LORD SANANDA -Gechanneld door: Simone

LORD SANANDA

Gechanneld door: Simone – 7 September 2021 – The.voiceofthegalaxy

Voorafgaand aan deze channeling was ik aan het mediteren. De laatste tijd kom ik meer en meer over mezelf te weten, mijn vorige levens, de oorsprong van mijn ziel enz. In mijn meditatie nam mijn ziel me mee naar een paar plaatsen en stelde me voor aan enkele nieuwe mensen van verschillende soorten. Ik vind dit geweldig, vooral omdat ik op weg ben om een galactische akashic reader te worden. Dus meditaties als deze zijn als tekens dat ik gesteund word en op de goede weg ben.

Aan het eind maakte ik deel uit van een bijeenkomst met Lords van allerlei verschillende soorten. Merk op dat een Lord anders is dan onze aardse interpretatie van een Lord. Je kunt het meer zien als een collectief gekozen persoon om hen allen te vertegenwoordigen. Zoals de galactische soorten zich terdege bewust zijn dat zij een collectieve groep zijn die allen op hun eigen ascensie niveaus werken aan hun eigen gekozen taken, maar altijd bewust dat ze allen één zijn.

Dat niveau van bewustzijn, dat we een collectieve soort zijn, is iets dat ook hier op aarde zal groeien. Nu leven we met een menselijk ras dat deels wakker is en en deels slaapt. Degenen die zich bewust zijn van wat er op Aarde gebeurt, de meesten van ons zijn sterrenzaden. Wij zijn degenen die hoger zijn in onze vibratie, in ons ascensie niveau. Er zijn Sterrenzaden hier op aarde met zielen ver voorbij de 5e dimensie. Als we ons licht schijnen zullen we de slapende zielen wakker maken en optillen. Als we actie ondernemen en we creëren wat ons wordt aangereikt door onze intuïtie, ons innerlijk weten, wekken we meer en meer van hen die nu slapen. Door onze acties zullen we de frequentie van het

totale menselijke ras. Als collectief zullen wij groeien en uiteindelijk onze bevrijding realiseren.

Toen de bijeenkomst voorbij was kwam Lord Sananda naar me toe en toen ik klaar was had hij een boodschap te delen:

Lord Sananda:

In Liefde kom ik naar voren om tot jullie allen te spreken. Samen zullen we de duisternis doen vallen. Vele miljoenen van jullie broeders en zusters hebben de taak op zich genomen om te werken aan de bevrijding van de aarde.

In de goddelijke tijdlijn waren we in staat deze taak te volbrengen. Vanaf nu zal het op jullie planeet uitwerken. Jullie, en onze krachten die al op de aarde zijn zijn nu aan de beurt om in actie te komen.

De achtbaan staat op het punt zijn rit te beginnen. Kort maar intens.
Spoedig zal Terra Nova verrijzen
en het gouden tijdperk van Gaia zal beginnen.

We zien er allemaal naar uit om spoedig samen te werken.

Voor nu zou ik willen zeggen:
Hou vol. Luister naar je innerlijke stem om te weten wat
waarheid is en wat leugens zijn.

We weten dat jullie zullen slagen.

Schijn helder mijn geliefden.

Weet dat jullie niet alleen zijn
en alles met een reden gebeurt.
Binnenkort zullen we jullie bevrijding vieren.

In Licht & Liefde

Ik groet het Al

Lord Sananda

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org