Deze boodschap werd gegeven door CHEUBERON. / Gechanneld door: Simone

Gechanneld door: Simone – the.voiceofthegalaxy – 4 Juni 2021

Deze boodschap werd gegeven door CHEUBERON.

Hij maakt deel uit van het Galactische Commando. Zijn oorsprong
ligt in de engelenrijken.

Beste burgers van de koninklijke wereld van Gaia.

Vandaag kom ik naar voren om jullie woorden van hoop te geven. Mijn naam is Cheuberon en samen met vele anderen heb ik mijn liefde en steun in jullie vrijheid gestoken.

Een vrijheid die jullie geboorterecht zou moeten zijn. En opnieuw jullie geboorterecht zal zijn.

We begrijpen dat velen van jullie die lang geleden ontwaakt zijn, een beetje gefrustreerd zijn dat het plan van onze liefhebbende moeder/vader nog niet volledig is uitgerold. Het was een lange adem die jullie nodig hadden. Maar we zijn in de laatste fase. Gaia is haar proces begonnen en ze wordt gesteund door de innerlijke en uiterlijke sferen in haar ascensie.

Verbonden met Gaia is haar ascensie die van jullie zelf. Wanneer zij omhoog gaat in haar vibratie begeleidt het jullie in de positie om alles los te laten wat jullie nog in je bagage hebben dat niet langer resoneert met de nieuwe jij.

Mijn geliefden, wees niet in tranen, wees niet neerslachtig en voel je niet het slachtoffer. De enige manier om te transformeren is om het te verlichten. De enige manier om de donkere plekken op te ruimen is het te verlichten.

Doe de gordijnen open. Laat de zon in je huis. Ga in het zonlicht zitten en lach. Verhoog je vibratie. Omarm wat eens was en laat het vriendelijk gaan en getransformeerd worden door het licht.

Zodat jullie, mijn lieve zielen, je kunnen ontvouwen en de ware goddelijke wezens kunnen zijn die jullie allemaal zijn.

We houden van jullie en we zijn er altijd om jullie te steunen.

Cheuberon

the. voiceofthegalaxy

Vertaling: Martien