccins. Sommige van deze ziektes zijn eigenlijk geproduceerd door de duistere entiteiten om jullie in een staat van angst te houden. Gaia’s genezingen zijn voor jullie verborgen gehouden om jullie allemaal in angst te houden. Gaia’s geneeswijzen zijn niet schadelijk en gratis voor iedereen. Ze kunnen en zullen alles genezen. Je moet haar alleen vragen om te helpen.

Deze Nieuwe Wereld kan voor velen van jullie als een vergezochte droom klinken maar GELOOF het Dierbaren. Wat je ook ziet van het tegendeel, er is nu een grote verandering ten goede gaande op Aarde. Negeer de doemdenkers die zeggen dat de Aarde stervende is. Gaia is springlevend en weet precies wat ze aan het doen is.

Weet dat jullie allemaal SOEVEREINE WEZENS ZIJN en een deel van GOD en als zodanig KUNNEN jullie en zullen jullie dit Nieuwe Utopia op Aarde, waar jullie NU allemaal zo naar verlangen, MANIFESTEREN.

GELOOF het en jullie zullen het MANIFESTEREN.

Wij zijn en zijn altijd bij jullie geweest om lief te hebben, te begeleiden en jullie te helpen deze opwindende tijd te doorkruisen terwijl jullie steeds omhoog gaan van de 3de Dimensie naar de 5de Dimensie en daarboven.

Heb GEEN ANGST, Dierbaren, leer om alles LIEF TE HEBBEN wat er vandaag op Aarde met jullie gebeurt terwijl jullie allen leren om door deze tijden te navigeren en wij zijn hier om te helpen.

ALLES ZAL GOED ZIJN in jullie Nieuwe Hemel op Aarde, waarvoor jullie allemaal hierheen kwamen om ervan te genieten.

BEN gewoon het Liefdevolle wezen dat jullie zijn en jullie zullen allen in die 5de Dimensie van LIEFDE, GENADE, HOOP en VREDE zijn, veel sneller dan jullie allemaal denken.

Ik zend jullie veel LIEFDE en vele ZEGENINGEN.

IK BEN AARTSENGEL MICHAËL.

Kanaal: Thea Grace Sirius.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org