2022 – CHANNELLING VAN SIRIUS

2022

CHANNELLING VAN SIRIUS

Gechanneld door:  Thea Grace Sirius – 7 januari 2022

Dierbaren, wij komen vandaag naar jullie toe om jullie veel hoop te geven voor jullie jaar 2022. Wij zien dat velen van jullie zich uitgeput en gemarginaliseerd voelen door wat er de afgelopen 2 jaar op jullie planeet is gebeurd. Wij zijn hier om jullie te prijzen voor jullie standvastigheid in het handhaven van jullie eigen LICHT temidden van zoveel duisternis.

We kunnen jullie nu vertellen dat de oorlog voorbij is. Het LICHT heeft gewonnen. Wat jullie nu zien zijn slechts kleine stukjes duisternis die om aandacht vechten, maar het LICHT heeft echt gewonnen. We zouden dit zo vaak tegen jullie willen zeggen dat jullie deze woorden uiteindelijk zullen gaan geloven.

Ja, wij zien deze kleine duisternis en als jullie je in deze duisternis bevinden, geloven jullie misschien niets van wat wij jullie vertellen. Maar voor diegenen onder jullie die nog steeds vechten voor jullie vrijheid tussen de beperkingen door, zeggen wij, ga door met jullie strijd want er komt veel informatie naar voren om deze beperkingen voor altijd te beëindigen. Geloof in jullie harten dat vrijheid jullie door God gegeven recht is en dat er geen beperkingen meer zullen zijn. Het is alsof jullie opgesloten zitten in een gevangenis en denken dat jullie levenslang hebben en niet weten dat jullie de volgende morgen uit jullie gevangenis zullen worden bevrijd.

Er gebeurt zoveel achter de schermen, zowel op Aarde als in de Hogere sferen, dat als jullie alle informatie zouden kennen, jullie het niet zouden geloven. Jullie staan aan de rand van een opwindende nieuwe Aarde en JULLIE zijn de wegbereiders, Dierbaren, voor degenen die achter jullie komen. JULLIE zijn inderdaad de gelukkigen want JULLIE zijn in het bezit van zoveel informatie waarvan vele bewoners van de Aarde onwetend zijn. JULLIE zijn je bewust van de duisternis die millennia lang op de planeet heeft mogen voortduren. Wanneer de informatie eindelijk naar buiten komt, zullen anderen, die totaal onwetend zijn, geschokt zijn en JULLIE zullen hard nodig zijn om hen te helpen informeren en helen.

Veel van de schade die de duistere kant heeft geprobeerd toe te brengen aan de planeet in een poging om de wereld te ontvolken, is verlicht. We herhalen jullie dat jullie vrienden en families zijn verzorgd door hun gidsen. Ook al hebben ze jullie woorden misschien niet geloofd en gaan ze mee met het huidige verhaal, ze zullen spoedig ontwaken en jullie zullen gelijk krijgen voor wat jullie hen hebben proberen te vertellen.

We horen je zeggen dat wanneer de waarheid aan het licht komt, hoe graag jullie ook willen zeggen: “Ik zei het toch”, dit niet het geval zal zijn. De woorden die we jullie horen zeggen als anderen vragen hoe je het wist zullen zijn “Ik gebruikte mijn intuïtie of ik wist het gewoon” !!!!!! Degenen die niet geloven in enige vorm van God of Hogere kracht zullen meer dan verward zijn wanneer de Waarheid naar buiten komt en zullen veel genezing van jullie nodig hebben omdat hun hele wereld op zijn kop zal worden gezet.

En dus, geliefden, is het tijd om naar binnen te gaan en te weten dat jullie tijd er aan komt. Jullie gaan allemaal door veel zielenheling en er komt veel naar boven om opgeruimd te worden. Jullie kunnen merken dat het is alsof jullie in een achtbaan zitten. De ene dag kunnen jullie je op de top van de wereld voelen en de volgende dag voelen jullie je down en dit kan ook allemaal op één dag gebeuren. Houdt je niet bezig met wat al deze emoties naar boven doet komen. Dit zijn de laatste overblijfselen van de genezing van de ziel zelf en naarmate dit jaar vordert zullen jullie je allemaal geweldig gaan voelen en niet achteruit gaan. Jullie kwamen naar de Aarde om te helpen anderen te helen maar daarbij moesten jullie eerst jezelf helen en jullie hebben daar allemaal geweldig werk van verricht.

Wanneer je deze donkere emoties voelt, reik dan uit naar je Engelen en Gidsen en naar de mensen om je heen voor hulp en genezing. Heb geen angst op welke manier dan ook op gezondheidsgebied, praktisch of financieel, want jullie toekomst zal verzekerd zijn.

Velen van jullie hebben zich de laatste tijd erg alleen gevoeld omdat jullie zogenaamde vrienden misschien aan de kant zijn gezet. Jullie zullen naar anderen kijken die op dezelfde golflengte zitten als jullie, als zielengroepen weer bij elkaar komen. Velen van jullie zullen ook geleid worden om naar andere gebieden te verhuizen om een nieuw leven te beginnen. Vrees hier niet voor want dit is de roeping van jullie ziel en jullie zullen geleid worden

Jammer genoeg zullen vele partnerschappen uit elkaar vallen, omdat de ene partner zijn ziel vooruit wil helpen naar de 5de Dimensie en de andere partner in het comfort van de 3de Dimensie wil blijven. Het zal jullie persoonlijke keuze zijn om te vertrekken, maar als jullie dat doen, heb dan geen angst, want jullie zullen veel hulp krijgen van de hogere rijken als het in het plan van jullie ziel ligt om dit te doen. Jullie zullen gewoon weten wat goed voor je is en de roeping van jouw ziel zal vanzelfsprekend worden.

Degenen onder jullie die alleen zijn en op zoek zijn naar partners zullen eindelijk hun zielsverwant vinden als jullie beiden samenkomen om het werk voort te zetten dat jullie in andere levens zijn begonnen. Jullie zijn apart geweest voor de groei van jullie eigen ziel, maar nu is het tijd voor alle zielengroepen om samen te komen en vooruit te gaan naar de Nieuwe Aarde.

Ga door met jullie meditaties en het verbinden met Gaia want dit zal jullie helpen om de nieuwe energieën te assimileren die vanuit de Centrale Zon op de Aarde worden gestraald. Zoals we al eerder hebben gezegd gaat de Aarde door veel veranderingen. Er zullen meer aardbevingen, vulkanen en hevige winden blijven voorkomen gedurende deze fase totdat Gaia zich vestigt in haar eigen 5de Dimensie. Als Lichtwerkers kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie altijd op de juiste plaats en op het juiste moment zullen zijn om eventuele catastrofes te vermijden.

En dus, geliefden, applaudisseren wij nogmaals voor jullie koersvastheid en jullie komst naar dit moment in de tijd. Het is niet gemakkelijk geweest voor velen van jullie maar tijden veranderen en jullie zullen spoedig op vele manieren beloond worden voor alles wat jullie gedaan hebben om de mensheid te helpen in deze speciale tijd.

Doe zoals altijd een beroep op ons voor hulp en genezing in deze tijd.

Wij zenden jullie veel Liefde en zegeningen en zeggen jullie nogmaals .

ALLES IS GOED .

Wij zijn Sirius.

Kanaal: Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org